39

Адолф Хитлер

преди 3 години

До АнонименПълни глупости, почти невъзможно е да извадиш разрешително в България към днешна дата, ако не си бил или не си част от системата. Изключвам под масата, но и там не е за всеки.

38

Анонимен

преди 3 години

Добрият е убил лошия, или лошият е убил добрия?

37

Анонимен

преди 3 години

Раздават оръжие на всеки психар и страхливец. Ще станем като САЩ. Каубоите ще се състезават кой по-бързо ще извади оръжие и всеки ще твърди, че е самозащита.Кой ни превръща в САЩ?

36

Дедо

преди 3 години

До Нож в джобаЧети внимателно!Точно обратното е!

35

Анонимен

преди 3 години

Пари, законни пистолети... Ами то тази история подозрително съвпада със съдържанието на нощното шкафче!

34

Анонимен

преди 3 години

Отклонявате си вниманието с темите: Бързи кредити и Мутра - Събирач на дългове. Истината е в наркотиците, които от 5 години са епидемията на Стара Загора. Ако почнат да правят тестове за наркотици, както правят PCR-и ще разберете, колко е страшно. Полицията естествено ще си затвори широко очите и ще приключи разследването със заключение: Неуредени лични отношения...

33

Анонимен

преди 3 години

Един престъпник в гроба и друг в затвора, но големите босове са си ок. От днес в Стара Загора се откриват 2 работни места - на дилър и на "бизнесмен". И така докато не почнем да лекуваме болестта, а не симптомите. Който не знае, убийството не е за пари!

32

Анонимен

преди 3 години

И как така служител на офис за бързи кредити има оръжие, че даже и законно? Така ли се изнудват длъжниците на тези финансови институции? Касиерките в банката и те ли имат пистолети? Мръсни лихвари!!! Закривай

31

epa

преди 3 години

ТОЗИ СЪС СИГОРНОСТ НЯМА ВЕ4Е ДА 4УПИ КАПА4КИ НА КЛИЕНТИ

30

до 17

преди 3 години

Не е ясно дали не става дума за газов пистолет, който не е с разрешително, а само с уведомление до директора на СДВР по местожителство. Не знам кой не ти дава да носиш оръжие. Аз съм осъждан за средна телесна- набих едно лeкe, защото ми обра вилата и имам разрешително за оръжие от преди това. Да не си мислите нещо- програмист съм, не съм, но си отстоявам правата докрай. До ден днешен имам оръжие и стрелям без да ми пука изобщо (по американски модел).

29

За баланс

преди 3 години

Тепърва ще става и по - лошо.Ще има много бити , изпотрошени, застреляни , заклани , безследно изчезнали.Нещо страшно е с тези кредити

28

Анонимен

преди 3 години

Само най-изпадналите взимат кредити от такова място.

27

Б.Б.

преди 3 години

Не са в сивия сектор отчитат се при мен.Тъй че са законни.Е малко бият и трошат кокаляци но пито платено трябва

26

Борис Бойчев

преди 3 години

дУ 18 :добре бе, защо на мен, който нямам никакви регистрации в полицията не ми разрешават да нося оръжие, а някъв ...===Една от причините да не ти издават разрешението е, че ще намалее нуждата от въоражена охрана срещу заплащане, а това си е един от основните бизнеси, на тези които ги издават разрешенията.

25

Shark

преди 3 години

Абе в нормалните страни има ли такива институции за бързи кредити? Що си мисля, че нямам спомен нито да съм чувал, нито чел за такива в Европа-та! Що тук ги има??? ЕС не трябва ли да се намеси? Както се меси във всичко!

24

Софиянец

преди 3 години

Ае смешинг вьимал съм от такива и след това ходих да ди извадя от бнб кредитно досие и там не фигурираха тия фантоми.Мноо яснонче са в сиеия срктор и това е незаконно

23

до 26

преди 3 години

Кое им е незаконното?! Напълно законни са. Защо преуспяват? Защото у нас масовката е в сивия сектор. Никоя банка няма да ти даде кредит с 4% годишна лихва, ако си с пари на ръка. По автокъщите- същата история... Моят лизинг на нов автомобил- безлихвен, ония искат по някакви ненормални лихви.

22

Софиянец

преди 3 години

Тия с тези кредити са незаконни но имат протекция от знаете кои.И сега е станала голяма смрадолявщина , но ще им се размине.А лихвите са 10 % на седмица.Всякакви наркомани комарджий и алкохолици ходят да взимат от там и като стане засечката зимат го и го копат или в яьовира тихо мълком но сега некой е изпушил.

21

ДДРОнег

преди 3 години

Последно кой кого е убил ?!Служителят е убил клиента или клиентът е убил служителят, че информацията от тази и предишните статии си противоречат !

20

Анонимен

преди 3 години

Такива закони имаме в жалката държавичка в която живеем,само тук се говори че си превишил правата на неизбежната самоотбрана,ще ме нападнат мен вънка в 1 през ноща а аз ще почна да ги питам с кво ще ме трепат за да знам какво да извадя и аз,всички тия в-шки в парламента са за бесилото!!