24

Анонимен

преди 3 години

Планината е за животните и птиците, на хората мястото им е на масата да си пият ракията !

23

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла да харчат ресурси за търсене на тяло? Жив вече няма как да го намерят. Каквото е търсил - намерил! Лятото като се затопли ще се покаже.

22

СРАМ

преди 3 години

България е единствената държава в ЕС без въздушна медицинска помощ. "Голямата" цел е да сме туристическа държава. Как става това? Окрадоха държавата, всички станаха хотелиери и търговци. Индустриализация - нулева!

21

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=sgWt_5WdxXoДенят ON AIR: Има съвременна техника, която да помогне при спасяването на хора в планината

20

Прочетете

преди 3 години

https://youtube/watch?v=sgWt_5WdxXo

19

Анонимен

преди 3 години

Като знам къв съм пиян и некадърен инженер, си представям какви убавци ще ме спасяват ако се наложи... Боже опази се казва и толкос.

18

Ботев

преди 3 години

"...Жив е той , Жив еТам на Балкана..."А дано, ама..

17

дедо Ташунко

преди 3 години

Това устройство ще реагира незабавно на всяка кутия от кока кола, консерва, парче тек, подкова или шип, паднал от щека. Лавината е покрила стотици квадратни метри с грамадни количества сняг. Същото е като да търсиш игла в купа със сено. Жалко за момчето, да почива в мир. Бог да го присти и съболезнования на семейството. Тялото ще бъде открито след 2 - 3 месеца, може би.

16

Бат Венци

преди 3 години

Времето е студено, няма да се развали

15

Анонимен

преди 3 години

Напролет, като се стопи снега.

14

ГосТ

преди 3 години

*** много рано са започнали. Това сутринта да се събудиш със злоба....между другото, нивото и оборудването на бг псс'то трябва да бъдат достояние за туристите, които мислят да посетят тая територия.

13

Коки

преди 3 години

Няма смисъл вече да бързат, за съжаление.

12

Анонимен

преди 3 години

А те мечките се събудиха.Ще го намери някоя и ще заръфа трупа.Яко глад ги гони като се събудят и от километри надушват мършата.

11

Анонимен

преди 3 години

Всичко е паприкаш. Къв сигнал намериха от телефона преди 2 дни? При тези температури в планината, телефона е замръзнал на втория час и се самоизключва. Няма как да даде сигнал изключен телефон. Да, телефона не замръзва, но ако ти е в джоба и ти си жив. Излъчваш топлина и дрехите я запазват и той работи. А тоя няма как да излъчва топлина, тялото му е изстинало вече и телефона замръзнал. Сигнал имало, ти да видиш. Кат имаше сигнал, що не отидоха на мястото от което идва сигнала? Щот не знаят къде

10

Анонимен

преди 3 години

До ГраматиковЗастраховката важи, ако паднеш на писатата и си счупиш нещо. Или ако те затисне лавина, но на пистата. Който излезе извън пистите - негова отговорност и риска си е за него. Там застраховател не плаща нищо. И тоя е същия, колко станаха случаите, все извън пистите и на един не чух семейството да е извадило пари и да е платило. Плащаме аз и останалите а не семействата на тия дет се мислят за голяма работа. Ко още го търсят тоя, да въри да си го търси семейството му и приятелите му.

9

Анонимен

преди 3 години

Предполагам вече на всички им е ясно, че той не е сред живите.

8

МНЕНИЕ

преди 3 години

Защо БГ Властите не попитат официално Гугъл за местоположението на човека ?Сигурен съм че ще го посочат с точност .

7

Анонимен

преди 3 години

а простете защо го търсят? някой важен човек ли е та го търсят? за ден умират по 150 от вируса и нищо. айде стига ни занимавахте с тия сноубордисти, като се стопи снега ще го намерят

6

Tonita-7

преди 3 години

Голямото търсене-цяла седмица почти И нищо! Толкова И сте търсили,а може би търсите под вола теле?:)

5

Киро Рамбото

преди 3 години

Нищо не правят тия спасители. Могат само да се напиват по хижите.