169

Чичо Любо

преди 3 години

До Майна Майна, изпаднал си в дълбоока заблуда. И на Параолимпийските игри, с тия сакътлъци, ще ни дрънкат като празни манерки. Не виждаш ли, че цялата защита са като на забавен каданс, в средата тичат насам-натам като мухи без глави, а клетия Кирчо един път ритна тапката за гол и взе че си счупи крака. За да играе някой в нац. отбор, трябва да плащат, а не обратното.

168

Анонимен

преди 3 години

Единствено Хубчев имаше някакви резултати с тези футболисти - явно е знаел как да ги нареди на терена и е държал много на дисциплината, при него не можеха да се лигавят и да правят каквото си искат.Лошото е че сега повечето са в потресаваща физическа форма, вчера в много моменти изглеждаха като момченца от 7-8 клас срещу мъжеИ е много важно да се залага на по-млади играчи, разбира се ако са във форма,а не на отдавна свършили със сериозния футбол като Занев например

167

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Споко, тия даже не са швейцарци, а шиптари

166

Аз

преди 3 години

До логичноКакво ти е виновен Боко, бе ***. Тези дето се гласят пак да се тикнат / останат / в БСФ са причината. Трябва цялата пасмен от там да бъде изметена начело с онова прасе на Славия, че му забравих името. Да идва Берба, интелигентно момче. ТЕЗ мутри още В.Стефанов останаха от мутренските времена и още дирижират ***

165

1

преди 3 години

Оставка веднага на треньора!

164

Х

преди 3 години

НЗ за кво се напъваме да играем като резултата винаги е един и същ.

163

Анонимен

преди 3 години

Доста плахо начало, неконцентрирано. Нормално е *** да си избива комплексите, че взима 2000лв. заплатка върху футболистите. Бият- герои били. Падат- не ставали. Факт е, че показаха, че могат да натискат и можеха да вкарат 2-3 гола. Факт е, че липсваше концентрация, смелост, самочувствие, класа. Ама с плюене по-добре няма да стане. Трябва поне да си траете, да покажете че имате поне малко благородство. А вие лаете, все едно имате достойнство. Ама във фиша със заплатата ви пише, че нямате.

162

селянин

преди 3 години

и по коко илядарки ке гепи всеки от наште лъвчета

161

ДДРОнег

преди 3 години

Та колко пари ще получаст за тзои "мач" тези наши "футболисти" ???!!!А за болни деца няма пари, нали ???!!!

160

Анонимен

преди 3 години

Резултатът е добър,можеше да е къде по-зле!

159

Анонимен

преди 3 години

Не са ги ваксинирали затова! Ако им беха шибнали по една Астра или Спутник,друга щеше да е работата!

158

хуху

преди 3 години

давайте ЛЪВОВЕ! Само напред, световната титла е наша. Ще превземем Катар 2022год!!!

157

Анонимен

преди 3 години

Че сме гола вода е така, ама и великия футболен коментатор Василев за първия гол казва - "логичното се случва". Абе може ли така да се говори. Не може една държава без самочувствие. Ще видим победи през крив макарон по този начин.

156

Майна

преди 3 години

На нашите дървета шанса да вземат точка е на параолимпийските игри.Каквато държавата такъв и футбола и всичко останало.

155

Анонимен

преди 3 години

Абе какво второ полувреме бе, сега гледах последните 2-3 минути от мача ония правиха такива остри атаки а нашите статисти едвам устискаха.

154

Анонимен

преди 3 години

Тия изглеждаха като сборен отбор на помощните училища.

153

Анонимен

преди 3 години

Помня времената, когато Швейцария беше футболно джудже от типа на Малта, Лихтенщайн, Люксембург и др. подобни държавици. Всеки нормален отбор ги биеше. Как това футболно джудже стана силен европейски отбор, а ние отидохме на тяхното място? Нали уж демокрацията щеше да ни даде повече възможности да се развиваме? Вместо прогрес - регрес. И то във всяка една област, не само във футбола.

152

Анонимен

преди 3 години

Нашите балерини при 0:3 играеха така сякаш пазят резултата, отбора по художествена гимнастика щеше да играе по мъжки от тия.

151

дедо гого

преди 3 години

Ясене, махай ги тия супер играчи, дето се самоконтузват при първи ритник по топката. В следващия мач пусни отбора на Арда или Ботев-Враца, по-добре ще се справят...

150

9

преди 3 години

До АнониВкараха само два гола!И не ги махна до края -очакваше да пуснат още 2-3 гола в нашата врата!Забележете-движат се като щангисти по терена, реагират с бързината на костенурки,всяка трета топка е загубена,треньорът доволен от резултата...чалга футбол като в политиката!Но , Четвърти април наближава-всички вън!