35

Анонимен

преди 3 години

До Сат НКазан. Легената гласи, че българите са решили да основат град там където казан поставят казан с вода и водата заври сама. И днес дори казана е символ на града Казан.

34

Анонимен

преди 3 години

Знам, че това няма как да се сподели от мнозинството, но аз съм ЗА да ги пуснем за членство в ЕС и Нато. Също съм За и Сърбия да бъде приета в ЕС.Ако не го направим, тези държави автоматично отиват в руската орбита и ни стават врагове. А Балканите нямат нужда от повече войни и мерене на чуурки. Имаме нужда от икономика и раждаемост. На мен лично не ми дреме дали македонците ни мразят или не. Да си живеят живота, и без това имат достатъчно проблеми с албанизацията.

33

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМхм, викаш, отклоняваш ги от БСП за да ги "насочиш" към "червените"?:)

32

Анонимен

преди 3 години

Скоро всички ще си носите пластмасови бутилки на работа за да уринирате в тях както служителите на Амазон които са принудени да уринират в шишета за да пестят време иначе не могат да изпълнят квотата и няма да им платят, но навскякъде виждата комунисти, комунистите са виновни.

31

И

преди 3 години

И какъв е Българския национален интерес? Кой работи за Българския национален интерес?Блокирането На Македония ли е Българския Национален Интерес?Ако това е нашия национален интерес много жалко.Националния ни интерес за мен трябва да е :Съдебна реформа,Борба с корупцията,Здравеопазване,Образования,Висок стандарт на Живот,Борба с Дискриминацията,Защита на Децата и Жените,Защита на Възрастните Хора,Защита на Природата и Животните

30

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю, не разбра ли, че няма да успеете да отклоните вниманието от комунистите, колкото и да драскате?

29

Анонимен

преди 3 години

О неразумний македонецо,зашо се срамиш да се наречеш Българин?

28

Анонимен

преди 3 години

до НЕ СА ДОБРЕ ТАМЗа тях ние сме ''татари'Българите не са татари, въпреки, че столицата на Татарстан, която днес е третата столица на Русия и световен културен център е основана от българите и носи още българското си име. Татарите са една от най-красивите раси, стройни, светли, високи, повечето със сини очи, много артистични и талантливи. А българите са смесени и като цяло не толкова светли, набити, трътлести, с дебел кокал и къс врат, нещо като Бойко Борисов.

27

Анонимен

преди 3 години

ЕК: София и Скопие да удвоят усилията за решение по откритите въпроси-----------Ще рече: Правете - струвайте, но намерете решение! Оправяйте се сами!

26

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнег"бсп да знаят, ако не са разбрали, че загубиха много гласове за изборите след този ден"Че то този, на който му е трябвало чак досега да чака, за да прозре, че БСП и по принцип всички червени работят срещу българския национален интерес, той вероятно никога няма да го разбере, защото е неграмотен и/или платен. И в двата случая това събитие няма да му повлияе!

25

Мачът е свирен

преди 3 години

САЩ са решили да приемат Македония в ЕС, както решиха и за България. И България никой не искаше в ЕС, но щом си в НАТО за САЩ е важно да си и в ЕС. Западно европейците клекнаха и се съглсиха България да влезе в ЕС, та сега България ще прави проблем. Иначе и Българи и измислената Македония никой от ЕС не ги иска.

24

НЕ СА ДОБРЕ ТАМ

преди 3 години

За тях ние сме ''татари'', ''азисци'', ''примитивци'', ''фашистички окупатори'', а те са най-великите и древните и не само месечината, ''току и звездите македонски нашепнуват'' На всички дедовците им ''партизани станаа''. Те не си мръднали пръста за комшиите си евреи, но ние сме пак най-виновни, и т.н. и т.н. Представяте ли си, какво ще е ако са в ЕС./не ми се мисли/. За това, за сега малко да се поукротят, а може и албански да понаучат - ще им трябва. /последното е реалност, а не сарказъм/

23

ДДРОнег

преди 3 години

бсп да знаят, ако не са разбрали, че загубиха много гласове за изборите след този ден !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Идентичност... Определят се като основоположниците на света. Всички произхождат от Македония и който твърди обратното е обиждан заплашван и дискриминиран. Като население Македония е по малко от София.

21

ДДРОнег

преди 3 години

Все още гласуването предстои, дано да спечелим !!!Но нека нашите калпави политици разберат - бой за всяко отклонение от Договорите по РСМ !!!Никакви отстъпки, за всяко неразбирателство - вой до небесата в ЕС !!!Ианче няма управия с тези комунистически образувания !!!

20

Зозо

преди 3 години

За пореден път им лъсна ГЗ на коминтерновците от БСП/БКП. Позор!!! За това пак ще изгубят изборите на 04 април.

19

Не

преди 3 години

Македонците не ни харесват,защото.ние не 7м даваме повод ада ни харесват.Исказванията на нашите политици потвърждават това.Няма как да се зближим с тях,като ние не го искаме.Няма как някой да те обича ,като ти го мразиш.Това виждам аз в изказванията на нашите политици.Това е посланието от нашите политици към Македония.Ние не Ви харесваме,но вие ще.трябва да ни харесвате.Така звучи превода на казаното от нашите политици,което е много странно.

18

Анонимен

преди 3 години

Шкембето не е ли поръчал ново палене на българското знаме пред камери, предизборно така?

17

Какви времена

преди 3 години

турците станаха по-българи от бесепарите.

16

Анонимен

преди 3 години

Гледай колко са глупави македонците.Вместо да си кръстят държавата Югозападна България и да се прегърнем като си признаят,че са българи,те правят глупости.Разделят ни големите сили за да ни владеят,ама тия твърдоглави македонци не вдяват!