16

Анонимен

преди 3 години

До 15Пишеш глупости! Това не е номер, а необикновено историческо Събитие!

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 14 - ТоА номер е минавал навремето, сега се знае доста повече за това как се създава религия. Друг е въпросът с християнското учение, което е взело на съхранение тази част от учението на Иисус, която е успяло да запомни. Защото писането на Библията е започнало поне 60 г. след смъртта на Христос.

14

Анонимен

преди 3 години

До атеистаЖените раждат с болки. Пречистата Божията Майка и Дева Мария е Единствената Жена, Която е родила по не обикновения за жените начин Своя Божествен Син без да е изпитала родилни болки и мъки.

13

Анонимен

преди 3 години

До 4"Това е истинският празник на жените, а не комунистическият и феминистки 8 март.."Не си прав! На 25 Март/ 7 Април се почита Библейско - Историческо Събитие, когато светия Архангел Гавриил е благовестил на Пресветата Дева Мария, че Тя е Тази, Която ще зачене Сина Божий - Спасителя на света без да е познала мъж, по свръхестествен начин и след девет месеца ще Го роди по чуден, необикновен начин без родилни болки! Този Празник е само Богородичен и Господен, не се почитат обикновените майки!

12

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоА това с почитането на нашите обикновени родители - бащи и майки е едно обикновено задължение, което няма нищо общо с Празника Благовещение Богородично, което е и Историческо Събитие! Християните почитаме Божията Майка и Светата Майка на Пресвета Дева Мария - Света Праведна Анна, а не обикновените жени и майки, като последните нямат нищо общо със Християнската Святост! Този Празник е свързан само с Една Необикновена Личност и Пречиста Жена - Божията Майка.

11

Анонимен

преди 3 години

И още нещо:На 15/28 Март, който се пада в тази Неделя, е всъщност 40 дни от смъртта/ *** на Българския герой за Свободата на България - Йеродякон Игнатий ( Васил Иванов Кунчев - Левски).

10

Анонимен

преди 3 години

И още нещо:На този ден - 12/25 Март 1894 г е умрял позорно Иванчо Хаджипенчович - един от палачите на Васил Иванов Кунчев - Левски. Този палач е набеден за български държавник и лицемерен "благотворител", а всъщност е жалък прислуга и изпълнител на османо - английските интереси. Тоя нещастен безродник и убиец на йеродякон Игнатий до такава степен се е самозабравил, че е издигнал къща на 150 метра от мястото, където е бил обесен и поруган несправедливо Васил Левски.

9

Анонимен

преди 3 години

Стига сте заблуждавали хората! Днес не се празнува Празникът Благовещение на Пресвета Богородица и Дева Мария, тъй като по правилния календар днес сме 12 Март! Наистина Благовещение Богородично е на 25 Март, но не е днес, а след 13 дни, 25 Март е всъщност на 7 Април! Днес, на 12/25 Март всъщност е 40 ден от Празника Сретение Господне, който е на 2/15 Февруари. Благовещение Богородично е на 25 Март/7 Април и Този Празник ще е три дни след датата, назначена за Български избори - 22.03/04.04.2021г

8

Ира Маркова

преди 3 години

До 4 - ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си ***!

7

ЛГБТ

преди 3 години

Престанете с тези майки, казва се РОДИТЕЛ 1 !!!!!

6

Чичо

преди 3 години

Е тва е - тия ***, християните, си имат ден да я почитат, пък ние останалите (нормалните и разумни хора, които стоим далеч от религията) я почитаме всеки ден...

5

Анонимен

преди 3 години

В Бългрия явно всеки ден е празник...

4

Анонимен

преди 3 години

Това е истинският празник на жените, а не комунистическият и феминистки 8 март. Честит празник!

3

Fil

преди 3 години

Нека е честито на всички празнуващи!

2

Анонимен

преди 3 години

При неправилни и опасни маневри, получавате благи вести и пожелания от останалите водачи.

1

Атеист

преди 3 години

Горките майки ако знаят какви чада раждат и какво им коства това..... Страшно е!