94

ПроСоТо

преди 3 години

До Чебурашка73Сега се сетих нещо,кукло:-"Повиквателната" със "заглавие":++++++++++СКРЪБНА ВЕСТ++++++++Се подава НА ВСЕКИ от джоба!Това е ПЪРВОТО съобщение,което всеки новороден получава!А датата е "заличена",за да може съществото да не изпадне в депресия.И да изживее живота си така,както му е отреден...Същото важи и за теб!..-Когато "утре" заскимтиш пред вратата на химиотерапията ще разбереш,но ще бъде късно...за сега просто изливаш злобата си../надявам се да е само тук../

93

Анонимен

преди 3 години

Час по български и литература за трети клас. Учителката пита:- Деца, дайте пример за поговорката "На всяка манджа мерудия"!Иванчо:- Румен Радев

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен106Ти по себе си ли съдиш? Ако се съди по неграмогно написания ти пост,да ,*** си.

91

Р.Р.

преди 3 години

Аз затова творя, творя.... глупости, безспир !

90

Анонимен

преди 3 години

Българи да не забравяме че вия сте наи тъпата нация в света не в европеиският съюз за това сте на последно място по всичко абсолютно всичко трябва мозък воля страст отдаденост и да не предавате приятелите си близките си управниците си да уважавате по слабите инвалидите да не се продавате за 5 лева това се казва достоинство но едно по едно искате всичко на един път.да не приказваме за корупцията и въобще да ли има държава и как ше я караме.държава без закони не е държава това важи за всички.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен100Ако *** е умен ,то вие сте празноглав.

88

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след повече от 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много, много жалко...

87

Анонимен

преди 3 години

Румка много ми е тежко труден живот не мога да спа не ми се яде пари няма идеми да си сложа краи на живота сега и с този ковид направо ми идва да хвана гората.може ли да помогнеш малко на нуждаещите се нали все пак взимаш скромните 18 бона.и на мен ше ми е тежко на джоба бог да прости.

86

Анонимен

преди 3 години

Президента и премиера са представителна извадка на двата полюса: интелигенцията е натикана в ъгъла и не й се дава да диша и от нея не зависи нищо, а невежеството и неграмотността вилнее и си прави, каквото иска. Сещайте се кой, кой е. Как го допуснахме бе хора?!

85

Калеко Алеко

преди 3 години

До Емо...Не знам какво сте очаквали от нищоправеца Емо, самият факт че беше издигнат от Импексова след посещение в маскава и среща с "Единая рассия" беше достатъчно красноречив, да не говорим че предизборните му послания бяха насочени за отпадане на санкциите на чужда държава, а в първото си слово каза че ще с_имулира европейското развитие на България, да не говорим че въпреки имиджа си на "Натовски" генерал той твърдо заяви, че "Крим е руски",така че знаците му бяха съвсем ясни от самото начало

84

Анонимен

преди 3 години

Този ли ще ни оправи?!Радеф-сталиниста?!От ЕС ще ни изгонят,ама той това иска!

83

ПроСоТо

преди 3 години

Пете,бива ли така,бе душо?!

82

Анонимен

преди 3 години

Не се обаждай президенте - народът си сака да е вечно на дъното на Европа.

81

Емо

преди 3 години

Трудно ще го изтърпим този НИЩОПРАВЕЦ. Гласувахме за него,както се подлъгахме за ЦАРЯ. Илъчваше сигурност,а се оказа РЕКЛАМЕН АГЕНТ НА ГРИПЕН И ЧОВЕК НА РУСИЯ.

80

браво

преди 3 години

Да е честито и на Радев най фалшивият артист.

79

Истукан

преди 3 години

Радев е от БСП, тоест от най-мразените.

78

Калеко Алеко

преди 3 години

До Койчо ... По добри сметни колко пари шари данъкоплатеца за всяка дума на нищоправица, който за да чете есетата написани от стратегическите му съветници от бившите служби на ДС и КГБ, получава най-високата заплата в дъражния сектор на Република България ... !!!

77

K.Коцев

преди 3 години

А,този пак се появи ?! И сега е отново верен на себе си и подклажда ли поклажда огъня за нещо,което никой нито е забранявал,нито е искал,но откъде толкова акъл да се раз бере това просто нещо ?! Важното е да се подбужда и подклажда ненавист и омерзение към правителството,защото ТО е докарало коронавируса в България,защото ТО не го е премахнало като с магическа пръчка от страната! Според този човечец всички искат да се заразят - и артисти ,и публика ?! Бре,какъв мерак само ?!

76

Койчо

преди 3 години

Когато покажат статия за президента веднага смятам по 1200 лв за плюене какви пари се шарят за троловете на герб

75

Анонимен

преди 3 години

Измееет