75

Анонимен

преди 3 години

Аз ще глсувам за ВМРО В СЕверна македония е като Северна Корея там няма ДЕМОКРАЦИЯ

74

V

преди 3 години

Аз не виждам защо Макетата токова се натискат за ЕС .Ами като искат да увеличат акцизите и цената на тока и все едно са в ЕС :))) Сега като легализират марихуаната пак ще ни минат по всички класации .Те наще за тва не щат Македония в ЕС щото по класациите ще се види че колкото и нови членки на ЕС да влязат България пак ще е последна по всичко и във всички класации ако са герб на власт .Само по дългове ще ги миним :)))

73

Анонимен

преди 3 години

Ако Македония [която на референдум отказа членство в ЕУ] влезне преди Албания, там ще настъпи гражданска война. Затова тези две държави трябва да се разглеждат като една и да вървят в пакет, най-добре под обобщеното име Макебания. В ЕП трябва да се обсъждат отчети за напредъка на Макебания. Това е пределно ясно на държави, като Франция и Нидерландия, но не е ясно на нашите ПЪтриотари!

72

1

преди 3 години

Петър Витанов (СД/БСП) посочи, че изострянето на конфронтацията по въпроса за РСМ се ползва в България от крайно фашизирани националистически партии в предизборната кампанияИ кои са тези фашизирани партии бе *** до лен комунистически?

71

Loyko

преди 3 години

Едва ли на някой не му е ясно,че един ден Македониа ще стане член на EU.Въпреки нашите напъни и избиване на комплекси,както и жалки опити за доминиране над една независима съседна държава.Подържането на Мекедонския въпрос е само с цел да съществува ВМРО в България и затова са толкова агресивни ченгетата доносници,като Каракачанов и подобни на него псевдо патриоти пишман историци.

70

То си е така

преди 3 години

До Зозо Ами то си е така - еврогейският съюз си е повторение на СССР=ЕССР. Даже си има комисари,както едно време в Болшевишка Русия. Макетата май конюнктурно по-добре се ориентират в неокомунизма в Европа.

69

Зозо

преди 3 години

Макетата си мислят, че ЕС е Югославия или СССР. Да, ама не.

68

Додо

преди 3 години

Цирк! Превод: Началниците наредиха на Бойко България да клекне и да се самоубие, признавайки фалшивите, антибългарски стипулати на македонизма! Самият подход към този проблем е недопустим, антибългарски и в полза на югославският тумор на македонизма, който македонистите ще пренесат в ЕС на стероиди и ще започнат масивна кампания за автономия на Пиринско и части от Кюстендилска област, аплодирани и спонсорирани от метастазите на Сорос, към които след преврата в САЩ потекоха реки от кеш. Потрес!

67

Хари

преди 3 години

продължение от 76Затова не трябва да обвинява България, а да работи упорито с РСМ за да получи РСМ одобрението на България.

66

Анонимен

преди 3 години

продължение от 76Затова не трябва да обвинява България, а да работи упорито с РСМ за да получи РСМ одобрението на България.

65

Хари

преди 3 години

Оливер ВархейВъзнамерявам да увелича темпа на структурните и институционалните реформи с акцент върху основните принципи на върховенството на закона,...", След пет години виждането ми е за едни много по-развити Западни Балкани, ... , а преговорите за присъединяване със Северна Македония и Албания много напреднали, може би близо до приключване, ..." Очевадно е, че ангажиментът като еврокомисар надвишава възможностите му.

64

Щирлиц

преди 3 години

Нямаме работа в тази фалшива организация,нека нашето място го заемат сърбоманите от Македония.

63

Помнете! Ще клекнем

преди 3 години

След 2-3 години Северна Македония ще ни съди за открадната история. ЕК ще ни наложи сериозни санкции и ще изисква преработка на учебниците.

62

Анонимен

преди 3 години

Няма как да накараме сърбетата македони да ни искат с тези палячовци начело :)) На нас ни е все едно за тях, може би единственото хубаво нещо случвало се в последните 30 г. е, че им размахахме среден пръст :))) Ние себе си не можем да оправим, камо ли макетата сърбета :) Да отиват да доят кози и да не ни занимават с присъствието си :)))

61

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се разберем с макетата. ЕК да ни ни дават зор, защото не предполагат колко сериозен е проблема и как Северна Македония ще трябва да ги приемат в ЕС без нашето одобрение.

60

Барселона

преди 3 години

Е.К. да не си пъха гагата там където не трябва.Това си е наш...българо български проблем който ще решим във времето...

59

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов""Много се напъваш да отклоняваш вниманието от БСП/БКП" "Ц. Точно върху герб+сДС фокусирам вниманието"Ахахахахахаааа.Че даже и си признаваш, че БСП въобще не ги слагаш в сметките. Ти наистина си много посредствен.

58

И

преди 3 години

Каква стана тя - сърбоманчетата от югозапада ходиха да плачат пред ЕП да издърпат нашите уши, а те взеха, че издърпаха техните !

57

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМного се напъваш да отклоняваш вниманието от БСП/БКП, но не ти се получава.Виж да ти сменят листчето.

56

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМакедония не полагат усилия и явно не искат ЕС но какви усилия искат ЕС от България след като ЕС и НАТО направиха Берлинския договор без България.