47

Анонимен

преди 3 години

Като обяснявах, че преболедувал и ваксиниран пак се заразяват и пренасят известно време вируса никой не вярваше, на всичкото отгоре господата от НОЩ и други от 1 фаза дрънкаха как се ваксинирали и щели вече спокойно да посетят родителите си. Хора, разберете ваксината няма да спре вируса. Трябва да се ползват препарати, които унищожават вируса, и такива които не му дават възможност да се реплицира в клетките. За сега това прави само Ивермектина, но не го приемат, защото печелят много от ваксини

46

Анонимен

преди 3 години

до зозо ела ми покашляй да ти забия един дъмбел в ваксинираната картуна

45

сфдса

преди 3 години

До Анонимене грипната за колко я правят всяка година

44

Анонимен

преди 3 години

Всеки който си слага ваксина, която е направена за 9 месеца е с акъл на 3 годишно дете :) Пишат статиикоя ваксина била по добра, еми никоя, к'во толкова се пените не знам просто :)))

43

хахахахахаха

преди 3 години

Егаси наглеците! На десетия ден от втората доза се води, че имаш пълна защите - справка сайта на Пфайзер. То 28-ми ден, то черни пазари, то от сто кладенеца вода!!!! А като теглиш чертата и ваксинираните и неваксинираните - все безсимптомни!

42

Анонимен

преди 3 години

В опанец всички ще се опънат и ще им свършат земните мъки. Това е целта на занаятието.

41

Анонимен

преди 3 години

Как пък все хората са виновни винаги и тези алчните със скапаните ваксини никога не носят вина за нищо?

40

Анонимен

преди 3 години

Кви конспирации, кви глупости. Точно каквото казаха хората, това се случва. Не се е случил феномен, парадокс, нещо неочаквано. Такава възможност беше известна и ясно посочена още от тестовете насам. Журналистите вече и хладилника да си отворят виждат конспирации.

39

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка от ваксината има полза... Хората, поне оцеляват, ако се заразят.Антиваксърите, пък нямат думата изобщо в случая, защото никой не е длъжен да се ваксинира... Тях не ги касае, дали ваксината е вредна или нужна.

38

Анонимен

преди 3 години

В Германия в много от старческите домове има подобни случаи. Някои хора починаха, след като бяха ваксинирани с Пфайзер и с двете дози и малко след това се оказа, че са положителни за Корона вирус. Разбира се тук ги записаха в графата заразили се преди да имат пълна защита от ваксината. Нищо че преди да ги ваксинират нито един не е бил болен нито имал положителен тест.А от един дом за хора с деменция в Берлин изтече информация, че хората са били насилствено ваксинирани в присъствието на военни

37

Ковидиот

преди 3 години

Много ми е интересно какво ще стане ако още другата седмица някой се разболее и влезе в болница 30 дни след втора "игла" на Пфайзер? Сигурно ще кажат, че ваксината се разгръщала след 38-мия ден. Пълна пародия. Като тези от Астра Зенека, които след предупреждение от американската администрация си опресниха данните за ефективността на ваксината от 79% на 76%.

36

Анонимен

преди 3 години

вие сигурни ли сте.че ваксината съдържа гени от шимпанзе.аз се ваксинирах с Пфайзер пък не ми се ядат банани..

35

Анонимен

преди 3 години

на тези дементните нищо не са .те не могат да помнят повече от 3 минути.а ваксините са взети и бити на роднините на медиц.персонал

34

Анонимен

преди 3 години

Само да уточня, че под "пълна защита" трябва да се разбира предотвратяване на симптомно боледуване, нужда от хоспитализация и смърт.Така наречените ваксини НЕ предпазват от заразяване, нито от предаване на "заразата",както вчера най-накрая ви обясни кака ангелинка-ботокса.

33

Анонимен

преди 3 години

Айде сега ново 20,ментето давало пълна защита след 28-ия ден. Нали до вчера обясняваха на стадото колко процента защита получава след първата доза и че дори само с нея било защитено. А ония м8 шок с пост 31 що не отговори на зададения въпрос. Поставена ли му е БЦЖ ваксина?

32

Т.Шак

преди 3 години

Абе точно тази ваксина не трябваше ли да пази в 95% от заразяване и 100% от тежко протичане и смърт?Тогава какви са тези близо 80% заразени и близо 15% в болница? То остана само и някой да умре.Ами че то тези проценти са същите като при хората без ваксини, че и по-високи!Колко милиони даде Бойко Б. за тия ментета?

31

Анонимен

преди 3 години

Как да ви чете човек статиите като сами не ги четете? Директорката на Димитрова? Министър Костадин Ангелова?

30

Тангра

преди 3 години

Тия ги караха с бусовете за кремвирши.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Ти имаш ли поставена БЦЖ ваксина?

28

Анонимен

преди 3 години

В България Пфайзер и Модерна се слагат само за богопомазаните, а мат'ряла се бие само астразенека, въпреки изричните предписаниа на ЕАЛ да не се прилага при хора над 55 години и с хронични заболявания, това е, нема к'во да ми пишете че били с пфайзер