75

Анонимна

преди 3 години

Само сас стачка може да се опрви и да се варне астрономическото време!!! Майка на 3 деца сам и подкрепа от всички!!!

74

Строител

преди 3 години

Ако остане зимното ще е супер:Тъкмо през лятото към 5:00 ще може да се почва работа.Само на чиновниците започващи от 9 не знам как ще им се отрази

73

Барба Ганьо

преди 3 години

Сбърканяците да си се оправят !!!! В България винаги е имало едно време - АСТРОНОМИЧЕСКОТО , докато и тук не въведоха сбърканото време !!!! Стига сте се ебавали със здравето на хората , да си остане АСТРОНОМИЧЕСКОТО ВРЕМЕ !!!!

72

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Не бягайте от природните закони. Останете си както ГОСПОД е подредил природата !!!

71

Анонимен

преди 3 години

Спрете да сменяте времето!Какво не ви е яснооооооооо?????????

70

гинеколог

преди 3 години

До МичетоТова е добре, значи ще имаш време да се измиваш добре отдолу, че се усеща когато не го правиш.

69

пияница мистик

преди 3 години

Времето е мое. Нито гледам кога лягам, нито кога ставам. Често ми се случва след як запой отварям очи и гледам през прозорците някаква небесна дрезгавина. И се чудя: абе сега утро ли е или вечер? И гледам часовника - 6 часа. Да де, ама сутрин 6 или вечер 18? Та ми се налага да погледна в компа или телефона :))))

68

Анонимен

преди 3 години

трябва да се спре със смяната на времето

67

българин

преди 3 години

Хора, вие сериозно ли???Сега е 1h ( един часът) по старото време, утре все едно съм два часа сутринта и още не съм си изял десерта от вечерята! Утре ще стана в 9. По новото време.

66

Гошо

преди 3 години

До Анонимен69Тия до Екватора не си сменяват времето Там така или иначе ден и нощ са си от 6 до 6

65

Qwerty

преди 3 години

Има астрономическо време, лятното е въведено в последствие. На който му е тъмно или светло да си става и да си ляга когато го устройва, но не ни насаждайте безсмислени дискусии.

64

Анонимен

преди 3 години

Лятното часово време е въведено с цел да се пести енергия. Широко прието е още от Първата Световна Война за пестене на въглища. Лятно часово време в наши дни предпочитат единствено страните близо до Екватора. Това е така поради факта, че при тях пестенето на енергия отпада като необходимост.Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2021/03/27/dokoga-shte-smeniame-vremeto-v-es-niama-konsensus-koe-da-se-izbere-liatno-ili-zimno.484813

63

Анонимен

преди 3 години

Хората масово пътуват през няколко часови зони и не им е проблем, смяната на времето с един час два пъти годишно не могат да го преживеят.Ейййй, думи немам

62

Родриго Дутерте

преди 3 години

90% от населението на България е за лятното часово време!!!

61

Анонимен

преди 3 години

Колко проблеми си създадохме с една простотийка въведена преди няма и 50г.!

60

факт

преди 3 години

В книгата , Бай *** казва, че са ни направили на майм уни, маскари смаскари... Изобщо, всичко е политика. Тормоз над бедните и слабите хора.

59

posi

преди 3 години

Ако чакаме ЕС да се намъдри, това ще стане след100 год.

58

дедо от село

преди 3 години

В природата няма такива понятия като зимно и лятно часово време! Има само едно -астрономическо според положението на нашата звезда-Слънцето!

57

шмatka

преди 3 години

Защо някой друг все трябва да ни казва как да живеем? Тези които опоскаха света и унищожаваха с векове народи, култури и материална собственост ще се правят на Господ за такива като нас и ще ни определят стандарти? Крайно време е да отидат там където им е мястото-и това скоро ще стане!

56

Анонимен

преди 3 години

Едно време е било само т.н. зимно време ама са си лягали в 19.00 и са ставали най-късно 5.00-5.30. Сега що не си лягате в 19.00.