13

Анонимен

преди 3 години

Тази майка е изключително амбициозна. Дъщеря й е спечелила 109 мадала от състезания по математика и сега е искала да се яви на олимпиада по химия, но не е била допусната, защото е била поставена под карантина. Тая майка сигурно скъсва детето си само от решаване на задачи и участия в олимпиади. И се сърди, защото дъщеря й не е била допусната на олимпиадата, въпреки че тези правила важат за всички. Това момиче кога почива не знам, сигурно няма време за нищо друго освен за учене и задачи. Ужас!

12

Шоп

преди 3 години

Поредната нахакана rлynaчкa която си губи времето и парите.

11

CAT

преди 3 години

Тая майка да вземе да се успокои и да си наведе главата! В живота така като трябва да прави дъщеря и избори - кого ще съди майката за пропуснати ползи? Съдбата? Провидението? Що за глупости са това. Естествено, че всички правила важат за всички - имала е контакт, карантинирана е. Точка. МОН са прави отвсякъде! А ако хлапето зарази квесторите и съучениците си?!

10

Анонимен

преди 3 години

Таз не беше ли същата, дето майка ѝ я беше номинирала за човек на годината, щото уж издала два сборника. А какво да кажем за безотговорното поведение на майката да я прати контактна и вероятно заразена на олимпиада. Луди много.

9

До 9:

преди 3 години

Живота е маратон, братко.Трябва да се доказваш всеки ден.Науката изисква постоянно осъвършенстване, много важно е също физическото и психическото състояние и почивките.Така е навсякъде. Аз цял живот се занимавам с наука и спорт. Имам съученици, които достигнаха до футболисти в А група, след отказване затлъстяха и сега аз изглеждам поне 20 години по-млад от тях. Та, същото е в науката, така е и в любовта и семейството. Брад Пит е красив и богат, но няма успешно семейство.

8

Анонимен

преди 3 години

Олимпиадите и състезанията НЕ гарантират успех като учен. Познавах един математик медалист като ученик, после завърши МЕИ отличник, който никога не се хвана на каквато и да е работа и беше завършен алкохолик на 30 години. Ама с медали де.

7

Анонимен

преди 3 години

Да ги осъди гадовете

6

Възмутен

преди 3 години

До Анонимен Заради антиваксърите скоро няма да излезем от това положение. Жалко е че млади и УЖ образовани хора мислят така примитивно.

5

Анонимен

преди 3 години

Толкова млада, а вече луда! За майката с болните амбиции иде реч.

4

Анонимен

преди 3 години

Мисля си, че участието на олимпиади е отлично начало на един бъдещ специалист.Но детето има нужда от всичко и да изживее своето детство пълноценно. В противен случай няма да реагира адекватно когато стане възрастен човек.Нека майката да не натиска толкова много детето си, има много по-важни неща в живота, а детето ще има достатъчно време в бъдеще за истинската наука.

3

Рита

преди 3 години

То и отмяната на присъственото обучение може да бъде оспорена юридически.В крайна сметка страдат децата.

2

Анонимен

преди 3 години

отрицателната частица в българския език продължава да се пише отделно от глагола

1

Анонимен

преди 3 години

'заради контакт с болен от коронавирус'майката е заклета анти-ваксърка и опасност за обществения ред!