83

Анонимен

преди 3 години

Байдън явно има чувство за хумор.

82

ББ

преди 3 години

САЩ не плащат на манипулатори *** както прави путин и борисов,аз съм свободен човек,готов да говоря със всеки пожелал това,от месеци съм обект на атаки,обиди и манипулации на руски служби и бг *** с цел да ме уплашат и унижат...да ме превърнат в ***...искрен съм ...няма пост споделен с вас в които да не съм бил искрен...не ми е било лесно ...не съм го и очаквал...нямате и представа с какво чувство гледам децата си в очите...не съм ви предал...няма и да го направя...Бог да пази САЩ!!!

81

ББ

преди 3 години

Путин ще си плати...ще плати на Народите на Русия...за глада,безправието,лъжите и убийствата...след путин идваме за вас...и не можете да ни излъжете и да си купите власт и спокоиствие...това не ви е тръмп!!!

80

Анонимен

преди 3 години

"Мумия" 2 част??????-))))))

79

Анонимен

преди 3 години

До ББАйдее, пак се измъкваш.Я кажи не - да живее ли ККП? Или не?

78

ББ

преди 3 години

за руските и на бойко *** е най-важно какво са яли ...за Президента на САЩ е с какви кървави пари сте си платили еденето и колко невинни сте лишили от храна за да можете да имате офшорни и къщи в...Барселона например...работите против плащащите ви тролчета...объркали сте рейса...имате работа със САЩ...идваме за вас!!!

77

до ББ

преди 3 години

Президента Байдън е мъдър и изстрадал...Справедлив и Смел...Човек с Ценности-----------ДБЛ!!!!!При това "Трансформиран"!!!!!!

76

ББ

преди 3 години

До ББи си плющя минуси за да ви радвам

75

Анонимен

преди 3 години

Байдън призна: Вече мисли за втори мандат----------------Бидонъ помни ли на колко години е???-))))))

74

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха...Той помни ли какво е ял вчера...

73

Анонимен

преди 3 години

До ББДо кога ще се правиш на разсеян и да избягваш да обясниш- откъде те напира тази любов към ККП? И към китайския Джо?Дрънканиците ти за скапаната безсилна Раша не хващат дикиш, за да се правиш на загрижен за САЩ и Света. Не че и раша не проблем. но е жалка и безсилна. И икономически и всякак комунистически Китай ги бие от всякъде.. И в Китай нарушенията на човешките права и убийствата са с пъти повече от тези в рашата - с много повече кръв и насилие. Опитваш да заобиколиш проблема??

72

ББ

преди 3 години

До Ястребителятами да,децата на политическите класи от източна с ограбени от народите ни все са там...преследват Американската мечта..ама с ограбени от нашите деца пари,с препълнени офшорни...не с качества,Президента Байдън е мъдър и изстрадал...Справедлив и Смел...Човек с Ценности...аз съм доброволец в армията на новият Президент на САЩ!!!Справедлив Свят за децата ни г-да политици...или да се свършва ако сте безпомощни!!!Свободни божии деца сме...не признаваме властта на убийци

71

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителяРазбира се че при Байдън, децата имат права, да си режат патките от ранна възраст. Ако родителите се опъват, им взимат децата и ги дават на правилните любящи родители.А момиченцата имат пълното право да се състезават в спорта с момченца които са момиченца.Тези изконни човешки права при Орабжавия Демон щяха да ги загубят. Затуй и назначаването на Чайна Джо, бе неизбежно за да възцари свободата.

70

ни са наяди

преди 3 години

Едно по едно бе изкарай тоя първо

69

ББ

преди 3 години

До Анонименпутин се обръща срещу Китай...какъв обрат дами и господа...бедни идваме за вас...ще ви съдим...и мила с удоволствие бих ви окачил въжето ...бедна духом!!!и ти си комунистка и русофилка...по скоро последователка на гьобелс...всички знаем как свърши...Бог да пази САЩ!!!

68

ББ

преди 3 години

САЩ никога не са били враг на народа на Русия,смел,достоен и изстрадал Народ заслужаващ да живее в Справедлива и Просперираща Русия,олигархическата им власт им вменява външни врагове с цел да отклони вниманието от вътрешните проблеми на Русия...от грабежите,от безправието,от беззаконието,от бедността...най богатият народ на този Свят живее най бедно и безправно!факти...ВСВ ви осигурихме победата!!!заради ценностите разбира се!!!

67

Ястребителят

преди 3 години

Казваш, че в САЩ всички деца имар равни шансове в живота, ха? Или аз грешно те разбрах?

66

Анонимен

преди 3 години

До ББЕдинствения плюс който виждам е този, който сам си сложил на коментара си.Разциврил си се, вместо да обясниш откъде те напира тази любов към ККП. И това желание да се съсипе САЩ и Цивилизацията чрез китайския Баидън. След като СССР го капичнаха безславно и Путинова русия за *** не става вече,- на ККП ли заложихте бе уДоди комунистически?

65

ББ

преди 3 години

До Ястребителятхаха ...и на другият ден видя путин...седнал зад трактор в една гора...парк...ПР разбира се,опита да го подкара...и се спря...а възрастовата си е доста с Президента на САЩ...физическата не е важна бедни духом,ценностите които изповядват и за които се борят са важни за човечеството...искаме децата ни да имат равен шанс и да ги ценят заради моженето им както е в Сащ,троловете на путин убеждават руснаците,че са крепостни на олигарси...въпрос на избор!!!

64

Някой от рушофилете

преди 3 години

тук да сподели, направиха ли централна канализация в кУмсОмолск на аМур, или трябва да чакат още 150 години?