157

haha

преди 3 години

12 човека са събрали и направили таен картел с цел да лъжат хората и да печелят пари за сметка на хорското здраве. хората които им вярват: Ние не сме овце! :D :D :D

156

Анонимен

преди 3 години

Най-големите дезинформатори, лъжци и корупмирани изверги са суратефтеря, туатъра, гугъл и демоНкрадската партия, съставена от 90% дeгeнepaти.

155

Щерю

преди 3 години

Държавата винаги намира "изкупителната жертва" за да прикрие собствените си грешки и уродливост...

154

ами

преди 3 години

По зле и от комунизма.Няма нужда някой да ме убеждава да се ваксинирам или да не се ваксинирам. Достатъчно е да прочета за страничните ефекти,за това че ваксината е ГМО, за това че се заиграва с човешкото ДНК, за това няма никаква инфо за последствията след 5 или 10 години.От страничните ефекти не е само тоя на тромбопенията ,а и това че при някои има неврологични симптоми,което ме кара да подозирам бъдеща болест като Алцхаймер ,Демеция,МС.И накрая-тоя феномен с подписа,преди да те инжектират...

153

Анонимен

преди 3 години

Значи фейсКРУК, туАтър и гъгъл определят кой е дезинформатор....брей де, добре че те са ни мерилото за кой се определя като информатор и кой като дезинформатор...също както и си мислят че холивуд е мерилото ни за морал. Смях без граници! Ама усилията им дават плод де, успяват да заблуждават огромна част от населението, овците.

152

Анонимен

преди 3 години

156, е ти па от гнясажиите да чакаш смислена новина....много си ги надценил!

151

Анонимен

преди 3 години

аз не се заразих чрез ваксината.пък вие ги слушайте тези и ***

150

Анонимен

преди 3 години

Връзките на ваксините с аутизма са от 70 те години на миналия век.

149

Neo

преди 3 години

Резултатите на Едуард Дженър не са били положителни. Но това го пропускат.

148

Тъпанар

преди 3 години

Ега ти! Нищо не разбрах от тази статия. Някакви 12 човека публикували 812000 статии за 44 дни. 812000:44:12=1540 статии на ден за човек!!!После имаме група последователи, които са от 2500 до 235000 (WTF!!!), които публикуват до 10000 статии на месец!!!

147

Sk

преди 3 години

Днес ти бият ваксината, утре ти бият камбаната. Честито на печелившите!!

146

Анонимен

преди 3 години

Доц, Георгиев,а какво казва науката за аутизма? Причина, лечение???? Защо нараснаха случаите с аутизъм през последните 30 години?

145

Доц. Д-р Георгиев

преди 3 години

Пичове и принцеси, няма нито едно научно доказателство за връзката ваксини - аутизъм, говоря за това понеже съм специалист с 30 години в областта.

144

Истината

преди 3 години

Китай са отговорни илилабораториите .

143

Анонимен

преди 3 години

Повече от тия антиваксери са хора, които по някакъв начин са жертви на ваксини-те самите или член от семейството.Има и много мислещи и честни лекари, които също виждат връзката между ваксините и автоимунните ,раковите заболяванията,алергиите и аутизма.Това е.Аз имам позната ,която твърди ,че след имунизация за менингит ,която се прави на тийнейджърите,развива симптоми на МС. Малко вероятно е сега да бърза да се ваксинира.

142

До 148 Гледна точка

преди 3 години

Ти ваксинира ли се бе ? Аейсектир. На мъж ще се прави

141

О хо хо

преди 3 години

Имунизационните паспорти са НОНСЕНС, защото и имунизирани могат да бъдат НОСИТЕЛИ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ВИРУСА, КАКТО ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА НА ПРАКТИКА. Тоест, ще пътуват и ще заразяват, макар че самите те ще бъдат почти без симптоми. Мислете!!!!!!

140

Коприва

преди 3 години

Джоузеф Меркола първо е лекар и после предприемач. Нещата, които публикува от години са полезна информация за това как човек да се грижи за здравето си. Нападките към него в момента са заради агитацията му в полза на витамин Д, което той прави минимум от 10 години. Хора, поизлезте на слънце. Димков препоръчва същото.

139

Гледна точка

преди 3 години

Я ми кажете дали застраховката "Гражданска отговорност" също трябва да е доброволна? Ако мислите така, не се застраховайте и си карайте смело, защото на вас няма какво да ви се случи! Вероятно карате булдозер? А онези с леките автомобили, които евентуално ще блъснете? Ето затова трябва да се ваксинираме дори са се имаме за неуязвими, защото сме отговорни и към живота на другите хора.

138

споко

преди 3 години

Наглостта, лицемерието и алчността ще погубят почти всички.