24

Комарджия

преди 3 години

Ако бяха сложили Ники Михайлов да пази нямаше да е така,Николета го направи направо машина по цял ден му гледам тренировките

23

Пешо биричката

преди 3 години

даже не знаех че има мач.Преди 20-30 години маовете на националния бяха събитие, всички се прибирахме да ги гледаме.Ся к*ур

22

Анонимен

преди 3 години

"Определено сблъсък с действителността" то аджеба последните 20 и кусур години освен сблъсък с действителността друго не става.....вчера така играха все едно виждат топка за първи път в живота си,докато се наканят сърбо-албанския *** им наниза 3 сома...

21

професор пръц

преди 3 години

Ще си делят пет милиона ли?Да не са пуснали фиш 6/49,шанса им ще е по-голям с тотото,отколкото с футболните им качества

20

хичо

преди 3 години

Не гледах мача....все пак не съм мазохист...

19

Валяка

преди 3 години

Националите си делят 5 млн.лева при класиране за световното. Вероятно след снощния мач, сумата за подялба ще бъде около 5 лева, събрана от благотворителни дружества, милеещи за родния футбол!!!

18

5

преди 3 години

Жалка картинка , откъдето и да ги погледнеш!Абе, тия хора не гледат ли мачове поне по тв, та да разберат що за спорт е това ?Че не е работа за тях !Срамна история!Само такива , че и по-лоши резултати ни чакат -особено в неделя с Италия не ми се мисли!Трябва като в бокса при явно превъзходство треньорът да хвърля бялята кърпа на терена и да си ходим!Какво е това безебразие и безотговорност!Те нямат елементарното-физически качества като бързина,издръжливист...да не говорим са техника и тактика!Еле

17

Дж. Гатузов

преди 3 години

Второто полувреме бепе ои0дожре, а ско имаше и трето щяхме да обърнем мача.

16

Анонимен

преди 3 години

Боби Михайлов ли е пак виновен? А ,кaтили?

15

Анонимен

преди 3 години

Правилно, те победиха в мача, ама ние пък победихме по кумулативен брой татуси и изклатени чалгаджийки

14

IQ 2.28

преди 3 години

за сметка на тва брадата му е станала един път

13

Колинка

преди 3 години

Трябва им повече време на нашите да се напаснат, да ги съберат за повече дни да тренират заедно, да се опознаят и да играят в екип, а не само по единично кой както си знае. Да пуснат и Караджов на вратата, той има усет към нападателите.

12

Анонимен

преди 3 години

Ний от мнооого от отдавна я знаем таз реалност,а на Ясен чак сега се изясни !Оставка!

11

Анонимен

преди 3 години

Нашите момчета са нежни, не можем да ги хвърлим в огъня просто така да тичат цели 90 минути, ами ще се простудят най- малкото, и само ако знаете колко трудно и непривично за човек е да нацелваш онази кръгла тупкаща пущина, а те го могат все пак! Това никак не е малко и продължават бавно и полека да се развиват като истински футболисти, трябва им само време! Късмет национали!

10

джо

преди 3 години

До неясентя работата малко като в цялата държава.. народа не ни бива, който и да завъртим на власт, се ще ни е виновен ;)

9

Анонимен

преди 3 години

Правилно, да сменят професията. И без това не са никакви футболисти а едни чалга таньорчета. Да отиват към подиума на спортните танци, на футболния терен играта не им се отдава.

8

Анонимен

преди 3 години

Швейцария са с класа над нас и чисто физически.Който не може да тича, няма място в мъжкия. Има и други спортове или отбори за жени, пенсионери и др. където не се тича много.

7

неясен

преди 3 години

Горкият, онзи ден обяви, че съставът е на дъската - а резултата днес ясно светна на таблото.И този не става за треньор.

6

Футболът

преди 3 години

В бг е шуробаджанашки, затова е така. Това е представяне за селски отбор, даже можеше и да удържат.

5

Анонимен

преди 3 години

Мач се играе 2 полувремена. При 0-6 първото, второто Швейцария си почиваха за Италия и Ирландия. Първото имаше и дузпа за Швейцария и черяен или жълт за наш че задържа Сеферович. Швейцарите всички се изредиха от Ембало до Шакира и добре че съдията се смили.