47

Никк

преди 3 години

Защо не привличаме българите извън България и ЕС по подобен начин?Има българи в С Македония, в западните покрайнини, в Украйна?Те са наша плът и кръв. А какво прави България за тях? - Нищо

46

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Само да ви светна - Малта се справя по-добре от Сърбия, но е в ЕС. Защо ли? Проблема в БГ е Боко тиквуня, който не заяви достатъчно ваксини. Иначе щяхме да се движим с едно прилично темпо.А и да Сърбия ваксинира с руски и китайски ваксини, които са ваксинирали доста по-малко и от ЕС. Дори даже и от БГ.

45

Сата НАТО

преди 3 години

Без да преувеличавам - България и срещу тях да тича, не мое да ги стигне. Не и с такива като Гешев, Каракачанов или Костя Копейкин.

44

Съд за предателите

преди 3 години

Сърбия не е членове на ЕС и не ползва европейския механизъм. Така е в Англия, Израел и САЩ и същите са на път да забравят за Ковид 19. Скоро и в Турция ще ходим за ваксини ако благоволят аркадаша те да ваксинират ***. До къде се до карахме ЕС - пълен провал. Фондер лайнер - в Хага или даже в Нюрнберг за геноцид.

43

Анонимен

преди 3 години

Оказа се, че и сърбите са по-умни от нас - хората се ваксинират, а бай *** още се чеше по главата и си мисли явно, че ще му е по-добре да умре от Covid, отколкото да се ваксинира! Про ст народ сме, и това е! Няма никога да се оправим! Такъв ни е манталитета !

42

Поручик Ржевски

преди 3 години

Сърбия, без да бъде част от ЕС се справя отлично и с ваксините. Просто друго си е когато правителството са интелигентни хора. При нас ЕС се справя мудно, нашия е леко *** и не може да седне и да си поръча руски ваксини и общо взето Сърбия е далеч пред нас....2 млн ваксинирани.Жалка работа.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Аз лично нямам нищо против сърбите, но направиха толкова много бели, предимно със СМ, че не ги съжалявам въобще :)) Не може в доктрината си да ни смятат за най-големия си враг и да ги обичам, нема смисъл :)))

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Сърбе на върбе :))) Всеки им се смее и гледа да не се занимава с "великия" сръбски народ, те сега раздават ваксинки, белким не ги забрави някой :)))""Великосръбския" народ се продаде на чайниците за фалшиви ваксини и на руснаците (пак) за няколко кашона спринцовки, и сега се чудят как да си избият загубите.

39

Анонимен

преди 3 години

Българинът следва принципа "Шамар да е - аванта да е!"Юруш народе на маслините... ааа тоест бананите... ваксините исках да кажа!

38

българин

преди 3 години

Предпочитам да ходя до Сърбия да ям пуньена вешалица и црно вино вместо да се боцкам с някакви неизвестни фармацевтични коктейли!Само да се стопли времето, да утихне заразата и да отворят кафаните.

37

Анонимен

преди 3 години

Сърбе на върбе :))) Всеки им се смее и гледа да не се занимава с "великия" сръбски народ, те сега раздават ваксинки, белким не ги забрави някой :)))

36

A

преди 3 години

Завистливо българско племе)! Или глутница от кучета-жалки мизерници, болни и примитивни,никой няма нужда от вас в този свят. Само че за кучета е жал, за вас-не.Къде сте прочели за руска или китайская ваксина? Предлагат Астра Зенека дето на никой не му трябва защото си имат избор от ваксини и я даватБЕСПЛАТНО, което предизвиква дълпълнителна доза злоба у българите-не могат да приемат че е възможно такова нещо)).Няма да умрете от вируса-*** оцеляват лесно, обаче ще се задавите от

35

Анонимен

преди 3 години

До До хохохоМне. Пишеш под статия която друго казва.

34

Анонимен

преди 3 години

АУУУ ВЕДНАГА ОТИВАМ В СЪРБИЯ ДА СА БОЦКАМ АХАХАХАХАХАХАХААА МАЙТАП БЕ ТАМ ЩЕ ПРАТИМ РУСОФИЛИТЕ, ТЕ СА СЪРБИ И ТУРЦИ

33

До хохохо

преди 3 години

Нема те в тая схема, защото си *** и никой не те брои за жив. Имаш избор да се заразиш или да те боцнат с ваксина за шимпанзета Астра Зенека.

32

Хохохоооо...

преди 3 години

ИМУНИЗАЦИЯ СЪС РУСКАТА ВАКСИНА, ЛИ..... ХАХАХААА??!!!АЙДЕ, МЕРСИ..... ХОДИ ТИ...РУСОФИЛЧЕ!!!!МЕНЕ МЕ НЕМА, В ТАЯ РУСКА СХЕМА!

31

Зозо

преди 3 години

Айде ся да ги видим коминтерновците. Ходом марш към Белград!!! Да ви боцнат хайван-ваксината с маймунско ДНК Путник В :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

30

Умни са...

преди 3 години

Ваксината създава антитела и предотвратява развитието на тежка инфекция за хората, които са с проблеми в организма...И да се зарази някой,ако е с ваксина ...вече ще има антитела и всичко ще протече много по-леко...Това е идеята за масова ваксинация.Да се намали % на смъртността.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Болните русофили в крайна сметка ще отидете ли до Сърбия или ще продължавате безпричинно да ревете за неща, които твърдите, че не ви засягат?

28

Анонимен

преди 3 години

Сърбите обичат туристи от Албания, толкова ги обичат че не могат да ги изгонят :D за пример - Косово.