116

КЛ

преди 3 години

И в ЕНП са същите маймуни като Борисов. Особено Меркелица. Направо не е за вярване как срещу няколкото депутати, които им осигурява ГЕРБ, са готови да търпят безобразията на тоя на снимката. Жалко, че има още вярващи, че с помощ от ЕС ще станем нормална държава. Мечтииии. Време е да си изметем сами ***, ако ще създаваме нормално общество. Ако ли не, и сме доволни - всеки да се оправя кой както може. Всичко е разрешено.

115

Анонимен

преди 3 години

Пази Боже, сляпо да прогледа...

114

пак ли ти бе

преди 3 години

ТИКВАР

113

Дими Митушев

преди 3 години

До боко тикватаКакво паспорти? Борисов и престъпната му клика окрадаха всичко. ***! като се започне от "учителя" му Симеон, и се премине през "юпитата" на Милен Велчев! Ченгета и предатели, обединени около една цинична и безчовечна Мутра!

112

Идеалист

преди 3 години

Великата и умна Европа не можа да произведе собствена ваксина! Има обаче най-голямата и корумпирана бюрокрация!

111

Факт

преди 3 години

вече ваксинираните са повече от регистираните преболедували ковид! Ама кой го светна Боко за зелените коридори! Сам ли си го измисли...Рязко обърна нещата с ваксинирането. Иначе само анкети, назландисване с това искам с това не искам. За 3-4 дена нещата се обърнаха и той застана от светлата страна, а Астра-Зенека излезе че не си изпълняват договора. Шах и мат. Сега вече може да твърди, че въпроса е политически и въпрос на евроинтеграция. А даже още не е дръпнал всичките пари дето ни дават.

110

До v

преди 3 години

Ти сериозен ли си бе ???Кой ще се набоде с китайска ваксина ?ХахахахахааааааСамо плямпате ,негодници проклети !Имало китайска ...ми набоди се ти бе с китайската !Спутника вероятно не е лош,но то няма дози за руснаците,от къде да го вземем ние тоя спутник ? А и не сертифициран ! Не ми давай пример с Унгария ,Полша и Сърбия .Общо имат 15 хил дози !!

109

Ха-ха

преди 3 години

Спокойно,след падането на ибрика Борисов ще има ваксини всякакви,а не само тия,за които е взел комисионни.

108

V

преди 3 години

Освен евроатлантически ваксини има и руски има и втора китайска (по добра от първата и кубинска има) Ама за наказаните евроге.йски народи пак ,,ваксини,, като ф16 скъпи или не ефективни заради герберас - евроге.йско робство което Възраждане ви обещава да прекрати . Ама вие пак за БТВ и НОВА гласувайте за робство и после пак за протести мислете . Сега врага е мафията герб и еврог.ейския .Срещу тях трябва да гласувате. Срещу поробителя с немски бакалии и ф 16 ки.

107

Дими Митушев

преди 3 години

Тази престъпна мутра отвори всичи чалготеки, за да се заразят хиляди хори само за да спечели изборите. Борисов, и с откраднати милиарди пак си една гадна мутра! Отвратително човешко подобие! Как ще се явиш пред Господ с тези грехове! Българският народ не е виновен! Цяло лято протестира. Но скапаните нацисти Меркел и Вебер, които поддържат Мутрата и режима, му дадоха пари да си купи властта. Мръсни немски фашисти! И вие няма да сте вечни!!!

106

До 125

преди 3 години

Да си учил и да зидаш кинти !Сори,брато !Бедни сте не заради Борисов ,а от мързел и неграмотност !

105

Анонимен

преди 3 години

Пртията краднала най-много: Коя е тя: БСП или ГЕРБ?Или и двете са две в едно?

104

Анонимен

преди 3 години

Борисов пред ЕНП----------ДБЛ!!!!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията ще свали еднокнижника.

102

Анонимен

преди 3 години

Основният проблем на правителството остава така тежкия и труден социален проблем с пенсионерите !Проблемът е далеч преди ГЕРБ да се роди,но смятам,че там трябва да е епицентъра на работата им в следващия мандат.Казвам следващ мандат,защото съм убеден,че предвид комичната и дори цинична опозиция,няма как Борисов да не спечели.Ситуацията за работещия българин сега е поне три пъти по-благоприятна ,отколкото преди Борисов да поеме управлението !

101

Анонимен

преди 3 години

Не е политически, това е проблем на неможенето да се смята. Това сме поискали, това са ни дали. След като герб напълни администрацийте с висшисти с трети незавършен клас какъв да бъде резултата?

100

Анонимен

преди 3 години

Всички,които сега мечтаят Борисов да си тръгне,ще мечтаят за времето,когато са мечтали това !!!Помнете ми думата !На 42 години съм и не говоря на изуст !Видях ги всички досега,а нови сред текущата опозиция НЯМА !!

99

Solar Power

преди 3 години

До Отровна гад: Тя вече е дебела колко повече :)По добре Майчето примерно да дръпне малко напред :)

98

Анонимен

преди 3 години

До 112 Зградите ?????Неграмотен,за колко кинта бачкаш ?

97

Анонимен

преди 3 години

Това ми хареса:"вашите Tри Д са: Демагогия, Дискриминация и Диктатура!":---Отговорът е с пет Букви : ХУНТА