10

Анонимен

преди 3 години

До 9.Антигенни тестове за грип съм си правил в миналото. А освен такива тестове, има и PCR тестове за грип. Да си чул официална статистика на ежедневно база колко тестове се правят за грип, както е при Ковида? Като си толкова ***, че искаш да бъдеш манипулиран непрекъснато, това си е твоя работа. Стой си такъв, щом като го желаеш.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8.Аз не съм мрънкал, ме няма грип. Опитваш се да ми приписваш поведение, което не съм проявявал. Искам просто и грипа да се фиксира точно, както и Ковида със съответни тестове. И тези тестове са бъдат също толкова точни.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен7 Пътьо маринкин, ти не разбра ли че има комбинирани антигенни тестове за корона вирус и грип?! Като си пр-ст, защо се обаждаш?!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 Абе до сега мрънкахте къде е отишъл грипа, и защо го няма тази година, а сега като ви казват че си го има и е тук, мрънкате защо има грип! 80те %* нямате угодия!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Как разбрахте че има грип? Хайде да уеднаквим стандартите. Вземате тестове и за грип и проверявате като за Коко 19. Отрицателният тест за Ковида не значи утвърдителен тест за грип. И всеки ден отчитате от колко направени теста за грип, колко са положителни. И публикувате резултатите на официален сайт. Или ще си играете на стъкмистика: щом не е Ковид, значи е грип.

5

Анонимен

преди 3 години

Напротив, най-добре е да си купуваме от аптеките тестове и да се проверяваме сами, като сами вземаме мерки със самолечение. А вие от здравната инспекция да не знаете нищо. Писна ни от вашите затвори. Ама вие сте поставени там в инспекцията за това. Ама аз не съм ви поставял и въобще не искам да ви зная. Самонавинтили се в божествената си правота робовладелци. Само това ли можете, да затваряне хората.

4

Дедо Пенс

преди 3 години

Я!!! Върна се и добрият,стар грип!!! Не е изчезнал ,бе !!! Върнаха го !!!

3

А коцето

преди 3 години

Щедро обещаваше че при 200 заразени ще спуска мерки, засега единственото което пуска е ****

2

Анонимен

преди 3 години

Нашите цифри бяха около 265 на 10 000Това са числа, а не цифри. Неграмотността е окупирала върховете на държавата. Явно мутрите не допускат грамотни хора в управлението на държавата.

1

Анонимен

преди 3 години

fake news.