41

50лв+

преди 3 години

РУСКИТЕ ШПИОНИ СЕ СЪБРАХА ПРИ РЕЗИДЕНТА!!ХАХАХА ХА И ОХ!!!!!

40

емигрант

преди 3 години

Докато четях и задрямах. Пренесох се като с машина на времето през 198Х година. Толкова натруфено. Толкова безплодно. Боже! Добре че съдбата ме принуди да си търся хляба в чужбина!

39

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Не разбрах само какво са дискутирали за гражданите с Македонско самосъзнание,живеещи в България.Не виждаме да им се дава гласност и трибуна.

38

Анонимен

преди 3 години

Невъзможността да се открият монети от Средновековието в Скопие, още веднъж доказва, че македонците още тогава са ползвали кредитни карти.

37

Анонимен

преди 3 години

Днес Еди Рама призова албанците в СМ да отделят 5 минути за да се регистрират по интернет в преброяването като албанци част от велика нация живееща в СМ.Това е публикувано в македонската преса и не се тълкува като намеса във вътрешните работи или език на омразата.Рама продължава,че колкото повече албанци се регистрират ще бъде предпоставка за конституционална власт при взимане на решения .Това е положението!А македонските българи са дискриминирани умишлено да не намалее бройката на "античките"

36

Анонимен

преди 3 години

Това да го каже на шефа си Станишев.

35

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар вече има толкова много българи, че скоро ще го обявяват за Южна Македония.

34

Анонимен

преди 3 години

Радев,разбирам да имаш двойка по география - светът е голям, не можеш да го знаеш целия. Разбирам по музика - не всеки може да пее. Ама по история на Македония??!!?! Толкова ли не можа да научиш тия две страници бе?

33

Анонимен

преди 3 години

РР изкажи се и по шпионския скандал! Недей да мишкуваш!

32

анаЛизатор

преди 3 години

Македонците са най-пр'остата прослойка от българската нация.Та тези северни шма'тароци не знаят как да си кръстят държавата и гърците ги прекръстиха,е нема такова жЮвьотньо Северна Македония като няма Южна или Западна,или Източна.Казал им някой как да се именуват и готово станаха Северна,утре някой ще им каже: вие сте П'роста Македония и веднага ще си сменят името...профаните му ньиедни...

31

Каракачанков

преди 3 години

За това ли дядовците ми са се трепали в 3 войни и аз съм се клел под българското знаме?И сега някакви диалектни антични нещастници от СРМ да горят флага на Родината ми?

30

фърчилкоФърчилков

преди 3 години

Обща история с РСМ нямаме.България не може да има обща история със самата себе си!!!"Добросъседство и приятелство" значи, че ние ще сме ощетени.Нямаме"обща история"защото макетата нямат история.За да имат такава те,трябва да откраднат нещо от нас и ние пак ще сме ощетени.За какво ми е общо бъдеще с хора,които си опропастиха гените?Това са ***!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Кьорфишеци откъм Дондуков 2 - ще ми събира учени, експерти, журналисти! Все едно нещо не е ясно или нещо зависи от тях.По-добре да беше поканил Каракачанов, Джамбазки, Андрей Ковачев и Захариева и да им даде по един медал и да каже "Браво юнаци!", защитихте българския интерес, а Христо и Рада смятат да го продадат!

28

Ви

преди 3 години

Вече няма да може Каракачанов и Захариева да се подиграват на Македония. Ще може само да си пишем глупави статии и да си пишем небивалици в коментарчетата за да си избиваме комплекси.

27

Фон дерЛАйнен

преди 3 години

Така както е тръгнало, още през първия си ден като нов член на Европейския съюз,РСМ ще изиска доживотно председателско място в Съвета на Европа и вместо в Брюксел столицата на Европа да е в Битоля или поне Тетово.Интересно как РСМ говори да не се гледа миналото като там не спират да говорят за него и да го усукват по Коминтерновски с Титовски похвати и според собствените си интереси .

26

пРЕЗИДЕНТА

преди 3 години

ЕВРОПЕИЗАЦИЯ на РСМ е кауза ПЕРДУТА!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Най-скъпоплатения мънкащ,мрънкаш,така ще си останеш в историята!

24

Анонимен

преди 3 години

Всички БЮРМ-и в Бирма ! ...може да вземат и сърбите !

23

Доката

преди 3 години

Докато ние се опитваме да влошим отношенията с Македония ,чрез Каракачанов,Захариева,Джамбазки и Радев,Сърбия ваксинира първо Македонските лекари,след това Македонските журналисти,след това полицаите и сега на ред са ветеринарните лекари,абсолютно безплатно.Познайте коя политика е правилна.Сърбия прави това въпреки ,че Македония призна Косово.Признава Македонците като малцинство и те там имат и партия.Децата в Сърбия може да учат Македонски в училище.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонименто това да е проблема...само този,който не живее в пиринска македония не знае,че хората там са доста про-македонски настроени и във фолклора им присъстват единствено и само песни за обединена македония,за егей,вардар и пирин,за солун и т.н.и това не е благодарение на тези емисари,за които говориш...