24

До 13

преди 3 години

Зле си с географията!Астра Зенека е английско-шведска фирма!Великобритания и Швеция са европейски страни,по просто казано, за такива като теб, намират се на континентан Европа.

23

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да вярваш повече на човека, който те инсталира на власт.

22

червеносин

преди 3 години

До анаЛизаторКажи му "българин",и повече не го обиждай!С това си казал всичко!

21

Факт

преди 3 години

Овладените от Сорос американски институции бойкотираха Тръмп през целия му мандат!Сега цялата власт(в САЩ и Брюксел) е в ръцете на вехтия рептил и има да стават много интересни работи.Но за победа не може и дума да става,моментът е изпуснат.По-скоро някаква агония,с големи щети за Света.

20

Анонимен

преди 3 години

Българските дървени глави оправиха България а сега ще оправят и света.

19

Анонимен

преди 3 години

До 28 АнонименДоста рано в събота си се надрусал !

18

Анонимен

преди 3 години

Събитията показаха, че е бил прав. Неговите го предадоха, не Путин.

17

Анонимен

преди 3 години

Няма някой който да вярва на Путлeр

16

криво да говорим

преди 3 години

Не трябва да забравяме че Клинтън изправи на крака Русия и я подкрепяше когато тя създаваше мутренската престъпност в Источна Европа.Сега Демократите са като приласкана и изоставена невеста и затова са така настървени. Но те са си виновни. А потърпевшите бяхме ние.

15

Истината

преди 3 години

По времето на Тръмп всичко във външната политика на САЩ беше тръгнало към подобряване, а бензинът беше евро за литър ! Дойде мало умният Ролинг Джо, и всичко се върна в старите рамки, че и по-зле взе да става !

14

Анонимен

преди 3 години

Тръмп вярвал повече на Путин, отколкото на собствените си служби--------------И най-ужасното е, че се оказа прав!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Българския вариант на Нанси Пелоси, либерастка мишка, Тръмп това, Тръмп онова, Тръмп винаги най-лош, обаче защо не е ясно, така бил казал някой си, неясно кой разбира се. От къде Любомир Стефанов разбра, че Тръмп е имал повече доверие на Путин, отколкото на ЦРУ, не ми стана ясно, някаква телепатия ли има тук, звездите ли му го говорят?

12

Мнение

преди 3 години

Тоя пък кой е????

11

V

преди 3 години

След като си имаме наша европейска ваксина като спутник V защо ,,европейския ,, съюз ни трови с не европейски ваксини като Астра Зеника ??? В това не виждам нищо европейско а по скоро чужди интереси в Европа .Между другото от Астра Зеника много хубу се умира .С тромбове в мозъка .Много приятна смърт :)))) Тези млади хора които грипа не може да убие ги убива Астра Зеника :)))) ЕС не защитава европейския интерес а интереси на не европейски производители.

10

Мдаааа....

преди 3 години

Много думи...никакво СЪДЪРЖАНИЕ....!

9

Демократ

преди 3 години

Не ми харесва , че платихме баснословни суми за - вторични суровини под формата на - ф16 по времето на тръмпНо това което се пише тук са пьлни глупости за него - тръмп отстояваше интересите на - сащ по светъ , и това че се е старал да подьржа приятелски тон с всички не го прави вярващ вьв путин , си дзи пин или които и да е

8

Шефа

преди 3 години

Пълни глупости надрънка тоя политолог.Проблема за Запада е че дългата тояга отиде в ръцете на Русия и Китай ,очаква се и първи пострадали.Страхът е този който набързо ги събра, но дали ще им помогне?

7

Анонимен

преди 3 години

"Господи, опази ме от приятелите ми, от враговете сам ще се пазя."От него поне чува истината, колкото и грозна да е.

6

Хуморист

преди 3 години

Тръмп бил вярвал на Путин - ей това е най-тъпият виц на сезона. Присвоилата си властта либерал-фашистка хунта и нейните местни близачи съвсем изтрещяха от безнаказаността и илюзията, че ще властват вечно.

5

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Този е РОЗОВИ прашки...!