6

Анонимен

преди 3 години

До До 3Вервай ми.Решението за персонални пенсии беше взето на 21 февруари 2021г и тя не доживя дя ги вземе.Ще ти ги дадат на теб.

5

До 3

преди 3 години

Не мога да повярвам. Колко пари смъкна от оная халтурка "Домашен арест" и не само това, персонална пенсия 700 лв. , участия, които също се плащат и да няма 2 500 за лечение на мъжа си?

4

Анонимен

преди 3 години

До ЛюбопитноИма такава вероятност, вижда се неспазване на дистанция, пеене, което увеличава рисковете, особено за възрастни хора. Да се надяваме поне, че тази творческа проява й е доставила удоволствие.

3

Анонимен

преди 3 години

Божана Апостолова сподели,че Лолова когато лекувала мъжа си и трябвали 2500 лв,но културният министър и дал по нейна молба 1000лв,защото сумата била голяма.А самата Божана и помагала всеки месец с по 100лв.Казва го не да се хвали,а да критикува лицемерите,които сега много я почитат.

2

Любопитно

преди 3 години

да не излезе, че заради проекта на БНТ "Порталът" Татяна се е заразила, разболяла и починала.сериозен гаф ще да бъде това.

1

Анонимен

преди 3 години

Татяна тва, татяна онова, кога беше жива на никой не му пука, като умре ще и подигате кокалите месеци, че не може да измислите новини... Винаги ме е дразнило това.. Оставете хората да си почиват в мир, стига разтегахте локуми има и по важни неща от това..