12

до 11

преди 3 години

Е,те кръчмарите сега удариха дъното! Никога не са били кой знае какво,но сега тръгнаха и на другите да създават проблеми!Неслучайно хората от Видин преди пандемията ходеха по заведенията в Белоградчик и Зайчар.

11

потърпевш видинчанин

преди 3 години

Понеже сега заради мрънканиците на кръчмарите затвориха и магазините за техника и на практика продавачите стоят отвън и клиентите вътре не влизат обещавам-докато съм жив в българска кръчма няма да вляза!Ако ще да отворят,безплатно меню да имат там повече не стъпвам!То има,има ама те го обърнаха на принципа на Нане-не е важно той да е добре,а Вуте да е зле!Е,това на какво прилича,резервна част някаква да ти дотрябва и да не можеш в магазин да влезеш да я огледаш-става ли или не!

10

Анонимен

преди 3 години

До ГошоЕм нормално. Те падат от високо. Ние сме в някаква полу-клекнало положение и не е дълъг пътя до донъто ... за нас.

9

Анонимен

преди 3 години

Ши на изтровити! Ши на умурити от глад! Дичицата! Ко ши ядът диичицата! УУУУУУ! ВАЗСТАНИИИЕЕЕЕЕЕЕЕ

8

Анонимен

преди 3 години

predposlednoto izrechenie kazva dostatachno iasno, che tosi docent e hepten kuh v glavata.

7

Българин

преди 3 години

Едно смислено изказване. Спад на БВП, но главния заложи за бюджет 2021 растеж. Ще го компенсираме с още заеми, но никой не е заложил кой ще ги връща .То е и ясно, че бедностаа ще се задълбочава.

6

Гошо

преди 3 години

В Европа очакват спад на БВП С ДО 7%,НИЕ ПАК СМЕ ПЪРВЕНЦИ 4%!Аман!

5

куку

преди 3 години

Важното е ,че имотите ще растат! По 10% всяка година!

4

До 3

преди 3 години

Ще викаш марш на кривогледите си мърляви деца, като ги хванеш, че гледат баба си докато се къпе през дупка на вратата!Дементен вмирисан гербав!

3

Праведен

преди 3 години

До АнонименПроз ще си и останеш, марш към Сибир !

2

V

преди 3 години

Сашо таз ,,финансово грамотен,, ли е ??? А къде е русата ? Таз не ми харесва затова ти я давам на тебе Сашо :)))))

1

Анонимен

преди 3 години

Моето лично БВП в момента е 0, значи до края на годината ще е -4%. Ама иначе официално се водя богаташ в клуба на богатите европейци. Явно не всичко е пари на този свят, добре че е крадливия диктатор Боко Тиквата, за да разберем философската страна на безпаричието и мизерията.