154

Срам

преди 3 години

Боко тиквата му кажи и не се занимавайте с него. Долара ни до последната държава по всичко във всички класации!

153

Анонимен

преди 3 години

Папат,парата.Големите вериги са силни. Кафеджиите Боко не ги е..ва, или пък обратното - направо ги на.ба.Ако ще затварят всичко,нека да е всичко за две седмици .

152

ББ

преди 3 години

пандемия има и борисов не се справя...факти!отричащите пандемията ..не ви пожелавам да погребвате близки умрели в адски мъки!ненавиждам борисов заради предателската и алчна политика...новият бай ***...от една година цивилизовани държави като франция и германия са затворени...имат и вечерен час...криворазбраната дИмокрация на борисов...мога да крада и да се правя на убаФ...ще ви пусна да умирате...хем стаден...хем няма да лекуваме...ама умрелите не носят разходи..затваряне до дупка!!!

151

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов (премиер) срещу Лъчезар Борисов (министър на икономиката)!!!На втория даже не му знаех името доскоро!!!

150

Анонимен

преди 3 години

борисов трупа шкафове, докато всеки подлежи на фалшива пандемия

149

Колко станаха?

преди 3 години

И кой Борисов е истинския:))

148

Анонимен

преди 3 години

Борисов е прав! И другия Борисов е прав! Какво да се прави...диктатура

147

така е!

преди 3 години

100-200 дни разходки и крясъци. След това 4х365 дни сладък живот!

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Всъщност има кой да се вдигне, но никой не иска разни политически трyпове да използват народното недоволство за свои цели, както се случи с протеста лятото - на практика тия, които яхнаха протеста го провалиха..."Провалиха протестиращите, политическите трупове обаче спечелиха. Най-малкото за сметка народна вече си осигуриха държавна субсидия, дори някои от труповете може да се клатуцат на парламентарни седалки в следващото НС. Това се казва добра заработка. Ще дюдюкате ли пак!

145

НАЙ...

преди 3 години

ЗАБАВНОТО Е:, ЧЕ ТОЗИ БМБ И ДРУГИЯТ БОРИСОВ +МИНИСТРИТЕ+НОЩА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЪПАЦИРАЖДАЛИ СЕ У БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИСЕ ОПИТВА ДА ПРИДЪРПА ЧЕРГАТА КЪМ СЕБЕ СИ. А НАРОА, НАРОДА"КУЧЕТА" УПРАВНИЦИ ГО ЯЛИ.

144

Забавно!

преди 3 години

2 пъти за ден но още рано! Да видим дали днес ще ги променят за 3ти път...

143

Анонимен

преди 3 години

Баце се е ядосал, явно сутринта някои са пълнили чуждо шкафче - на полу-деби-лния министър на икономиката. Обидно е, някак си.

142

Фи

преди 3 години

Смешки!Пълен локдаун е необходим в БГ,пълен и строг.Не игрички днес така,утре онака.

141

Анонимен

преди 3 години

Ресторанти и магазини за каквото и да е,нямат нищо общо и ресторантьорите добре го знаят.В ресторантите се остава с часове в близък контакт без маски,докато в магазините се влиза с маска и за кратко.Не че не искаме да работят кафенетата и ресторантите,но за съжаление този вирус няма спирка.

140

Анонимен

преди 3 години

Бате Лойко ти си мъж!Мъж като*** под дъжд!Думата ти струва, колкото изпуснати газове от крава, консервирани в торбичка!

139

Анонимен

преди 3 години

До 151Всъщност има кой да се вдигне, но никой не иска разни политически трyпове да използват народното недоволство за свои цели, както се случи с протеста лятото - на практика тия, които яхнаха протеста го провалиха. Те отказаха хората. Бойко трябва да ги черпи. Иначе има кой и има какво да се иска... Друг е въпроса, че вече свикнахме че всички са маcкари и по-практичният подход е да накараме наличните, които и да са, да работят за нас, а не да ги сменяме с поредната претоплена манджа.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146 Няма кой да се вдигне Махаме възрастните , хора със заболявания , децата , симпатизантите на управляващите и хора , които изкарват достатъчно , че им е все тая , кой управлява и какво се случва, малцинствата не протестиратОстава много малък брой недоволни . А както видяхме през лятото - за нула време се разцепиха в искания , симпатии и накрая едно голямо нищо Затова Борисов ще си седи , докато от Вашингтон и немските фондации не решат да го махнат

137

!!!

преди 3 години

Тая измислена асоциация на ресторантьорите да започнат сериозна работа - обявяване на реални приходи, осигуровки на работниците на реална заплата. Да си оправят собствената кочинка, преди да критикуват други кочинки.

136

...

преди 3 години

До Анонимен 146Никога, Никога бе човече, робско мислене, робски манталитет. Ако 1 скочи - 100 го сочат и ръкопляскат, но не и да го последват. РОБИ сме, винаги сме били, откакто *** са стъпили по нашите земи. Незнам как така са ни промили кръвта - но нашите ханове и царе ни се присмиват ако ни гледат отнякъде.

135

Анонимен

преди 3 години

Самия Борисов се опълчи на Борисов .Велик! Това го няма в света.