36

Кирил

преди 3 години

Не разбирам като няма такъв вирус, защо не се пишеш доброволец в спешното на някоя болница, нищо няма да ти стане. Освен това в БГ преодоляхме вълната, от понеделник отваряме, нищо че почнаха да ги оставят пред болниците.

35

Патриот

преди 3 години

EС НАТО вън с шутове!

34

Лнселот Гълълбов

преди 3 години

Побъркахте хората с тия ограничения заради измисления ви вирус. Всички разбраха, че няма такъв вирус. Затова в цяла Европа ежедневно протестират стотици хиляди.

33

Анонимен

преди 3 години

Ама вие тука сред коментиращите май не разбирате, че има хора, които никога не искат да се ваксинират и защо

32

Анонимен

преди 3 години

Брюкселските зелки знаете ли по колко пари взимат месечно

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя европейски съюз тотално се обезсмисли вече. Всяка държава си върна своите ограничения при пътуване, скоро като направят тия паспорти за ваксини ще има още по-голяма балтия.. Даже сме на минус от епидемията, тъй като ето че не можем да си купим свободно ваксини, както прави Сърбия. Там има повече ваксинирани от която и да е страна от ЕС, имат си ваксини от Китай , от Русия, освен тези, които ги пускат в ЕС. Ние нямам право да си поръчваме от другаде

30

гогич

преди 3 години

Вчера баба Меркел каза, че имало вече светлина в ковид-тунела (който беше създаден от политиците, де и след шамара от гермаците, който тя изяде заради исканото пълно затваряне по великден). Веднага след това т.нар. евро-лидери и скочиха и казаха, че изпускала пандемията и не можело така да се говори.....Правете си сметка за каква манипулация става въпрос...

29

Анонимен

преди 3 години

ясни послания и силни сигнали = празни приказки. това т.нар. ЕС!

28

За съжаление

преди 3 години

ЕС не е независим, както е била идеята първоначално и да бъде като опозиция на САЩ. В момента ЕС е какъвто искаш придатък на САЩ, никаква независимост. Просто са станали васали на САЩ. Ако е така то смисъл на създаването на ЕС е нарушена и той става все по-безмислен, т.е. колкото по-бързо излизем от ЕС, талкова по-добре. Вижда се, че странити извън ЕС по-рзо излизат от кризата и няма кой да ги влече на дъното.

27

да,да ама не

преди 3 години

Тия кaктo ca я пoдкaрaли нoкдaун cлeд лoкдaун и пaк, и пaк прecoлихa мaнджaтa! Лacтикa издържa нa oпъвaнe "дo" и кaтo гo прecилиш ce къca! И нe знaeш къдe щe ce cкъca и къдe щe изплющи!Хубaвo e изцялo и oтвcякъдe дa кoнтрoлирaш нaрoдoнaceлeниeтo, cлaдкa рaбoтa e! Въпрocите са : 1. Дoкoгa щe уcтиcкaш c кoнтрoлa?! 2. Нямa ли дa и кога ще ти излeзe прeз нoca!?Зщото когато излезе по улиците и площадите на градовете огладнялото стадо няма да е само от овце!

26

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОПА СЕ ЧИСТИ ОТ СОЦИАЛИСТИ.

25

Анонимен

преди 3 години

'' Лидерите на ЕС: Ограниченията трябва да останат ''...................типичната безсмислена позиция на евробюрократ ... важното е да не правим нищо, само в края на месеца да си вземаме огромните заплати.

24

БАНко

преди 3 години

НОВОТО ИЗВИНЕНИЕ , ГРЕШКА ОПРАВДАНИЕ , НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

23

44

преди 3 години

Фон *** само казва " бих се ваксинирала ако имах възможност... дебилната канцлерица дали се боцна...ми не... нито се разболяват нито се боцкат нито умират... Къ става тоя филм.

22

Анонимен

преди 3 години

Това е заради Сергей Станишев и Шарл-Мишел - белгийския социалистически предател на Европа.

21

Анонимен

преди 3 години

ГНУСЕН МРЪСЕН СОЦИАЛИСТ

20

44

преди 3 години

Не че нещо... ама май си играем на *** ми дойде ми... в Сингапур, Китай,Тайланд,Тайван корона няма... как ли... Входящия трафик се филтрира на 110 %. Няма домашен адрес няма самолетче, всичко карантина. Тук контрол няма...контрола не го правят гражданите а властите..искат ли властите да свърши тоя цирк, Не Не искат!,. Тихичко да си умират човеци..Най горещия котел в Ада за тия лицемери.

19

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, големите философи тука в коментарите ми се правят на много умни и на много мъдри докато в Германия ще излязат 5 милиона човека на протест след 1 седмица а тук никой нищо не прави...

18

Аврам

преди 3 години

... и това е само и единствено за доброто на хората. Мишки!!!

17

Анонимен

преди 3 години

БГ вън от джендърски ЕС!!! Който иска да живее с техните ценности да емигрира на запад, БГ си свои ценности и традиции!