377

Анонимен

преди 3 години

Е гаси шофьора професионален при това 24часа зад волана на джипа не му е лесно

376

помнещ

преди 3 години

Тази бивша мутра от прехода след 1989 г.Която лично помня! Е време да я изритаме от властта българино! Лицемер до мозъка на костите си! Местото му вече е в нафталина! До гусин Костов!-:)))Гласувай МАСОВО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Именно така,ще получим реален резултат!

375

Тоя мой остър език

преди 3 години

Пред нас са блеснали, блеснали житатата и ..... довършете без "Шат на патката главата"

374

Анонимен

преди 3 години

БСП са прави ако нямаше магистрала Тракия сега нямаше да ремонтиратте за това не СТРОЯТ

373

корупция

преди 3 години

Това участъка на магистралата дето ИЗЧАКАХА ДА МИНЕ ГАРАНЦИЯТА И ТОГАВА ДА ГО ПРАВЯТ ЛИ Е?????а БЕЩЕ ЗА РЕМОНТ МНОГО ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ ГАРАНЦИЯТА.бЕЗСТРАМНИЦИ.

372

Анонимен

преди 3 години

Другари важно е да изгоня старите кадри и да сложа малади послушниказа Нинова и ако ме изберете ще променя всичко в тази държаване искам нов девети септември 44

371

Анонимен

преди 3 години

Този каквото казва и го правиказа че България е Газов Хъб и го направипострио магистрала ТракияСофия най накрая видя МЕТРОпак ще гласувам за него==28==

370

До 388

преди 3 години

Колкото си бивш гербер толкова жив да си ! Айде у лево !

369

бивш - гербер

преди 3 години

А маската къде му е на този ***! Нали пример трябва да дава. Изтреби народа си.

368

Комсомолец

преди 3 години

Пред нас са блеснали житатаОкъпани от топъл дъждИ ний вървим вървим вървим вървим натаатъкИ няма край и няма край нашир и длъж!Урааа, урааа, безкрай нашир и длъж,Урааа, урааа, безкрай нашир и длъж(спомени от младежките бригади от комунизма - благодарим ти, Бойко, че ни навяваш спомени за нашата младост!)

367

Анонимен

преди 3 години

Мнаааа червената змия яко е настъпена и съска ли съска ! На 4 април камък и по главата ! Това е спасението

366

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ

преди 3 години

ПОЖАРНИКАРЧЕ ВСУЕ СЕ МОРИШ И АГИТИРАШ С ДЖИПКАТА РАЯТА.НЕ МОЖЕШ ВЕЧЕ УГАСИШ НАРОДНАТА " ЛЮБОВ" КЪМ ПАДИШАХА.ЗАТУЙ *** СИ С МИР И СЕ СНИШИ ЧЕ СКОРО ЧАКА ТЕ РАЗПЛАТА.

365

Наблюдател

преди 3 години

Бе другари не разбрахте ли че колкото повече мърдате толкова повече ви влиза ! На 5 април среща на жълтите павета ама тоя път полицията няма да бъде майка Тереза...обличайте се дебело !

364

сърбина

преди 3 години

Приятели да свалим шайката на суджуците ограбила държавата и довела народа до бедност и нищета така че на 04 само не гласувайте за шайката друго какво искате

363

ПЕПИ КЕМПЕСА

преди 3 години

НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ШАЙКАТА И *** КП А ВИЕ?

362

Анонимен

преди 3 години

Не знам Бойко, кого ще млати но Българина ще си остане пак прекаран, защото в Европа неделя е ден за почивка дори и хр. магазини не работят а модерните роби при Бойко стават герои на труда.

361

Анонимен

преди 3 години

Неграмотници! ...имахме ордени за герой на труда...Синтаксис, морфология и лексика като на първолаче! А за Пет(ката) списателката в този смисъл на изказването се пише герой без й кратко просто герои. Объркване на спрягането множествено с единствено число и.т.н. Оказва се, че неграмотността е част от квалификационните изисквания за журналистика на сайта тука!

360

аз-ът

преди 3 години

Браво Бойко! Така дръж! *** от всички страни да се пукат.Корнелия да закрива и наесен и Румбата в кауша.------Я извикай санитарката да те измие и да те обърне, че като се н*сереш и ти се обостря деменцията дядо. Йоцо.

359

аз-ът

преди 3 години

СОЦ.БГ2021Работническо Селската класа е пак на власт. Човек завършил хотелиерство ме уверява , колко бе добър асфалта. Цялата ви герберска папла... Е такси. Боже еее

358

Ха-ха-ха...

преди 3 години

*** човек, какво да прави. Остава му само възможността да се разхожда с джипката на държавни разноски. Защото не му се харчи от неговите.