153

Анонимен

преди 3 години

Прекарват ви да отстъпите малко по малко. Който отстъпи см, ще отстъпи и километър. Накрая излизането ще е с вериги, ходенето до тоалетна с разрешение, а хората ще се превърнат в абсолютни роби. Натам ни водят.

152

Оруел

преди 3 години

Прочетете 8 принципа на дресировка на Байдърман и ще ви се изяснят безмислените така наречените мерки!

151

Bai Asen

преди 3 години

Това е поредната глупост, която сътвориха нашите умници. Сега някой всезнайко тук ще ми каже, че видиш ли в Европа е така,а аз ще му кажа, че в Европа мерките им също са глупави, стига сте гледали еврогейците, това, че някой прави някоя простотия, означава ли, че и ти трябва да я направиш. Добре, че няма някоя война, че не знам какво ще правим, след като един вирус ни *** мамата!

150

Анонимен

преди 3 години

"И за какво са нужни на открито?Глупосите на някой натегач, който от нищо не разбира."За да се чувстват хората смачкани - това е целта - унищожаване на човешкото достойнство.

149

Трагедия

преди 3 години

И за какво са нужни на открито?Глупосите на някой натегач, който от нищо не разбира.

148

Анонимен

преди 3 години

Навън, на открито в парка и градините е особено опасно без маска. Затворен вкъщи, може и с маска е най-сигурно. След 4.4 ще се намери правилния отговор.

147

Анонимен

преди 3 години

Пак да си изберат комунистите от герб и пей сърце.

146

Анонимен

преди 3 години

То вечерния час и маската на открито ще утрепат вируса. Той скита, особено нощем и дебне от засада зад кюшетата. Като при византийците балъци, със SMS трябва да се разрешава излизане. Те затова ликвидираха вируса и забравиха за него. Какво ли няма да сътворят още.

145

Анонимен

преди 3 години

Да, да, те хората се разболяват навън сигурно, не като се съберат с приятели в апартамент или в офиса. Като не могат да измислят адекватни решения се раждат тези безумия. Пролет, цветя, дървета, аз ще ходя с маска, м дам

144

SS

преди 3 години

Абе,много скоро някои ще ядът дървото ,и то доста сериозно!

143

Анонимен

преди 3 години

Нали вяхте баиряци на 3 март,ядахте и пихте в гнуссни кръчмета сега ще ходите с маски и на открито за да ви дойде акъла в главите,евентуално!

142

Ехаааа

преди 3 години

Ама друго си да се изцепил че от първи април пускат чалгата в нощните заведения.Първи ама 2022 хахахахахахахаХехехехеХихихи

141

Анонимен

преди 3 години

да затягат и коланите... къде мерки са работили до сега НИКЪДЕ, но важното е фашизма да върви.. Давайте овчици смело напред, нека ви стрижат и доят и пое....

140

Анонимен

преди 3 години

Абе гадове мръсни и долни,стига тормозихте и стресирахте народа как може да задължавате хората да носят постоянно маски,това е геноцид,спрете се най накрая и се осъзнайте.

139

Демократ

преди 3 години

А каски вируса атакува и с поддьчни средства ако не успее да те зарази

138

Не

преди 3 години

Маската ми пречи да дишам нормално и създава предпоставки за други здравословни проблеми. По натъпкани места има логика да се носи известно време, но навън е пълна глупост.

137

Анонимен

преди 3 години

До ЛЕКАРНяма да излизаш и ще стоиш без маска в къщи . Това е идеята на локдауна. Трафикът означава разнасяне на заразата.

136

Анонимен

преди 3 години

Тя и Меркелица ги затегна, но усети жегата и ги отмени няма и 36 часа по-късно.Да видим стадото в БГ дали пак ще си трае.

135

V

преди 3 години

Костадин Костадинов предлага и дете страни да са доволни .Тоест няма да има мерки и маските няма да са задължителни .В същото време който го е страх от грипа ще може да се ваксинира с много повече ваксини а не само с астра зеника. Така на всички интересите ще са защитени .А каво ви предлага герб и евроге.йския ? Мерки и зелени паспорти .Имате алтернатива само трябва да гласуваме вместо да ревете тука.

134

bocko

преди 3 години

маска на открито и вечерен час са най-*** мерки. Що не дадат по един противогаз направо