55

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоКакви руснаци те гонят, никъде никой не ги споменава. Леле колко промити мозъци.

54

Зозо

преди 3 години

На некадърния руски роб все някой му е крив. Сорос, Гейтс, Мъск, евреите, марсианците, прогнилия запад, НАТО, ЕС.......Новата Волга кога? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 3 години

От коментарите откровено лъха на безпросветност и неприязън към евреите.Това разбира се е жалко, защото авторите на унизителни коментари по правило са безпросветни пейзани, които опитват да спечелят смешни плюсчета. Дълбоко съм убеден, че това не е ядрото на българското население, а само част от него, yтaйкaтa му.Очевидно е също, че подставени лица се опитват да представят мнението на няколко трола за мнението на цял народ.И последно не пошете, ако не познавате темата, ставате за подигравка.

52

до 39

преди 3 години

Много фриволни тълкувания на два цитата, господине. Не е вярно, че Бог ще подари царството на християните, а от евреите ще го отнеме. Това, което твърдите освен невярно е и тенденциозно. Бог е сключил завет именно с евреите в началото, а в последствие открива на останалите хора (чрез евреите) и сключва нов завет с всички. Всеки ще си получи своето в съдния ден, според вярата и делата си, а не според религиозната деноминация. Спасението на човек е индивидуална грижа и отговорност, а не колективна

51

Христо Христов

преди 3 години

До ПроСоТоЧел-недочел. Накарай някой да ти обясни нещата. Допитай се до твоя кумир шофьора на самолет, който и без това няма какво друго да прави по цял ден, току виж, че ти обърнал внимание :)))

50

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен58ха ха!..Знаеш ли,никога не съм допускал,но след твоята забележка бе да искам се замислих:..-като как така цели 40 /ЧЕТИРИДЕСЕТ/ години евреите са оцеляли в ПУСТИНЯТА.."САМО С МАННАТА НЕБЕСНА"?..дали пък в майтапа ти за канибализма нема нещо верно?..

49

ПроСоТо

преди 3 години

във връзка с коментара ми "38":Знаете ли,че в Хеопсовата пирамида,в Царската камера,има гранитен сандък,в който никога не е полаган нито фараон,нито..каквото и да е?..Е,там е било положено въпросното технологично устройство,което разбойниците на Моше са отмъкнали...Доколкото знам,на края "Ковчега на Завета" е погребан на няколко десетки метра под земята на един остров около Канада,чието име сега не мога да си спомня..Защото са разбрали,че той не е "лъжица" за никоя човешка уста.

48

факт 2

преди 3 години

Бог им е забранил човешки жертви, но те отхвърлят дори Йехова и слагат невинна кръв в храната си. Знаят, че Бог ще ги низвергне, както е низвергнат Сатаната, но продължават с тези злини. Те са зли и омърсени телом и духом, няма спасение за тях. Както те унищожиха народи, племена и селища, така и ще бъдат унищожени от Божия гняв. Те са зло, чисто въплътено зло, заедно с житаносите. Няма значение външният им вид, цвета на кожата и очите, по мъртвия поглед ги познаваме навсякъде.

47

факт

преди 3 години

Абсолютно всички евреи в един документален филм показаха, че силно мразят християните... Само един беше малко сдържан в интервюто и не показа голяма омраза. Бях изненадан, че не показват такава степен на омраза към араби и мюсюлмани. Делата им са кървави, има данни и доказателства за жестоки ритуални убийства на невинни дечица. Това е чист сатанизъм. Заради тези им действия са били преследвани, имало е погроми. ...

46

До 53

преди 3 години

Нито маските, нито ваксините са белег на звяра. Първо трябва да се появи Антихриста, който ще бъде конкретно същество, и след това ще се започне поставянето на белега. Иначе излиза, че първо е белега, а след това Антихриста, което противоречи на Писанието.

45

Анонимен

преди 3 години

Дават филм по нова за израелските ромове как са ги шибали римляните

44

Библия Откровение

преди 3 години

Маски и ваксини са предвестник на белега на звяра. предупреждението си стои:Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег начелото си или на ръката си,10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто вчашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето...

43

До 48

преди 3 години

"А целият народ в отговор каза: Кръвта Му да бъде на нас и на децата ни!" Матей 27:25Само Бог ще отсъди кой е крив и кой е прав, но Светото Писание е категорично по отношение на това, че евреите са отхвърлили истинския Бог. Дори в Старият завет е писано, че когато Мойсей отишъл на планината Синай, за да вземе Декалога, в това време евреите си направили идоли, на които започнали да служат. Тогава Бог пожелал да ги изтреби, но молитвите на Мойсей Го спрели.

42

До 45

преди 3 години

Исус Христос е обещаният Месия. Той е Пътят, Истината и Живота. Той е Израелевия Бог. Писанието е категорично - за Христос има десетки пророчества в Старият завет. Ако равините и юдеите не вярват в Него, то в кого вярват? И кого чакат?

41

До 43

преди 3 години

Китайците ли имаш предвид? Интересното е, че идеологията, която изповядват, е измислена от евреин. Нещо повече, най-близкият съветник на Мао, и негова дясна ръка, също е бил евреин.

40

ПроСоТо

преди 3 години

До До 36едва ли ще се покаят!Не само че самия Моше ги нарича "КОРАВОВРАТНИ ЛЮДЕ",демек ИНАТИ до безобразие,но явно НЕ разбират от НАМЕЦИ....изобщо,нека получат заслуженото си!../и това НЕ е моята воля,а на../

39

Анонимен

преди 3 години

пак пропаганда... "Истината е това което решим, че ще бъде" - Медиите и Политици 2020-2021

38

Анонимен

преди 3 години

До До 36А кога жълтурнаците ще се покачт

37

До 36

преди 3 години

Ако евреите не се покаят, то Божият гнят ще се изсипе върху им. Иисус дойде, за да им предложи Спасение, което те отхвърлиха. След това Господ им изпрати Хитлер като зловещо предупреждение, но евреите отново не се покаяха. Идва ден, когато гневът Му ще се изсипе върху враговете на християните, които са истинският Избран народ.

36

Анкета

преди 3 години

Еврейте ли са по тпи или Мангъров за Евреите с минус за Мангъров с плюс