272

Анонимен

преди 3 години

Ей провесоре кое е неразумното че хората искат да работят за да изхранват семействата си За тебе е лесно получавш си заплатката .Кев тие че според тебе си вече медийна звезда По хубаво се скрий някъде и не се показвай повече АЙДЕ НЕМА НУЖДА

271

Танцуващия с джипкат

преди 3 години

А как лекувате последиците от разходките с джипката? Колко човека са ангажирани? Колко прегръдки, целувки и т.н. Дали не бъркате нещо!?

270

Протестирайте

преди 3 години

и горете маските - както през есента.Само така може да се избавите завинаги от вируса.Умрелите не ги хваща никакъв вирус.

269

Анонимен

преди 3 години

Неразумно поведение би било ако няма нов Нюнбергски процес за тези убийци!

268

Анонимен

преди 3 години

Лекувате последиците от неразумното и престъпно поведение на премиера!

267

Колио

преди 3 години

лекува тия дето ги ваксинираха и тия дето ваксинираните заразиха.

266

стоян

преди 3 години

Балтов заедно с вожда си Боко тиквата скоро ще бъдат съдени за този медицински фашизъм.По цял свят ще има трибунали.И тук няма да има изключение.Боко има милиарди които ще му се конфискуват.Пита се *** като Балтов с какво ще плащат.

265

разумен

преди 3 години

хора сме,не стадо.

264

разумен

преди 3 години

Аз спазвам всички насилствено наложени мерки и не желая този ортопед да ме обвинява,че вирусът се разпространява.ОчевАдно е,че навсякъде мерките са безсмислени-има временно затихване и после-пак вълна.Такива като този професор трябва да са ни благодарни,че се обричаме на скотски ограничения,за да запазим здравната им система,по-точно-лекарите,които българинът уважава.Но не администраторите като него,които са вечно ядосани,но и некомпетентни и безсилни.Стига укори,хора сме,не ***.

263

Пациент

преди 3 години

Първо - нищо не лекувате.Второ- една логична мерка не наложихте.Трето- виновни сте всички вие, дето сте в управлението за хаоса, който цари в болниците.

262

С

преди 3 години

Все хората виновни,а Вие никога не сте виновни...

261

Анонимен

преди 3 години

лекувате последиците от некадърността, кражбите и малоумието на управляващите. И то по най-малоумния начин очевидно от резултатите, няма официален протокол а всеки лекар екпериментира с антибиотци и препарати вместо да вземете протокол от Кореа, Германия или друга страна с добри резултати. Така че аре на май*ка ти и на всички др *** които лижат *** на бейко у фурната.

260

Анонимен

преди 3 години

Я,стига глупости! На човек му е дадено свобода на избор на живот от Бог ! И не може вие които сте медицинска мафия,да решавате кой ще с еразболее и кой не.Кой създава вирусиите и ги пуска - питам ? Тези които създават лекарства и ваксини после. За да се намали населението н аземята а фармацията сзо и лекарите да печелят - както и сатанстко масонските общества които стоят зад всичко с модерния пипнат вирус да удря в дробовете - защото ви е грижа за хората. Бог ще се разправя с вас!

259

Анонимен

преди 3 години

Професоре, вие и вашите лекари поне малко проявявате ли интерес преди инжектирането на серума какво представлява пациента: здрав ли е, има ли някакви болести, та дори и малки болежки, особено в последните дни, хронични заболявания и т.н.? Или план имате да изпълнявате и веднага забивате спринцовката в мускула на ръката и каквото стане - стане. Ако бяхте запитали студента щяхте да разберете за злополуката, ама нали сте бързаци! Само че гърците са хитри византийци и няма да ви се размине току така

258

не е вярно

преди 3 години

Не съм съгласна. Какво не спазват хората? Носят маски като добичета навсякъде- магазини, транспорт, че даже и по улиците. А че вие, лекарите, лекувате различни хора, с различни заболявания, или без, по един и същи начин, значи проблемът е в лечението. Вижте вие къде грешите, лекарското съсловие. Там някъде е проблема. А със затварянето на страната и на живота като цяло, вирусът няма да изчезне. Всеки път ще се връща още по-агресивно. Затова забравете любимото ви действие, т.н. локдаун.

257

Анонимен

преди 3 години

абе ей Мазник, хората ли ти са виновни бе? Като не искаш да лекуваш , заминавай на село и хващай правата лопата!

256

koj

преди 3 години

Моля те престани да обвиняваш постоянно хората бе.

255

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.264Вероятно целта е била около 15-20 март да се прояви пик на епидемията от коронавирус и да се отложат изборите на 04.04. или да се продължи локдауна с 7-10 дни. Само че тя се "развъртя" по-рано...

254

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

253

Анонимен

преди 3 години

Лекуват последиците от ваксинирането. Не затвориха, не изолираха...Ваксинираните и се разболяват, и заразяват - това го каза министър Ангелов.В какви времена живеем?!