42

Жустен

преди 3 години

Крайно време беше. Писна ми от обикалящи палячовци

41

съмнява ме

преди 3 години

че това решение, ако влезе в сила . ще се окаже последната капка де ще прелее чашата на търпението в цяла европа , така че може да е за хубаво ако стигнат до там

40

българин

преди 3 години

До: Въпрос към КунчевПредполагам, че въпросът ти е риторичен? Защото трябва да си много наивен ако очакваш че наистина ще ти отговори!Тези като Кунчев и сие са като едни модерни шамани на 21-ви век!Казват ти: Това е така, защото аз така казвам, а аз казвам защото съм доктор (там професор, доцент, ала-бала)! И точка на разговора!Но не е нужно да сме всички доктори за да видим хаоса който настъпва при прилагане на уж "полезните" мерки. Всяка заповед от ден до пладне, после я отменят и т.н.

39

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос към КунчевНямаш никаква логика. Как да се обори нещо, което го няма?

38

Гошо

преди 3 години

Като гледам бабичките в някои планински селца колко спокойни и допир с истинския живот са и си мисля че ние сме извън реалността и естествения ред на тази планета.

37

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация си е отвсякъде и няма как да се приложи това на практика.Всичкото е да се създаде изкуствена истерия за да се подкара cтaдото да се ваксинира.Защото ако се разчита на добрата воля на всеки поданик на английската корона то ваксинационната кампания ще претърпи тотално фиаско.Нищо, хак да им е на англичаните сега като разберат как сме живяли ние, от другата страна на желязната завеса по време на комунизма, да излязат в чужбина ще трябва да се бръкнат за 5000 лири!

36

Анонимен

преди 3 години

България вън от ЕС!!!

35

Въпрос към Кунчев

преди 3 години

някой ,да ми обори логиката и и да ми докаже ,че това не е тотална диктаура и геноцид!Значи на летища и граници представяш ковид паспорт и те пускат,нали .Обаче хиляди ваксинирани все пак се заразяват и разпространяват вируса.Така с паспорти и те пускат,ако си заразен сееш зараза в другата държава.Ако не си ваксиниран ти правят тест ,ако е положителен те връщат ,ако не се качвашв самолета със заразени ваксъри.Там се заразяваш и като пристигнеш вече си заразен и те чака карантина 14 дена

34

234

преди 3 години

Сега ваксината ни пази от чумата, после чипа ще ни дава сигурност срещу престъпността....Каква загриженост за човечеството... И разбира се в началото доброволно, после като посвикнем с мисълта - принудителноПреди дори 1 година изглеждаше конспирация

33

Истината

преди 3 години

Смисъла на сертификатите е един - показваш послушание при Новия световен Ковид ред. Скоро ще заменят книжните пари с електронни под предтекст, че се борят със сивата икономика и им трябват повече приходи. После ще въведат личен рейтинг и ще получаваме или ще отнемат точки (и права) според това колко " въглеродно неутрални сме" - примерно ядем ли синтетично месо, караме ли електромобил и прочее. Не вярвате - в Китай вече тестват и двете технологии.

32

Анонимен

преди 3 години

новият фашизъм в действие!Абе къде са сега овчеглавите Бау Велмазов дето викаха ,че това са конспирации?Май вече не са ,ами факти!

31

123

преди 3 години

Абсолютно невярно е твърдението, че само ваксините ще решат проблема - имате си имунна система за целта. Политическите мерки са неадекватни и вредни. Що се отнася до "ваксините", всички знаем, че те не са одобрени и в момента се извършват експерименти. След като искате да си ги сложите, това си е ваше решение и вие си носите изцяло отговорността. Засега ефектът е, че ваксинираните са инфектирани и заразяват. А не би трябвало да е така. Защо? Ето това е въпросът!

30

Анонимен

преди 3 години

Целта е ясна и все по очеВадна! Аз даже не мисля толкова за здравето си колкото емпатичните и добри филантропи!

29

гост

преди 3 години

Нали ваксинираните също могат да заразяват. Каква е логиката на тези сертификати? Или конспиративните теории ще се окажат верни.

28

Котарак

преди 3 години

Свобода ли!?

27

(-_-)

преди 3 години

Явно биг Фарма има сериозно лоби в ЕС.. Ще си продават ваксините под диктат. Какво стана с демокрацията, пазарната икономика и свободното придвижване на хора, стоки и т.н.?Да нямало дискриминация? Лицемери!

26

ГосТ

преди 3 години

Хаахаха калинки. Ама може ли такава излагация бе !!! Простолюдието изплува отгоре. Като развалена манджа.

25

Калинки

преди 3 години

Тезе от ЕС май са по-големе калинки от бойковите. Този зелун паспорт щу важе само за ЕС и Израел. Излиза, че ако живееш из вън ЕС и искаш да влезес в страна, членка на ЕС е достатъчнен PCR тест. Така ще правят гърците за привличане на руски туристи, а за нашите паспорт.

24

Анонимен

преди 3 години

Първо зелен паспорт. После баркод на ръката и накрая имплантиране на чип под кожата. Усещате ли как бавно го вкарват ? Докога ще търпи човечеството тази ционистка гавра ?

23

Нане

преди 3 години

Що не почнат с устрем и патос да съобщават, колко от ваксинираните понапълниха болниците и интензивните...Да не се окажат повече от неваксинираните с бозите?!