10

Анонимен

преди 3 години

Новата стара терапия.

9

94762

преди 3 години

Нищо ново няма в лечението с вендузи. Прадядо ми се лекуваше така и никога не е пил хапчета. От време на време някой се сети за нещо добро и изпитано и го връща в употреба. Така се върти и модата. В Холивуд стадното чувство преобладава и сега без вендузи няма си лягат дори.

8

Край

преди 3 години

Също много помагат и клизмите. Сутрин обед и вечер.

7

алхимик

преди 3 години

Лекува се също с кръвопускане.Профилактично помага даряване на кръв, ако си здрав.

6

новото старо

преди 3 години

вендузи съм виждала преди 60 г. в къщата на баба и все ни напомняше да не пипаме "чашите". Пиявиците са за сваляне на високо кръвно.

5

Анонимен

преди 3 години

Супер ефикасно е. До демокрацията ги имаше във всеки дом.Но откак аптеките станаха като супермаркети и зачаткаха рекламите, бабините изпитани техники и илачи се забравиха. Напоследък се наблюдава завръщане всъщност.

4

бай Тъпчо

преди 3 години

Как тъй ще ти цепят кожата бе тъпци недни?Имаме вендузи в къщи, още от преди 70-80 лета биля.Тия чаши се слагат като им се бръкне в тях с горящ тампон и веднага се турят на гърба.Започват да засмукват месото навътре и се държат докато кожата започне да посинява.Майка ми като наредеше вендузите на гърба на тати и го завиваше с едно одеало, та спеше по един час с тях на гърба.Ама туй дето са цепела кожата да не го правите.Дураци са тия драскачи днеска, пишат и не дават сметка каква беля ще сторят!

3

Анонимен

преди 3 години

Това въобще не е ново. Преди години още ходих на масаж с вендузи.

2

Край

преди 3 години

Новата мода са ... Пиявиците. Пиявиците отделят естествено противосъсирващо вещество докато смучат от човека. Няма тромби от ковит няма инсулти няма инфаркти.

1

Анонимен

преди 3 години

Ваньо ваьо фото макети нема ли бреее