160

Анонимен

преди 3 години

само казармата ще те оправи, щкембе войводо.

159

Ганьо

преди 3 години

Как да не го разбираш бе, Каракачанов? Ами то си е известно много отдавна - ***, вечно контра, вечно инат на всичко. Тъпо племе и затова вечно ще си страда.

158

Анонимен

преди 3 години

В България сме в нокаут и нокдаун..................заради политици като Шкембе войвода!!!

157

американеца

преди 3 години

но ти си най-добре

156

Анонимен

преди 3 години

При нас хората в карантина не си стоят в къщи щото няма кои да ги следи и от там се увеличава броя на болните. Отделно болниците си пишат които си искат, че е починал от ковид, но дали наистина е така няма как са се докаже.

155

Анонимен

преди 3 години

Европа в локдаун ,а ние в нокаут ,какъвто и Пулев не е изпадъл!

154

Анонимен

преди 3 години

Прав е,северните не се траят!Не могат да се освободят от стереотипите на титовизма,променят историческите фалшификации,че ще излезе грозната истина.3 години тупаха топката,лигавеха се,плащаха на лобистки да ни очернят,дотогава никой не ги е притискал.На тази основа решиха да продължат,да си затворим очите културно,уж някога без натиск,ще стане.Сега на надяват Не -"Демократична БГ" продажната соро.оидна и всеядна партия да предаде и продаде националния интерес.В тяхната преса все от техните канят

153

България над всичко

преди 3 години

Каракачанов , като е толкова голям патриот..........защо не поиска анулиране на срамния Ньоски договор, когато България губи Беломорска Тракия??Имаме пълни основания за това, защото този договор е подписан от несъществуващата днес държава(империя) Австро-Унгария!!Гърция ограби БГ-територии..............100 % факт!!!

152

Анонимен

преди 3 години

хахаха ама тия ни взимат за будали определено хайде знаем как е в европа да не ни обяснява господин бей чалгясал от републиката на мутрите няма нужда

151

Анонимен

преди 3 години

...................каза Шкембе Войвода!!!Какво стана с БГ-паспорти, продавани на македонски граждани?

150

Ужас

преди 3 години

Този не само е глупав,но е и позор,излагация и адски вреден за България. Проводник на руските цели и петно за България по света.

149

Анонимен

преди 3 години

много добре сме и сме номер едно в Европа!а можехме да сме номер едно в света, ако имахме казарма!ех, мечти!

148

Читател

преди 3 години

На първо място по смъртност в Европа сме,а "войводата" предизборно отново пълни главите на пенсионерите с идиотските си лъжи. На четвърти април,хората ще си кажат думата,а тя ще е:"Войводите" които преметнаха по простата част от възрастните наши бащи и майки,трябва да са далеч от следващия парламент.

147

Левтер

преди 3 години

Глупаво е това момче,доста.

146

komitata

преди 3 години

никога медицината н е може да помогне навсякъде

145

Кааа

преди 3 години

Лекарите да кажат дали Каракачанов лъже или те. Ако лекарите лъжат да кажат защо лъжат и каква им е изгодата от това да пишат ,че пациента е починал от ковид ,а не от друго неща. Ако пак Каракачанов лъже и казва ,че лекарите са манипулатори ,тогава те да питат Каракачанов ,защо ги нарича така. Или можеби това е начин на изрязяване на благодарност на Министър към лекарското съсловие. Ако е така,всички лекари трябва да му благодатят и да изпратят поздрави до неговото семейство и неговата партия.

144

КаракаКК

преди 3 години

Каракачанов е обучаван в ДС и знае как да лъже. Отворете му досието и да видим с какво се е занимавал доакто е бил агент.

143

Анонимен

преди 3 години

Каракачанката каза,че според него ние не сме първи по смъртност,но докторите приписвали и смъртните случаи от други заболявания на сметката на ковид.Ако това е вярно ,е скандално и докторите трябва да реагират.

142

На

преди 3 години

На първо място по смъртност на балканския полуостров сме.Каракачанов защо не ни защити или Захариева или Радев. Или тях ги интересуват само Българите в чужбина и само тях може да защитават.Тук кой ще ни защити от тях?

141

Zoro

преди 3 години

Мистър Каракачонов, моля за уточнение:1. Швеция в Европа ли е?2. Колко е тотален локдаун-а в Швеция (Дания, Норвегия и т.н.)