104

Анонимен

преди 3 години

До 116 АнонименТочно попадение ! И аз съм виждал и четял информация за опитите на немски учени преди войната в Германия с летящи дискове с антигравитационен двигател. Един такъв апарат при изпитание се е издигнал за 10 минути на височина от 15000 метра но технологиите са изчезнали както и учените по разработката преди края на войната

103

Анонимен

преди 3 години

Всъщност извънземни няма и няма и да има.

102

Анонимен

преди 3 години

Не сме готови. Ние за едни вируси и ваксини не можем да се разберем, какво остава за извънземни, и интергалактическа икономика? След 5 - 6 хиляди години, когато хората дотолкова ще са еволюирали, че няма да искат да повярват,че са произлезли от ***, като нас тогава може би ще е веремето за такива работи.

101

Анонимен

преди 3 години

До АбеЕш па тоъ! Ти не четеш ли Гугъля Бе!Язе сум завръшил 3-ти клас и сам Умен, ама тизе...

100

Кораба-мАЙКА МУ!

преди 3 години

Очаква Ни!Вибраяциите на Земята (горната) са силни!Сега чакаме вибрациите на Доната Земя!Да не изпаднат в резонанс, че иначе си е евало таковата!Вие как мислите?!

99

Абе

преди 3 години

От къде си ги измисляте тия глупости

98

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте шокиращия доклад на САЩ и НАСА, че всъщност Земята е плоска.

97

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от анерикански фалшификации

96

кацап

преди 3 години

Пак са снимали Доган на бутилка уиски...

95

Анонимен

преди 3 години

Вчера Елон Мъск пусна един туит с две графики на раделителната способност на днешните фото камери която е нараснала експоненциално в последните 70 години, в същото време на снимките на НЛО и извънземни разделителната способност си остава същата както преди 70 години, което показва че са фалшиви.

94

икономист

преди 3 години

До 99 Въпросът е какво включва този т. нар. "експеримент". И не може ли една толкова развита цивилизация, да си прави експериментите чрез супер компютри? Много сериозно се замислям, дали тези НЛО-та не са свързани по някакъв начин сличността на Исус Христос, който ние почитаме като Бог, а всъщност може да е нещо съвсем различно. Например, естествената еволюция на биологичния живот.

93

Фо 102

преди 3 години

Нищо ни са разбира ! За кво туй си писал ни свашта. Да ни си пил нящо или нвщо ди са друсал тъй

92

икономист

преди 3 години

Преди близо 2 години видях такъв обект посред бял ден, летящ над град Хасково(широк център). Задържа се в продължениение на поне няколко минути, а може би и много повече, защото по едно време спрях да го виждам, заради сгъстяващите се облаци около него. Сякаш първоначално следваше някаква траектория на полета, но изведъж спря и се застоя на едно място. Почти веднага след спирането му, от него се излъчи краткотрайна, но заслепяваща светлина. Продълговат, бял обект, с неправилна форма...

91

Анонимен

преди 3 години

Дори и да има извънземни те едва ли ще искат да се срещат с нас. Все едно ние да горим от желание за контакт и дружески връзки с неандерталците от някоя пещера. Както нашите учени изучават различните животни в естествената им среда без да контактуват с тях така и евентуалните по-висши същества няма да ни се покажат за да не развалят експеримента.

90

SHEFA

преди 3 години

ИМА САМО 1-ИН ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ КОГА.-ТОВА Е ЛЪЧЕЗАР ФИЛИПОВ ЕДИН ОТ НАЙ ИНТЕЛИГЕННТНИТЕ И УЧЕНИ ХОРА В ЦЯЛ СВЯТ.

89

До Насо

преди 3 години

Може и да не успеят да се качат, *** да им отарашат корабчето за старо джелезо

88

До 92

преди 3 години

Форумните *** не правят разлика между звукова и светлинна бариера. Не им обръщай внимание. Това е нивото на образованието в Боколандия

87

Насо

преди 3 години

Нека дойдат...да ги видя как ще живеят с минимална пенсия или заплата у БГ-то. Ще си се качат на корабчето и дим да ги няма

86

Джефри Епстийн

преди 3 години

Напишете в гугъл grey aliens - това е най-достоверния образ на т.нар. извънземни. Над 90% от "очевидците" ги описват по такъв начин или близък до него.

85

до 89

преди 3 години

Познавам ги лично, не са рептили. А банкерите ...гладни за още пари... Мустака бледнее...