11

Анонимен

преди 3 години

Какъв юдо-ислямизъм ти се привижда?Юдаизмът и ислямът са две различни вселени. Вземи си направление от личния за психиатър.

10

Анонимен

преди 3 години

Исляма не може без убийства на немюсюлмани. Пише си го в свещената им книга. Всеки мюсюлманин е длъжен да убива християни. Затова исляма и джамиите са забранен в Япония и исляма е обявен за терористична идеология. Европа трябва да вземе от пример от японците. Те са мъдри хора!

9

Анонимен

преди 3 години

Религията на мира?

8

Анонимен

преди 3 години

До 4Не лъжи.

7

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е ,че Мохамед им го е заповядал и го пише в Корана.Да се избиват всички не мюсюлмани.Написано е,другото са медийни интерпретации.

6

Анонимен

преди 3 години

Сега като почнат едни протести на "умерените" и "грамотни" мюсюлмани с лозунги "спрете христофобията", "не на убиването на християни", направо улиците и градовете на Индонезия няма да могат да ги поберат. Ще почнат едни местни мюсюлмански елити кампании срещу христофобията, ще почнат едни медийни кампании да си поканят даже християни от чужбина, да си пращат децата да опознават християнството в цървките. Ще се уморите и да гледате мюсюлманки махнали фереджета в знак на солидарност...

5

Едно към едно

преди 3 години

До АнонименE как да могат да четат, като и Мохамед е бил неграмотен?

4

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с исляма произхожда от неграмотността. Болшинството не могат даже да прочетат Корана. И самоубийството и отнемането на живота на невинни и там са най-големите грехове. Става дума за джихад, но тия така и не схващат, че това е свещена война със себе си. То си е написано, ама кой да чете. Вижте кои се радикализират - неграмотни и бедни са всичките. Спомнете си за кръстоносните походи... Същото. Просто сега тази религия в своя ренесанс.

3

кукуригувци

преди 3 години

Да искаш...

2

АнонимеН

преди 3 години

ДА СИ ДАДЕШ НАЙ-ЦЕННОТО ЖИВОТА ЗА РЕЛИГИОЗНИ РАЗЛИЧИЯ Е БЕЗУМИЕ!!!

1

Хюго Бос

преди 3 години

Религията на мира? Башибозукът бе може да живее в мир с околния свят- той трябва да сее смърт навсякъде.