48

куузяяя

преди 3 години

Аз виждам 2 варианта за отпушването:1ви-Да се използва подходящ лост и подходяща опорна точка. Методът е лесен, но надали някъде има толкова здрав прът. Най-много военните да имат някъде захвърлен да се търкаля..2ри-Вчера ми хареса идеята на един, да пратят авионосеца Кузя и да го натъпчат здраво с дърва и гуми и да бута. Давам две запазени гуми 15ки

47

Конспирация

преди 3 години

Северения път е почти готов, обаче!Чудя се, как не са обвинили Путин или руските хакери досега?

46

SHEFA

преди 3 години

ДА РЕЖАТ ЗА ЖЕЛЕЗО-ПРЕСТОЯТ НА САМОЛЕТА АНТОНОВ СТРУВАШЕ 200 000 НА ЧАС В ЧИНА.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха пуснали братята индуси да шетат по кораба досега щяха да го разкостят и да го изнесат на скрап от канала. Загубите щяха да са минимални, а сметката щеше да я плати Лойд където е застрахован кораба.

44

Анонимен

преди 3 години

Има една книга на Виктор Суворов, някъде от края на 80-те или началото на 90 -те години, в която се описва как започва началото на 3-тата световна война, 1-во глобална пандемия от непозната болест, следва запушване на Суецкия канала от заседнал кораб и замиране на търговския стокообмен между Азия и Европа......не че нещо, ама много

43

до 46

преди 3 години

голем разнирач от икономиката на Египет се извъди. Дай данни цифри, източници. Така от ЕЖК агенцията всички я можем.

42

Анонимен

преди 3 години

Генерал Сиси ще остане гол и бос без Суецкия канал пък и туризма умря. Това му са основните валутни прихади, иначе от ориз сол и памук колко може да изкара.

41

Край

преди 3 години

Запълнете Суецкия канал и ще спасите света от китайската пластмаса.ЕС трябва да разработи стандарти и да забрани вноса на бормашини които могат да пробият 1 дупка или на резачки които едва отрязват тояга и да сложи акцизи на пласмасовите детски играчки. Пластмасите за бита за еднократна употреба направо да забрани. Дрехи от нефтопродукти също.

40

Анонимен

преди 3 години

Запасявайте се с китайско карго че цената му много ще скочи през следващите няколко седмици докато корабите почнат да заобикалят Африка.

39

АнонимеН

преди 3 години

До BoboОТВОРЕН Е НА БАБА ТИ ФЪРЧИЛОТО!!!ВСЕКИ КОРАБ СЕ СЛЕДИ САТЕЛИТНО!!В МОМЕНТА Е ТАМ КЪДЕТО СИ БЕШЕ И ВЧЕРА!НАД 100 КОРАБА ЧАКАТ ОТ ЕДНАТА СТРАНА А ОТ ДРУГАТА СА 200В ГГОГЛЕ НАПИШЕТЕ: ИМЕТО НА КОРАБА И ТЕКУЩА ПОЗИЦИЯ НА АНГЛИЙСКИИ ЩЕ ГО ВИДИТЕ САТЕЛИТНО КЪДЕ Е

38

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТе ви ги налагат със скорост 5 санкции на месец, няма нужда да се бърза. Все пак трябва да дадат възможност на кремълската банда да преосмисли политиката си. А тази политика може да бъде само или се подчиняваме на запада или оставаме без родина. Руските окупанти решават.

37

Анонимен

преди 3 години

Какън път на коприната. Това чудо кара 20 хиляди контейнера, пресметнете колко влакови композиции трябват за да бъдат превозени от Китай до Европа. Между 200 и 400 композиции в зависимост от вагоните и денивелацията на трасето.

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Абе кой го е стеснил тоя канал бе ? Да се наложат нови санкции на Русия! Веднага !

35

Bobo

преди 3 години

Вече е отворен малко сте назад с информация та

34

vdch

преди 3 години

До BondТова е един, който скоро го инжекнаха и се чувствал добре. Същият дето му показаха дварйеца и разправя, че не бил негов, нали?

33

Активист на БСП

преди 3 години

Суецкия канал е проектиран и изпълнен от СССР !!!

32

Анонимен

преди 3 години

Такъв инцидент не се случва за пръв път. И други кораби са засядали или загубвали ход и управление в канала. Даже и корабът на БМФ м/к Захари Стоянов през 80-те . Минаването на канала е много отговорна задача за всеки екипаж и кораб.

31

Философ

преди 3 години

Това си е жив Запек.

30

Ленчето

преди 3 години

В един от тези контейнери има стока за мен.Поръчала съм си от алиекспрес един сутиен и едни прозрачни прашки.Да ми пазите гащите, щото таковата ще ви таковам.Само на евъргрийн ше ми станете.

29

Bond

преди 3 години

Забелязвате ли как корабът заседна точно когато тези които пуснаха вируса искат и да съсипят световната икономика..Това е чист саботаж. Да блокираш корабен трафик между Азия и Европа е повече от престъпление.Скоро ще разберем кой стои зад геноцида над хората на земята...