27

Todor

преди 2 години

Това са пални ГЛУПОСТИ момчето е имало няква враска с нея не сам чувал да садят за такова нещо освен прокуратурата ако нее куромпирани.... Оставете младежа има много по сериозни престъпления!!!

26

Лили

преди 3 години

Бих повярвала ,ако в статията бяха написани пълните имена и адреси на двамата.Това ми звучи като фантасмагория. Но така написано от краката за главата няма никаква стойност за мен.

25

Анонимен

преди 3 години

Според мен са няколко човека в сйстемата веднага в затвора до живот и цялото имущество на държавата в българия е пълно с измамници полицията отдавна знае за тези случаи чак сега лъснаха пред обществото жената е била натровена и разсипана от тези бандити.доволно хапчета са и давали

24

Киро Рамбото

преди 3 години

Онзи ден писаха, че някаква снесла 400 бона на "генерал" от чужбина.

23

Хм...

преди 3 години

Че откъде толкоз паральоци и бижута у толкова tъпа, просtа и наивна буdала?

22

Анонимен

преди 3 години

как са консумирали тази сериозна връзка.

21

Телефонна любов

преди 3 години

Не е чак толкова абсурдно обвинението. С цел имотна облага разградският плейбой е поддържал заблуда в офцата. Сигурно има достатъчно мейли и съобщения в чата, те жените такива работи не трият

20

Георги

преди 3 години

Доста скъп любовник.. едно време мъжете си плащаха за кекс сега обратното взе да става

19

Анонимен

преди 3 години

Обвинението не само е абсурдно ами е ИДИОТСКО !!!Пита се що за бандити работят в прокуратурата щом образуват такива поръчкови производства.

18

Анонимен

преди 3 години

Не виждам престъпление тук, освен ако глупостта не са я криминализирали. Имала е бол пари, дала му, както би казал Бай ***

17

Анонимен

преди 3 години

Тая е само някоя застаряла и надървена ГЕРБерка.Няма друго обяснение за НЕОБЯСНИМАТА активност на прокуратурата.Тук НЯМА НИКАКВО престъпление.!!!!!!

16

Tonita-7

преди 3 години

Решила,дала! Сериозна връзка по интернет И телефона?:)) Това шега ли е? Имало И абсолютно безмозъчни! Не мисля,че младежа има вина!Дала ги е доброволно!

15

Анонимен

преди 3 години

"В хода на разследването е установено, че обвиняемият заблудил потърпевшата, че имат сериозна връзка." ??????????????Мале-мале, значи ако изведа някоя на вечеря и не ми пусне направо я давам на Каскетащото ме е заблудила и ми е нанесла материални щети.?!?!?!?Тея тотално изтрещяха.

14

Кудкудяк

преди 3 години

Понякога колкото по-духовен човек, толкова по глупав. Познавам такива кокошчици, все са високо образовани и духовно извисени, любителки на класическата музика и разни гуровци по йога студията им прибраха спестяванията за енергийни семинари в чужбина. Я си представете на някое Айше да и се завъди интернет любовчия или какъвто и да е гуро

13

Анонимен

преди 3 години

Имала дала. Само незнам с какво доверие тръгваш да даваш пари на някой, с който си говорил само по телефона и сте си писали в интернет? Разбирам да е някои приятел или роднина дето да имат нужда от помощ, но на практика непознат нещо не ми се вързва.

12

Ganjo

преди 3 години

Не знам по какво сме Последни,но сме Първи по простотия,завист и алчност.

11

Смях

преди 3 години

Аз просто си представям ако баба ми беше жива как би се пулила на идеята за Интернет любовник

10

О, времена

преди 3 години

Заблудил потърпевшата че имат сериозна връзка. Във Фейсбук...

9

Анонимен

преди 3 години

Интернет "любовника" разбрахме че е 34годишен и от Разград,но интернет оФцата която го финансира на колко години е и от къде не се разбира.

8

WTF?

преди 3 години

Какво е "Интернет любовник"?