44

Вирус

преди 3 години

Дали ще има мониторинг на изборите или не, все тая - ГЕРБ ги печелят от раз.БСП-БКП може само да им диша праха от подметките.

43

Ели

преди 3 години

Руските тpoлoвe са масово по българските сайтове. Във всички диапазони. От откровено опростачване, безогледни лъжи, обвинения за неща които не са се случвали, до действия които не биха били предприети.Явно битката за България сега започва.

42

Дядо Йоцо

преди 3 години

Социалистите ке паднат. КН ще се пръсне на хиляди парчета и България ще се освободи от Русия.

41

Диана

преди 3 години

Ако има добър международен мониторинг на изборите никой не може да ги оспори! Всичко трябва да е по буквата на закона и в залите за гласуване да присъстват поне 2 полицаи в помощ на наблюдаващите - те знаят какво, къде и как да гледат, според мен!

40

Анонимен

преди 3 години

Тази едрогърдестата,само да я докопам! Малийййй! -:) Те доказаха през 10 годишното си"управление"че за друго не стават! То " Кърджалийската" с нея да завършиш!-:) Вземи се на сериозно българино!Тази мутра и борче,ти вметна и втълпи през изминалите 10 г.Че нищо НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ! И ти си дремеше в къщи и Не гласуваше! Гласуваха Администрацията на ГРОБ,полиция и пожарна само! Пазещи заплатите си! На тези избори излез масово и гласувай КОЙТО ТИ ХАРЕСА! НО ГЛАСУВАЙ! СИЛАТА Е В ТЕБ!НЕ СТОЙ НА ДИВАНА!

39

Анонимен

преди 3 години

до 41 "демократ".Прав си ! Но защо спомена " Корнелка"? Именно с нейното име,си закопа коментара уви! -:((((

38

Демократ

преди 3 години

Корнелка ще ги оправи след изборитеКато чух - сдс и се сетих за мистър -10 процента - диджеи ал . БошИ ванчо костов които расипа -бг жалко че правосьдието го подмина

37

Анонимен

преди 3 години

До Помнещ Гласувай българино ,за да не се срамуваш пред внуците си, които може и да не живеят в тази България! при масово гласуване няма как да каже оня дъртия при ниска активност герб печели със 99,9%!

36

Помнещ

преди 3 години

До 34 И да вметна само," чакал" той 18 г за кола чрез вноска? Аз също имах тогава депозит за Волга! Но си казах,майната и,искам автомобил веднага! Отидох на битака,и си купих нова ВАЗ 2107 Седмица,така им казвахме тогава ако " помниш" де.на 10 дни автомобил! Платих 300 лв горница и я ИМАХ!-:) Ще чакам аз " 18" години? Май си бил доста задръстен а? Карах си я с пълномощно до навършване на 5 г.И си я прехвърлих после на мое име! Законите бяха такива тогава!-:) Май не си имал финансов ресурс тогава

35

Анонимен

преди 3 години

Шайката Гроб не е партия!Това е ОПГ !

34

аз

преди 3 години

На тия клоуни все другите им са виновни . Не че те са тъпани.На

33

Помнещ

преди 3 години

До 34 Абре,ти бъзикаш ли се с мен? 5 години служба? Та и " 10 дни" от горе? А бре.Военоморските служиха по 3 години тогава! И нямаше друг род войски в армията на НРБ служили повече от 3 години! Ти в дисципа ли си бил? Или в " космически войски"?! Майтапчия!-:) Я не ме занимавай с глупости бре!-:)

32

Анонимен

преди 3 години

На другарите от ГЕРБ все някой им пречи,как пак за 12 години на власт не излязоха да кажат да сбъркахме поне един път и всеки ще ги разбере,ама това да обвиняваш другите за своите грешки непрекъснато тва не мога го разбра...

31

Анонимен

преди 3 години

До помнещ: И аз помня, тъй като служих 5 г и десетина дни и съм стрелял с Калашник повече от теб и помня как нямаше как да си купя дом, тъй като бях 3та категория и имах малко лихвоточки, как не можех да имам автомобил, тъй като чаках ред 18 години, помня опашките за банани два пъти в годината, помня как баща ми бе уволнен, тъй като дядо ми е служил предано на България, Помня как прабаба ми заекваше тъй като е бита за да каже къде са заровени парите. Това помниш ли или те е хванала деменцията.

30

Помнещ

преди 3 години

До 23 Виж момичето ми! Всеки вече след тези избори,би стоял по добре във властта от др Борисов! Един болен човек от времето на соца,страдащ от мания за величие! Ами да даде път вече на младите а? Уж сме " демокрация" 31 г вече.а още ни клатят бивши комунисти? Е стига вече а? -:(((((

29

Анонимен

преди 3 години

Тава ми звучи като: Кой ми с...ра в гащите. Ба си наглостта.

28

Анонимен

преди 3 години

За близо 12 години във властта Боко не е отишъл дори един път на театър или опера, а Бай Тошо е ходил и то не веднъж... Нашият цър.вул единствено ходи да играе или гледа мачлета (тенис и футбол). А нивото на държавата ни си личи от първите 13 мин на мача, който върви в момента България-Швейцария, в които Швейцарците вече ни водят с 3:0 на наш терен!?!?!? За тоя ту.луп единствено важно е да си натъпче тър.буха и чекмедженцата с пачки...

27

Помнещ

преди 3 години

До 23 Виж сега момчето ми! Не съм ничий ***! Следя политиката в РБ след 1989гПомня я и преди1989 г през времето на НРБ! Служих 2 г и 29 дни през соца! Ти калашник не си докосвал даже! Та Да ме пращаш при другаря Борисов бившето борче и мутра след 1989 г. Па пазач на Тато и Мадритският крадец" хонорар"??? Е смешно! -:((( Време е за промяна Герберасте малък! ГЕРБ ще е в нафталина след тези избори! Лъжите на д-р Борисов бяхадо тук! Гласувайте масово българино! В теб е истината!

26

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ ЗА СЪД ЗА БОЙКО И ЛИКЕИТЕ КРАЙ НЕГО

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Време е за нови лица в управлението на РБ!!чалгаря? Сестра Галева? Тримата *****дераси? Ристо лодкаря? Мангъра? Пикльото? Импексова? ***?Забрави ли 1997ма?