31

Другарите

преди 3 години

на затрупания да се организират и да отидат да го извадят. Явно са от смелите. ПСС преценяват, че е рисковано. Това си е тяхната оценка. Който иска да рискува - като се стопи снега ще се покаже и той.

30

папата

преди 3 години

Я хората с нисък социален статус как ревът , че никой не им обръща внимание . Държавата с вас ли да се занимава или с хората живеещи на ръба и знаейки какво е живот а не като вас - съществуване . И тия нехранимайковци по бързо да търсят а не само заплатките да прибират ! Не им плащам да чакат а ако не им харесва да ходят да бъркат бИтон

29

Анонимен

преди 3 години

Вие простолюдието си го щото пък ние сме важни и държавата ще ни търси . гледайте си сайтовете и карайте на детските писти на оная работа сте ми

28

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"Простолюдието" сключваме туристическа застрахова когато ходим в планината. Да не говорим за екипировка и часовете разучаване на маршрута от достоверни източници. Следим и прогнозата за времето от доказали се сайтове като accuweather и snowforecast. И искаме държавата да строи инфраструктира, а не да ръси за социални помощи и спасява самоубийци.

27

Анонимен

преди 3 години

До ZoИди ти под надвисналите лавини да го търсиш рискувайки здравето и живота си! Ама веднага! Навсякъде пишеше, че е опасно извън пистите! Няма "туристическа"застраховка. Няма елементарни защитни средства и такива за локация при инцидент! Защо да се рискува здравето и живота на хора заради някой с пилешки акъл? Прородата си е свършила работата.

26

Totenkopf

преди 3 години

То и с какви приятели е карал бързо се видя, гледах новините по ТВ, там приятелите му беха казали, че нищо не знаят и не им бил казвал къде ще кара и некви такива шашкънии само и само да избягат дори от мисълта за някаква минимална отговорност към другаря им. Няма го вече един за всички и всички за един, приятели докато са на маса и докато си правят кефа по незаконни писти, като стане белята, ой ние нищо не знаем не го познаваме даже къв е тоя и откъде се довлече.

25

Zo

преди 3 години

Какви са тия смешни "спасители".Сутринта гледах някакъв обясняваше ,че като няма опасност ще тръгнат.Ужас.Вероятно е момче от обикновено семейство и не е атрактивен за търсене.Иначе щеше да има хеликоптери,военни,даже до Еверест щяха да стигнат.

24

Анонимен

преди 3 години

do 26защо се плаща на ромите помощи ? може би тоя дава повече от тях

23

Totenkopf

преди 3 години

Защо се харчат народни пари да се търси някой, който няма планинска застраховка, затрупан от лавина спускайки се на нерегламентирана писта?

22

Totenkopf

преди 3 години

А и кой е казал, че не може да направи фирма за планинско спасяване? Хахаха живеем в свободна страна - капитализъм, да прави фирма и да спасява никой няма му пречи.

21

Анонимен

преди 3 години

До СезгинТова да не ти е някоя народна приказка? Не сме преди 1000 години, дето не се знае какво има зад хълма, защото никой не е ходил да провери.

20

Анонимен

преди 3 години

До TotenkopfЗа съжаление, човещината в България си замина преди почти век ...

19

Totenkopf

преди 3 години

Ще направи на баба си фърчилото, то ако не са държавните субсидии и възможността да се крадат никой нямаше да се прави на спасител.

18

Сезгин

преди 3 години

Дано да се скрил в някой заслон и да пече наденици и пие вино, и да чака да се оправи времето!

17

Росен

преди 3 години

На тези надника за тази операция е 150 лв ! Вие сте много гламави да си мислите ,че не им се плаща . Една година работих това и за един изчезнал предлагаха 130 ама преди 4 гд

16

Анонимен

преди 3 години

до 15 ти Ми ето , че не съм в затвора а съм правил какво ли не - от катастрофи до ... ето нямам и условна- боли ме за такива като вас до 16 На сила не са там ! Може да станат архитекти или ски учители а не да си барат топурдаците и като излезе работа да мрънкат . Човека ВИ го каза ! Ще направи фирма и ще търси хората ако държавата не иска !

15

Анонимен

преди 3 години

Мда... Според болшинството коментиращи явно трябва спасителите задължително денонщно да търсят труп в лавиноопасен район. Кво им пука, че може още 10-на човека да бъдат затрупани в процеса

14

Анонимен

преди 3 години

Да караш извън пистата е опасно. Никой не е длъжен да ходи след теб и да ти бърше ***, ако сам си решил да си трошиш главата. А до индивида по-долу, който е коментирал "такива овце които спазват закона чинно са ми на оная работа", нямам думи колко глупав и жалък си. Като не ти харесва закона, нарушавай го на воля и успех в затвора, където чувствително ще ти разширят приятелския кръг.

13

Да

преди 3 години

До TotenkopfКато не ти харесват "ОНЕЗИ от ПСС-то", отиди ти да го търсиш! Нямам нищо общо с тях, но не е нормално да седиш зад компютъра и да плюеш по този и онзи! Явно българина е компетентен да дава акъл и мнение, но отдалече!

12

Курналенко

преди 3 години

Ама ако не искат да търсят хора извън пистите държавата да го каже официално за да направя фирма и да ги търся аз ! А иначе такива овце които спазват закона чинно са ми на ...