9

до 5

преди 3 години

Не е вярно.До нас имаше заведение,което сега след минимален ремонт продава за в дома.Но тук хората готвят качествено и сега имат дори по голям оборот.Скарата им пуши по цял ден,повече отпреди.А който е забърквал бъркочи сега се вайка! И по добре.Както е казал Дарвин оцелява не най големият,а най приспособилият се!Кафе и аз си правя и то далеч по добро отколкото в кръчмите.Имам си 4 вида кафета и си ги пия на терасата.

8

гневен

преди 3 години

Има огромна разлика между това да отидеш в магазин за техника да огледаш хладилниците например ,да си избереш и да ти го докарат в дома и да седиш в някое заведение и да седиш там с часове!Това е все едно да забранят в ресторант да влезеш само да си избереш и да ти го доставят в дома.Престоят ти в магазините за техника е минимален-10-15 минутима не като в ресторанта!

7

Анонимен

преди 3 години

До 1Ама те и нивите струват пари. И ако искаш да се прехранваш с това няма да стигнат декар-два,а ще трябва много земя. Тъй че не намеквай как който иска може да живее от това. Големите риби отдавна изкупиха и земеделската земя.

6

Анонимен

преди 3 години

До 5Как няма безработица при затварвнето на един обект като Техномаркет?!?? И защо да се оскъпява стоката!?! При затварянето на ресторантите няма безрабитица, защото няма назначени на договори, е, най-много двама - трима на по 4 часа ;))

5

БРЦК

преди 3 години

Хора събодете се

4

Анонимен

преди 3 години

До +++Само неадекватни хора , могат да излязат с такова предложение Няма да кажат нещо от рода - ще се опитаме да въведем работещи и правилни мерки, да създадем работещи механизми за компенсация на засегнатите и така нататъкЗа подобряване работата на болниците Ама да станеш и да кажеш ,че ще махаш всякакви мерки , на фона на срутващата се болнична помощ , си е чиста проба малоумие

3

До +++

преди 3 години

Един глас, с него ще си и останат. Възраждане са партия, кято събира по-малко гласове, отколкото са роднините по съребрена линия на Костя Копейката....

2

Ами

преди 3 години

Нали ресторантите могат да продават храна за вкъщи. Значи няма проблем да се продават и нехранителните стоки на входа, след като не се влиза в магазина. Но пък ресторантьорите доказаха по най-злобен начин приказката за казана с българите в ада.

1

Анонимен

преди 3 години

Гледайте какво време е навън. Изорах 10 декара пустееща земя станал съм в 5 часа. В момента правя лехи и ще садя от всичко което се ражда на тази земя. А тези гледат на работата лекото и на баницата мекото. Елате тук в нивите да видите как се изкарва хляба с пот на челото и с мазоли по ръцете. Вашата верица готованска мързелива.