15

...

преди 3 години

До АнонименИма опасност от лавини и при постоянна -15. Затова си има обработени писти, на които се кара и няма как да ти се стовари лавина на главата. Който търси екшън (е, и ние навремето го правихме де) да си носи последствията.

14

Анонимен

преди 3 години

Снообордиста е под 3 метра сняг. През май месец като се стопи снега ще го откриете. При тази лавинна опасност да пуснете хора в планините си е жива лудост. Но нали требе да се печели се пренебрегват всички мерки. Аз когато ходех в планината през 70-те и 80-те г. нямаше лавини защато студа беше постоянен минус 15 гр. А сега от минус се качва на плюс и лавините тръгват.

13

Проблемът остава

преди 3 години

Въздушната помощ помага за бързо транспортиране при катастрофи, за болни и родилки и др. Слагаите минуси, но се молете ваши близки или вие да не попаднете в такова положение. Няма друга държава в ЕС, за съжаление сме единствени!

12

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да бъдат положени повече усилия за маркировката в планината и около пистите."...ЗАЩО? Важни са печалбите на ресторантите и хотелите! Който иска повече го пращат в Швейцария, Австрия и др. и го обявяват за беден селянин, който иска всичко за жълти стотинки!

11

До 12 Българин

преди 3 години

Няма да се появи, защото попадам на публикации от 2012 насам, че парите са готови, ще купим, но не. Изглежда нашите хора не могат да се споразумеят за комисионните.

10

СРАМ

преди 3 години

България е единствената държава в ЕС без въздушна медицинска помощ. "Голямата" цел е да сме туристическа държава. как става това?

9

Българин

преди 3 години

За съжаление ще се появи , когато се стопи снега !! Неприятно , но факт!!

8

Прочетете!

преди 3 години

https://youtube/watch?v=sgWt_5WdxXoДенят ON AIR: Има съвременна техника, която да помогне при спасяването на хора в планината

7

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Как ще локализират метър на метър в планината? Колко клетки има там, че да е възможна такава точна триангулация? Планината не прощава, когато не я уважава и това е. Излязъл е извън пистата за да търси нещо, и си го е намерил

6

Анонимен

преди 3 години

Ако беше милионерско синче хеликоптера нямаше да стои на земята.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи убеден съм,че ако се беше обадило това момче още като е тръгнала лавината и беше заплашил,че ще застреля Бойко Борисов щяха да са го открили досега.И нямаше да има чуденки и хъката мъката!

4

Анонимен

преди 3 години

Тука много големи специалисти бе. Специалисти по всичко...

3

ни са знай

преди 3 години

Много рядко се случва някой по телевизията да говори така умно и ясно за разбиране от зрителите, както говори Нешев.

2

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с местонахождението на телефона? Провериха ли на това място?

1

НЛО

преди 3 години

Извънземни са го отвлекли!!