88

Az

преди 3 години

Човека ни оттърва от един ***!!

87

Мен

преди 3 години

Аз само. Е разбрах тия разрешителни за оръжие къде ги дават,да ходим да си вземем всички по един два и като с прашки да се за пука е по улиците

86

Анонимен

преди 3 години

според изнесената информация може да се направи извода че загиналият геройски е бил на щат за да тормози длъжниците.

85

Да така е Но !!

преди 3 години

Но знаете ли че Стамбето " бог да го прости " беше приятел и със МЪЖА НА една дето водеше протестите в Стара Загора И Е ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ОТ ПАРТИЯТА НА ЕДИН ВАРНЕНЕЦ и същата тази алкохоличка и наркоманка дрогираше със амфетите на Стамбето в тоалетните на дискотеките СЕГА НЕ ГО ПОЗНАВАТ СИГУРНО НАЛИ :)) мЪЖА НА ТАЯ някакъв рисункаджия БЕШЕ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА СТАМБЕТО и още много като него !!!

84

8

преди 3 години

А окръжният прокурор каза , че е намерен нож "в тялото на ПОСТРАДАЛИЯ"!!!Убитият за пострадал ли се води ?И това го казва прокурор!

83

Анонимен

преди 3 години

Който твърди,че въпросният бил продукт на системата. Такива много,вероятно не са ходили на училище ,не са чели книги,тогава можеше да бъде човек.Защото Човека е тук ДА ВЪРШИ ДОБРО!Човек сам избира какъв да бъде в този живот инкарнация. Навън са само условията. Постъпките на хората ,са тяхната карма в живота в човешкото им земно съзнание.Добре ,че всичко се изтрива от съзнанието и душата не помни,и започна на ново и има възможност да поправя!

82

Фръц

преди 3 години

До Съдията21Сърцераздерателно, трогателно, какъв размах на мисълта! Поклон! Аз рева!

81

гербер

преди 3 години

До Анонимен 67Вместо да обикаляш немил-недраг по чужбината просто си намери тук някаква работа,и почвай здраво бачкане!Много е полезно!

80

Старозагорчанин

преди 3 години

Стамбето си беше жертва на системата, защото тя го създаде и после унищожи. И тя, системата трябва да я разрушим до основи. Ако я намаше тази система, нямаше да ги има и корумпираните ченгета и общинари, и твоя приятел щеше да е жив и да си изкарва парите по друг начин.Сега гледайте как ще заметат случая с него и убиецът му също ще се измъкне. Освен ако след 10 дни не се сменят нещата

79

Съдията21

преди 3 години

Да почива в мир! Всички ,с хейт коментарите сте просто мишки. Едни жалки същества без чест и при това доста *** при името на покойника. Живейте си жалкия живот миши души!

78

Старозагорчанин

преди 3 години

ама не се дразнете бе, милиционерчета. Знаем, че сега вътрешна ще ви подпре отзад. Щото тоя добри пари ви снасяше и сега сте нервни малко, че някой може да изгърми покрай Стамбето

77

Анонимен

преди 3 години

До Старозагорчанин 78"Старозагорчанин" ?!?!?!***, основно образование изкара ли ???

76

Анонимен

преди 3 години

Да живееш в провинцията или в затора си горе-долу едно и също.

75

Б.Б.

преди 3 години

Къде сте е *** .Ще ви докарам до просешка тояга .Цяла София е моя ще ви взема и апартаментите.Всичко ще плаща наеми и ще ми целува ръката.***

74

Веско

преди 3 години

Ше *** извинявате, ама сте големи смешници, списувачите на таквиз носвини. Къде бяхте докато беше жив човека, да питате милицията, колко такива си гледат "бизнеса" на свобода. И да търсите отговорност от каскета. Сега ви е лесно да слагате етикети.

73

Анонимен

преди 3 години

Бързо,коректно и спрсведливо,браво

72

Старозагорчанин

преди 3 години

В този сайт няма, но бях дал връзка към други сайтове обаче мъдератора се намеси. И се знае и много добре в града, че Стамбето има протекции отгоре.

71

Анонимен

преди 3 години

Прочети в новини.бг ако можеш да четеш ***,ти забравяш че живееш в държавата на мутрите с отворен чадър от властта лихвари дилъри,крадци на коли ,частни съдебни изпълните това са мутрите на крадеца на коли Бойко Борисов

70

2579ъдич

преди 3 години

В други новини писаха,че е работил във въпросната фирма и имал законно притежаван пистолет.Та толкова за законността и управата в България.

69

Анонимен

преди 3 години

До СтарозагорчанинАз никъде не видях информация рецидивиста да е имал или ползвал оръжие. Камо ли законно. Та какво си се подпали не ми е ясно?