31

Пурко

преди 3 години

До АнонименТова е предизвикване на смърт поради глупост, мързел и "защото така си карам аз"! Което си е умишлено, след като е нарушил правилата! Ии се е надявал по магистралата да не минава никой, а?

30

Уточнение

преди 3 години

Ха сега си представете на наша магистрала да ви излезе от ТИР паркинг камион и да запречи и трите ленти, защото...тъ.па.кът така решил да излезе, че му е по-лесно и близо. Дали ще се интересувате румънец ли е или българин?

29

Енергийни

преди 3 години

Виолети мразя ги и в червата

28

Забранено задеца

преди 3 години

Adults only002

27

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска да е убиец на пътя, това на всички е ясно, не се вживявате като съдии, молете се да не висполети вас да останете жив след катастрофа...

26

Зозо

преди 3 години

Яхтмен... Тоя е мислел, че е в морето, на широко. А нашия п р и м а т за алкохол пробвали ли са го?

25

Анонимен

преди 3 години

Не карайте аудита, защото се мачкат като кенчета.

24

123

преди 3 години

Сори и за шофьора и за загиналия. Фаталните грешки на пътя се случват постоянно, затова когато карате бъдете винаги на 100% готови за всичко. Малшанс

23

Анонимен

преди 3 години

Тоз го пишете умрел.

22

.....

преди 3 години

Майко мила, тък освен да хейтите друго знаете ли да правите. Простащината е пълна, кой какво чел, но веднага да дава мнение и веднага да хейти. А колко италианци убиха българи по пътищата ни тук. Безмозъчни хейтъри и ***, смачкани от живота и понеже няма какво да правите, се чудите къде да си избиетв комплекса от жалкото ви съществувание, защото явно живот нямате. Срам за вас.

21

Гешев гледай и се уч

преди 3 години

Мали сега на тоя балкански чобанин ще му разшират халката и Мафията. Ще го думкат на почивки доживотно в Оркистан теябва да е същото

20

Анонимен

преди 3 години

"убийство на пътя" - така се прави, не като тук, по непредпазливост, по невнимание и пр.

19

Bill

преди 3 години

Нормално е това Как се кара тук така се опитват да бъде и в Европа.Тук не се спазват никакви знаци кара се в затворени улици.По това щте разверете що за племе сме.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ми с колко да кара на магистралата бе, *** мамин, с 20 ли??

17

ля ля

преди 3 години

доста разсеяни шофьори има! те не знаят и не са дотови за да управляват но им се дават подаряват и купуват книжки без проблем!

16

Д-р Исня

преди 3 години

Италианците са палячовците на Европа от гледна точка на правосъдие, закон и ред. Но на *** няма да му се размине с условна и забележка, както тук се случва! Не са чак такива мазни престъпници съдиите им, за да стъпят на малкия пръст на колегите от Бугарстан.

15

Анонимен

преди 3 години

Брееееееей, че то тук само експерти по всичкология, нас БАН ни не требе...

14

Анонимен

преди 3 години

Отдавна го твърдя че бг провинциалистите трябва да въдат "въдворени" по роднитеколиби без право да напускат вилаета !!!Тая пассмина е ОТВРАТИТЕЛНА !!!

13

защо

преди 3 години

7,Казваш, че по непредпазливост "газиш" знак В1 забранено влизането на пътни превозни средства, по непредпазливост правиш обратен завой на магистрала и по стечение на обстоятелствата аудито се е движило по всички правила. Браво! На теб и сложилите ти +.

12

Анонимен

преди 3 години

"Българският камион се намирал на паркинг, но вместо да излезе от изхода му, за да се включи на пътя, той излязъл от входа на паркинга"КЛАСИКА !!Бг селянин с камион.УЖАС !!!!!!!!