76

Реалист

преди 3 години

Свободни сме да:1) Плащаме данъците2) Да умремСамо това е гарантирано.

75

681

преди 3 години

А бе, кривчо стига си въртял и сукал изкуствено създадения проблем с един от многото видове грип? Едни рептили решиха, че света трябва да е техен и само те да живеят на тази планета и давайте сега да унищожим човечеството!Така нито един от вас които сте наясно за какво става въпрос няма куража да застане пред българите и да каже истината ,ами се плюнчите по радиа и телевизии излишно.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80 "Оставете за момент отношението си към автора. Написаното е вярно."Няма нищо по-естествено от това да се опитваш да избегнеш смъртта. Инстинктът за самосъхранение е основен инстинкт и ако го няма, значи нещо генерално е повредено в системата.

73

Тео

преди 3 години

От последните няколко статии на Кръстев наблюдавам едно "проглеждане". Няма значение за кого пише, но в случая съм на 90% съгласен с него, докато докато беше в България гледаше през синьо-розовите очила с рамки платени от запада. Явно като поживя там и разбра, че нито светът е толкова розов, нито рамките - толкова здрави! Пожелавам му здраве! За мен свободата е лично виждане. Скоро може да стигнем до парадокса да живеем по-свободно в някоя тоталитарна държава, отколкото на запад!

72

Анонимен

преди 3 години

"Ние сме спрели да приемаме смъртта като естествена. По начина, по който се държат правителствата, имам чувството, че те обещават на човечеството, че ще бъде безсмъртно"Оставете за момент отношението си към автора. Написаното е вярно.

71

До 75

преди 3 години

Това се отнася за съвсем друг вид коронавирус - не за този ковид 19!!! Коронавируси - мноооооого щамове с напълно различна патогенност!!!

70

ДОГИ КОЧ

преди 3 години

Тоя с/о/пол се казваше Ленин Кръстев преди години.. Догодина може и ДЖО Кръстев да стане

69

СВОБОДАТА

преди 3 години

..Е ВЪТРЕШНО ИЗГРАДЕНО КАЧЕСТВО НА ДУШАТА И КАТО ТАКОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ ВЪНШНИ ФАКТОРИ!!! ДОРИ И ЗАТВОР НЯМА ДА ТЕ НАПРАВИ НЕСВОБОДЕН. А КОЙТО НЯМА ИЗГРАДЕНО ТОВА ВЪТРЕШНО КАЧЕСТВО - ДОРИ И ДИКТАТОР ДА Е - НЯМА ДА Е СВОБОДЕН.

68

Анонимен

преди 3 години

Кръстев е на хранилката на Сорос. Такива като него мъдруват неолиберални глупости как децата ни трябва да могат да си сменят пола на още на 6 годинки, как гей браковете са признак за демокрация и как мигрантите могат да се заселват свободно по цяла България.За тая работа Кръстев, Христо Иванов- Бойкикев, Зелените талибани и подобни прибират всеки месец стотици хиляди долари!

67

Истината

преди 3 години

Глобализмът нито е либерализъм, нито демокрация, нито е капитализъм. Глобализмът е новото име на интернационализма, а интернационализма е марксистка концепция. Следователно глобалистите и съвремените либерали са неомарксисти. Впрочем, Русия и Китай също се управляват от марксисти, но малко по-консервативни. Жалко, упадъчните идеи на Маркс, които са продължение на юдейската философия за създаване на земен рай и отхвърляне на Христос, завладяха света.

66

Анонимен

преди 3 години

72 е до Диана 65. Пак са изтрили нещо.

65

Анонимен

преди 3 години

До Диана 66Очевидно е. Голям хаос ти е в главата и обикаляш около същността чрез много думи, с които се разсейваш сама... Разбирам, че това е твоят път и твоят начин за научаване и изследване на света и уважавам това. Също така знам, че не ти е по силите да го промениш. Но определено не е най-добрият начин да приемеш всичко и след това поетапно чрез проби и грешки да отхвърляш ненужното. Най-малкото защото е едно безсмислено лутане и загуба на време.

64

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е *** "Диана".Доста противен *** при това.

63

Bili

преди 3 години

Внимание с този политолог!Единствения в кръговете на глобалистите от България. Давос, Билдеберг, този индивид е там.Този е проводник и говорител на онези строящи световно правителство.Правителството не поемало достатъчно риск с Астра??? А защо не поемем риск и да си живеем свободно без ваксини?

62

Анонимен

преди 3 години

Когато сме на вечеря с Путин (лично поканени) - тогава сме най-свободни!Нъл тъй, Ванко?

61

Диана

преди 3 години

До Случаен минувачПарите не са проблем за САЩ! - виж какво направиха с Тръмп...За всеки влак си има пътници, нали знаеш?...Това са просто измислици на "оригинални" хора...Смях да пада, един вид...

60

Диана

преди 3 години

До щеТова пък какво беше, ***?! Ако е пантентован, нямаше да има разследване... Хората вече не вярват и на сянката си! Просто светът е в криза - значи добре сме, ама ще се оправим!

59

Диана

преди 3 години

До Анонимен61Защо мислиш, че не съм разбрала? Ако детето се грижи за себе си и своите интереси, няма значение в каква компания е попаднало!Много деца възприемат интересите си като наложени от родителите им и бягат от тях-дали в лоша компания или по друг начин..А това са различни проблеми-не компанията е виновна, а желанието на детето!..Не е хубаво то да се чувства изолирано. Би било добре ако има подходящ/и приятел/и извън училище, среда в която да се реализира, за да има повече самочувствие...

58

Българин

преди 3 години

С вирус, без вирус, аз се чувствам достатъчно свободен. Ракията може да си я пия в нас, на вилата, на поляната на барбекю. Стига с измислени истории, че свобода сме нямали... Спряха им кръчмите и дискотеките и чак свободата им взели. Природа колкото щеш.

57

ще

преди 3 години

"Много учени смятат, че е невъзможно този вирус да се е пръкнал в лаборатория" ми той е патентован в лаборатория 2014 та..как не излиза от лаборатория?