81

La France

преди 3 години

Франция е най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Vive la Republique! Vive la France!

80

ББ

преди 3 години

Германия ...ядрена сила...време е!...Народа на Германия плаща твърде дълго и твърде много...несправедливо е...кога русия и китай ще платят толкова за жертвите от комунизма наложен от тях????

79

ББ

преди 3 години

Вермахта има възможности да направи за 5 месеца това което китай и русия са направили за десетилетия...защо трябва да живея в несправедлив свят и да плащам рекет на китай и путин...заплашвайки ни???ЕС е невиждан в Историята на човечеството проект...бранете го с всички средства...

78

Анонимен

преди 3 години

Аз ще си сложа само Спутник 5 а тк лай като бясно куче,колкотл искаМного българк чакат тази ваксина.

77

ББ

преди 3 години

не е е ли време да настоявате Германската Икономика да спре да плаща на убийци,а да започне да произвежда оръжия в защита на Народите на ЕС,подкрепяйки армията на Франция,ЕС сме зависими и цел на китай и и руската им губерния...ще защитите ли животите и Свободата ни???до кога ще им позволявате да убиват невинни човешки същества с цел печелене на привърженици???

76

ББ

преди 3 години

не е ли време да попитате г-н путин и ККП...кой и защо пусна вируса...защо го допуснахте с безчетните си и безполезни служби...Кой ни убива г-н Президент...има ли сила която да го назове и да му потърси отговорност???Какво да очакваме след Кови 19...севернокорейско-китайска ядрена атака ли...г-н Президент?до кога лицемерие и бягство от въпросите вълнуващи милиарди невинни човешки същества???

75

ББ

преди 3 години

руската ваксина...не ваксинира народите на русия...путлеровци опитват да печелят крепостни...русия отдавна не е фактор...крият се зад китайците горките...армения е потънала в скръб след предателството...милионите граждани на русия не са ваксинирани...*** ги жертва опитвайки да печели "съюзници"...геноцид...СССР е мъртав...човечеството няма да ви позволи да го възродите...милиарди сме ,Бог да пази САЩ и Съюзници!!!

74

ББ

преди 3 години

тотална забрана за износ на ваксини произведени на територията и юрисдикцията на ЕС...останалото е лицемерие и безотговорност...това са форсмажорни обстоятелства!!!

73

ББ

преди 3 години

До Щирлицсъгласен съм...Цивилизованият Свят се довери и му обявиха анонимна биологическа война...умират милиони невинни...и сте безпомощно...лицемерно давате на Англия, докато Народите ви умират...върховно лицемерие...това са форсмажорни обстоятелства...САЩ в пряк текст каза,че първо за гражданите на САЩ и след това ще помагат...вие като путин първо ще печелите симпатии и власт...е ще умрат няколко милиона...ама вие ще сте лицемерно-хуманни...това е нелепо..

72

Бах мамаму

преди 3 години

голяма далавера за олигарсите световни.За всяка държава специални ваксини.Едни отиват в рая други в ада.

71

Анонимен

преди 3 години

Новия тип война ще е след ваксинацията вече има програма която показва кои с коя ваксина е ваксиниран и накъде ходи

70

Rrr

преди 3 години

Придурки, из всего делают политику. А все из-за того что сами ничего не могут. Занимались бы лучше своими государствами. И ваш придурок борисов такой же

69

Анонимен

преди 3 години

Единствено руската ваксина и донякъде китайската могат да изградят стаден имунитет, защото тези ваксини за замислени не за хора а за стадо. Освен това къде са най-големите стада? Естествено че в Русия и Китай. Стадната култура там е от десетки години, особено в Русия от век и съвсем нормално е тази стадна култура да прерастне в един мощен стаден имунитет. Махнете ги тия Зенека менека Пфайзер майзер и т.н. шербети. Само Спутник и евентуално Синувак при дефицит на Спутник ще спасят света.

68

Чужденеца

преди 3 години

Каква е тази надпревара за ваксини кой щял да ни вземе парите че може и здравето. Извратена история да нахраним фармацевтичната индустрия. Те станаха тройно по богати а нормалния обеднял, и за да не се сеща за това получава ограничения това не може онова също, може само да работиш и страдаш. Измислена болест, глупави ваксини!

67

Щирлиц

преди 3 години

Не,Макроне,всичко е заради безграничната алчност на запада.

66

SHEFA

преди 3 години

А?-И БРАВО НА МЕРКЕЛ И МАРИО ДРАГИ.

65

SHEFA

преди 3 години

МАКРОН ДА КАЖЕ ЗА ВЛИЯНИЕТО ОТ 10-КИ ГОДИНИ НА США В ЦЯЛ СВЯТ-АМА ГО Е СТРАХ.

64

ех

преди 3 години

Никой не им предлага руска ваксина,ама те не я искат-звучи ми като като изречено от Минка от Карнобат-,,Ами аз пък не харесвам Брат Пит и няма да изляза с него''.Представяте ли си горкият Брат Пит,колко ще страда.А сега си представете руснаците колко са разочаровани

63

Анонимен

преди 3 години

Не искат!Гакт.Наври си ваксината знаеш къде,руски шпионин.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Ама какъв си гл..к ! Кой западняк не иска да се ваксинира, бе? затова ли поръчаните от нас ваксини изобщо не стигат дотук, защото ония не искат? Я стига глупости. На Русия и Китай не им дреме за западняшките трески. Макарончо пак наду антикитайската и антисъветската гайда защото по някакъв начин трябва да оправдае липсата на френска ваксина и пълното нефелност на французите по отношение на пандемията и всичко. свързано с нея. Типично за Макарончо.