12

Самир

преди 3 години

Да бе да. Свинското в БГ е ГМО замразени *** от всякакви чужди страни. Нашето, домашното и истинско, което малкото хора си отглеждат вкъщи, всякакви бюрократи се опитват да го унищожат с някакви безумни директиви и изисквания, е разкошната месо.

11

Кър леж

преди 3 години

Всичко отива на създурма..и кренвирши уж с месо.

10

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, че е безопасно. Да продължават така да е безопасно и да не си повтарят глyпостите, щото тоя път може да се окаже, че търпението на хората се е изчерпало.

9

Анонимен

преди 3 години

Червеното месо е нездравословно , много холестерол А свинското е мръсно месо , прасето яде всякакви ***

8

Синагога на Сатаната

преди 3 години

ами по-добре месо дори от Чумава Свинкя, отколкото кюфте от Червеи и Щурци както Глобалистите Сатаниски искат или дори такова отгледано в лаборатия и 3д принтирано!!

7

Анонимен

преди 3 години

За България бива

6

Анонимен

преди 3 години

Аз не мисля да купувам месо от българия мисля да ставам веган месо само от домашно прасе другото е фалшиво вътре не се знае кво има всичко се прави за пари ама българина си е *** ше си купува

5

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с другите опасности ,си е направо безопасно.Месото.

4

Анонимен

преди 3 години

До номер 4 направо се спуках от смях

3

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка както винаги в тази държава пярво трябваше да натровите 1 милион българи и тогава да го иследвате браво.много пъти си купувам и има вкус на белина тва е неква утрова сигорно зарин къде използват в воината в пакистан или некви утровни пестициди.

2

на диета съм

преди 3 години

ям по кило печено свинско на ден... в случай, че изчезне свинското, вече оглеждам бутовете на съседите, муахаха...

1

баба мара

преди 3 години

какво е това месо по 4.99 лв за кг от западна европа на колко години е от какъвматериал са направени кюфтетата по 39 ст опечени в търг вериги