29

Анонимен

преди 3 години

Обикновенно просташките коментари са на млади хора.Нека като родители се замислим какво поколение възпитаваме и на какво ниво е българската младеж.Много тъжно!Мрачно ще е бъдещето на България с поколение не уважаващо и незачитащо нищо свято.

28

Анонимен

преди 3 години

До ГосТОпределено нищо,пускай чалгата и върти гьобеци.

27

Анонимен

преди 3 години

До AвaнтaтaНай-качествената телевизия беше ,когато начело бяха Батето и Бояджиев.Стефан Данаилов беше прекрасен артист.Сегашните телевизии са абсолютно блато,точно отражение на шефовете си.Сега зяпайте Брадър и Гала и викайте браво.

26

Европеец

преди 3 години

До Анонимен 4Отгоре на всичко защитаваше оня руски сатрап Тодор Живков

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Тези, които злобеят за починал възрастен, а в случая и популярен, човек са си тъжни и озлобени и най-вероятно такива ще си останат

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Защо го пишеш? Не чети. Гледай си интересните за теб новини

23

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да те забравя,защото не съм те запомнял!

22

емиграция

преди 3 години

Дълбок поклон на тебе, ДУШИЦЕ! Никога, ама никога няма да те забравим!!!!! А на простаците-отминаваме с презрение.

21

Анонимен

преди 3 години

Нямам интерес към тази новина. Стига тъпанарщини!

20

Анонимен

преди 3 години

С нея приключи онова велико поколение комици - фини, интелигентни, които само с жест и поглед можеха да предизвикат положителни емоции. Сега оставаме да дълбаем дъното с халтурници от типа на Рачков и компания

19

фен

преди 3 години

чакаме гала да покани марта вачкова да разкаже спомени .... а иначе Татяна Лолова беше една от великите артисти !

18

Анонимен

преди 3 години

За един, който попита тук, защо няколко дни се говори за нея, отговарям: За значимите хора се говори, заслужили са и ще оставят диря след себе си!А за него, злобния примитив, никой няма за знае и няма да го спомене никога!

17

Анонимен

преди 3 години

Много усмихната, лъчезарна жена. А с Тодор Колев заедно какви бяха... Даже сега си го тананикам "че ти купим лека кола само да не ходиш гола... А? Татяна Лолова". Вижте тия ***, които ги снимат сега. 10 минути реплики от сорта на "Ще вечеряш ли?" "Не". "Защо?" "Защото не съм гладен." И други бисери изгребани от бездарието на сценариста. Отвлякох се малко. Та. Благодаря за усмивките и смеха. Почивай в мир.

16

да ама не

преди 3 години

До ГосТясно че не те интересувв актьори и театър ,но те съветвам да си извадиш главата от *** .По-лесно се диша.

15

АнонимеН

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРНОТО И БЕЗСКРУПУЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ Я ЛИКВИДИРА И НЕЯ!!!ВСЕКИ УМРЯЛ ПЕНСИОНЕР Е ПРИХОД ЗА БОРИСОВ ! КАТО ЗАТРИЕ 10 ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРА И ТОВА МУ Е 100 МИЛИОНА ГОДИШЕН ПРИХОД А НЕ РАЗХОД!! ТОЧНО С ТЕЗИ ПАРИ СИ ПРАВИ ПИ АР ДА ИМ ДАВА ПО 50 ЛЕВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДА ГИ ЛЪЖЕ, ЧЕ МИСЛИ ЗА ТЯХ!

14

no name

преди 3 години

Бях около 6 год.когато ме заведоха на нейна постановка.Обаче разпоредителките не ме пуснаха-Т.Лолова забранила деца да влизат, защото шумят и пречат на представлението.И нашите ме оставиха при персонала да ме пазят и влязоха в залата.Обаче едната леличка ме видя, че съм кротка и ме пусна в залата скришно на едно столче отстрани.Не гъкнах през цялото време сам сама отделена от родителите ми, толкова бях омаяна и запленена от тази жена, имах чувството, че говори на мен като погледне залата.Велика!

13

Почитател

преди 3 години

Стояна беше серт, Катя прекаляваше, Невена беше хем в себе си, хем за всички, Таня бе усмихната. Така ще я запомня.

12

Анонимен

преди 3 години

Бог да я прости! Последната от великите.

11

ДДРОнег

преди 3 години

Благодаря на Татяна Лолова за многото хубави моменти с нейните филми !!!

10

Ку40

преди 3 години

Не съм я харесвал никога като актриса. Калоянчев беше същият. Една и съща игра, във филмите префърцунено като театрална пиеса, нищо естествено. Тодоре къде си ?