81

Анонимна1

преди 3 години

Моля всички на протест!!! Майка на 3 деца сам, божието време е зимното и не трябва да се сменя повече!!! Подкрепете да се саберем, това е поредната подигравка с хората, До всички майки кито знаят това!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Нейкоов,след като унищожи една добреработеща пенсионна с- ***,с милиарденрезерв,защо ни тровиш все още.Отидепри сорос на завет.Хората ходят наработа с памперси ,заради твойте упокойни сто точки.Ще те спомена вчерква,и вече ,каквото се каже.

79

Анонимен

преди 3 години

Нейков, Нейкоооов! "Хората не виждат смисъл..."ХОРАТА, Нейков! Ама времето се сменя по заповед на други същества...(а и ти беше част от тях!)

78

това

преди 3 години

е прието преди 40-ина години когато е имало недостиг на ел мощности, сега няма такъв недостиг и не се налага да се прави, още повече доказано се отразява негативно на човешкия организъм, по мнение на много експерти, ама инерцията на безмозъчни политици води до всякакви ъпсурди

77

Анонимен

преди 3 години

Това за смяната на времето , че другарят Нейков го е проумял , е добре , но дядовците от Брюксел кога ще го проумеят и кога ще спрат да се правят на важни - не знам !Щото тука има един с принципи "И аз съм *** - и вие сте прости ", който се изтърва чак от натягане , когато от Брюксел дядовците отделят газове .

76

Анонимен

преди 3 години

не човека трябва да служи на "времето" а обратното. Ако не се сменя времето вредата за здравето ще стане по-голяма. В миналото прехода е бил плавен - лягаш си като мръкне - ставаш, като съмне, са е малко по-шоков, но без него все едно да работиш на смени.

75

Анонимен

преди 3 години

До Смяната еположителнаЩото не ставаш в 6 или 5 за работа. Ще видиш ти една положителна смяна като почнеш да ставаш все едно в 4 часа. *** като не работиш и ставаш кога ти е кеф, не е проблем.

74

разочарован

преди 3 години

Бойко Борисов не изпълни обещанието си да спрем с това двукратно местене на стрелките-избираме едното от двете и...край.Защо трябва да следваме идея от преди 100 години?Нима не напреднаха технологиите достатъчно?Отделен е и медицинският аспект-биологичният часовник на хората е свързан с позицията на слънцето на небосклона.Децата по-трудно заспиват вечер като е светло,а сутрин часовникът неумолимо ги събужда ,за да отидат на училище.Недоспали...

73

ДДРОнег

преди 3 години

Хайде да обсъдим смяната на времето през юни и юли, а, к'во ще кажете ?!А, и през декември също ...А моето предложение е смяната на времето да не изведнъж с един час, а на два пъти по половин час !

72

Анонимен

преди 3 години

Хората може да не виждат и да не искат, но Лойко Българоyбиец има да изпълнява поръчки на господарите си!Не са важни хората, важно е Бойко да е добре в Европа и да го пазят, за да може още дълги години да граби и да пълни чекмеджета!А хората - те почти не останаха, но скоро съвсем!

71

Смяната еположителна

преди 3 години

Винаги чакам с нетърпение да преместим часовника с един час напред през пролетта - светлата част на деня става по- дълга с един час !

70

ДДРОнег

преди 3 години

Ако сега времето се сменя днес в 16:00 да стане 17:00, само шефовете ще са против :):):)

69

ДДРОнег

преди 3 години

Оставете една година да няма смяна на часовото време и ще видите смисъла !!!

68

пешев

преди 3 години

Колкото и да разцъквате часовниците -- денонощието има 24 часа !!!Предвид възторжените коментари, за измисленото "лятно" време - може да се помисли и за някаква "междинка", +/- 30 минути, пролет и есен, за да може феновете на тази простотия, да са изцяло щастливи...!

67

ЧЪРЧИЛ

преди 3 години

До Бай ГаняИ теб да поправя - не се пише и казва в предвид а само предвид. Няма в. Това е дразнещо и много често хората грешат.

66

ЧЪРЧИЛ

преди 3 години

До Бай ГаняДа те поправя да се научиш, че не се пише в предвид, а само предвид. Тоест в не се използва. Това е масова дразнеща грешка.

65

смях

преди 3 години

Нищо правещ означава че не краде дори.

64

ЧЪРЧИЛ

преди 3 години

До чарлиНе се казва сменява а само сменя.

63

Светозар

преди 3 години

Иван Нейков, просто не е фактор и не пее в хора. Човека иска да напомни за себе си, че е жив.

62

Бай Ганя

преди 3 години

До Анонимен 75Ало ВангаааАз нямам началник като теб .този който имаш в пред вид също смяна.