59

От

преди 3 години

Допълнителното пенсионно осигуряване по-голяма кражба няма.

58

Господари на ефира

преди 3 години

Ни ги показват от години тези хубавци!.....

57

Лекар

преди 3 години

Има интелигентни и интелигентни. Ето аз съм интелигентен, но финансово неграмотен, това не е за всеки. Поради тази причина залагам на сигурно, злато и имоти

56

Анонимен

преди 3 години

До 60. А за тия от КТБ , какво ще кажеш???

55

Анонимен

преди 3 години

"Групата е действала от 2017 година"?????Така ли????А ЗАЩО "Господари на ефира" излъчват ДОКАЗАТЕЛСТВА за измамите на тия шушляци?!Аааа, ама прокуратурата под командването на Шиши не ги е закачала щото са били негови хора.

54

Анонимен

преди 3 години

Естествен подбор.Ограбили са балъци които няма акъл за парите които СЛУЧАЙНО са се оказали подтехен контрол.Ало измамите са по-сложни от тази елементарна врътка която са сглобили тези ШУШУМИГИ.Или накратко "Едни шушмиги са измамили други шушумиги".Един мъдър човек преди много години ми повтаряше много често следното "Парите идват, виждат колко ти е акъла и си заминават ако не ставаш".А аз допълних " Парите не са за всеки !!!!!!!"95% от хората НЕ СТАВАТ !!!

53

987

преди 3 години

В други медии пише , че това са собствениците на "Глобал маркетс". Тези си сменяха няколко пъти името, като техни служители са ми звъняли десетки пъти, като съм сигурен, че получаваха вътрешна информация от банките за наличието на банковите ми сметки, движението по тях, изплатения дивидент и т.н. Почти винаги след плащането на данъците и тегленето на дивидента получавах обаждания с обещания за големи печалби.

52

Bp

преди 3 години

Зад всяко богатство се крие престъпление.

51

Ggg

преди 3 години

Преди всичко поклон пред Гешев!!!Голям сте господине само така смело напред!!!

50

Ggg

преди 3 години

И тази очиларката дето се правеше на милфче през цялото време повтаряше а,а а ааа!!Господин Гешев моля ви не ги събирайте от силата повече!!! Или поне им проведете по един курс!!!Преди да ги пуснете да бръмчат!!!

49

Ggg

преди 3 години

Докато има балъци ще има и терикати!!!Бая милионери се пръкнаха покрай еврофондовете така че е добре да ги изтърсят ***!!!!

48

До пияница мистик

преди 3 години

На теб ти завиждам единствено за портрета на Бойко в цял ръст, който имаш в хола!

47

Анонимен

преди 3 години

и защо брокери е в кавички, като това е основната им дейност, както и на всички които се занимават с финанси?!

46

Марко Захарев

преди 3 години

Представям си колко треа да си алчен, че да имаш милион и да искаш да го удвоиш.Хахаха, типичните балъци, които не могат да си изхарчат парите, ама искат повече, ей така от незнайни акции.Казнао е... когато спекулираш с акции - инвестираш толкова - колкото си ГОТОВ ДА ИЗГУБИШ.Алчни ***.

45

пияница мистик

преди 3 години

До Чета какво пишете иАбсолютно вярно. Аз като се прибрах от Перу и направих ОГРОМНАТА грешка да демонстрирам висок стандарт на живот и да споделя какво съм правил там и как съм ги направил бързо кинтите. Резултата беше, че сега съм с половината ми приятели. Другите ми се разсърдиха, че не им купувам скъпи фотоапарати за по 10 000 лева или че не им ПОДАРЯВАМ пари, за да водят гаджето си на концерт на Депеш Мод в Прага. Така става с "приятелите", като те видят, че си успял да направиш големи па

44

Милионер

преди 3 години

Какво очаквате от хора които си мислят че Милионерите са престъпници !Завистта освен ,че е нездравословна и е много деградираща за младото поколение . Когато родителите са ти завистници защото немогат да бъдат успешни е много вероятно децата ти също да са такива !От там натакъв се получава един омагюсън кръг от про.шляци които са толкова много ,че си избират премиер само заради евтината му харизма !

43

Анонимен

преди 3 години

До 45Аааа не така. Не 700 милиона.Не забравяй още 300 милиона от Еврофутбол има.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 Пускат ги, защото в противен случай индуските трябва да идат и да работят като нас. А те /индусите, де/ ходят на пазара да се забавляват.

41

Чичо Любо

преди 3 години

Етелигентни и мнооого алчни

40

Анонимен

преди 3 години

С едни 700 милиона кВо става за един прЕател питам тиквата го нарича Влади.