98

Кина

преди 3 години

До ?????????????? Че той нормалният живот не е предвиден да се завръща със , или без ваксини.

97

Кочо

преди 3 години

До do 123 и останалите Да поизчакаме за мутациите на ваксинираните ... Така, или иначе, те вече са ГМО-та.

96

Кера

преди 3 години

До Анонимен Мдааа, със сертификата право на небето.

95

Кина

преди 3 години

До Анонимен Е, как защо: бройката се гони, а тези хора нито могат да се оплачат, нито журналята нито някой друг ще се затича да разследва как са отишли на среща със Създателя, че много са и чакащите на опашка за тия домове.

94

Кочо

преди 3 години

До Анонимен И уязвимите често се оказват по-издръжливи от другите хахаха

93

Кера

преди 3 години

До Анонимен О, и да се трепе законно.

92

Кера

преди 3 години

До Изнервен Баба казваше: "Зорлем ще ни уморят"

91

Бай Пешо

преди 3 години

Нищо вече не ме учудва. В момента в болниците е пълно с хора ваксинирани с Астра Зевзека. В Западна Европа растат случаите на починали след ваксина. А Ботокса излиза и казва това е една много ефикасна и безвредна ваксина. Май всичките управляващи се превърнаха в едни амбулантни търговци на ваксини.

90

Tangra

преди 3 години

Герберските ваксини.Така е с камионите за кремвирши.

89

БС

преди 3 години

Боже Господи , колко *** народ има. Трябва да им обясняваш като на перволаци:1. Първата инжекция не предпазва от заразяване първите 2-3 седмици , прочетете на страниците на производителите . Можеш да се заразиш през тези 2-3 седмици.2. По принцип е добре да те тестват PCR преди вторат инжекция, ако си положителен могат да я отложат няколко седмици.3. Наистина ли са толкова *** докторите и журналистите??!

88

Цирк

преди 3 години

Абе правят си експеримент с хората от домовете.те са ненужни на това общество и управление.експепимент като мишки.къде е РЗИ Добрич.светло Ангелова работиш само за пари , рушвет.

87

Tonita-7

преди 3 години

Голям цирк!:)) Какъв е смисъла тогава от този натиск за ваксиниране?

86

Анонимен

преди 3 години

До 84. Защото са отказали, не четеш ли?

85

Изнервен

преди 3 години

А не е ли най-важното, че са добре? Как щяха да са, ако не бяха ваксинирани?

84

ГосТ

преди 3 години

Хахаха хахахаха ефективността на краварския булшит. Са като почнат да ваксинират извън сащ и исраел, да видите как ефективността нема да е 98%

83

Анонимен

преди 3 години

Тези възрастни хора с деменция сигурно сами са решили да се ваксинират. И защо шестимата,като имат само лека температура, са в Ковид отделенияе? То затова места няма. Но нали трябва да се точи здравната каса. Пълен идиотизъм!

82

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен82ако ваксинираните заразяваха, голяма част от моите познати по "структурите" да са си натръшкали родата. така че, кецовете, раницата и с тия опорки и фейкове - у лево. въпроса е кой има изгода от избори под карантина - застъпниците на "електронното" гласуване, дето им измряха бабите и искат хората да не гласуват, или тия дето ваксинират отбрани хора с пфайзер

81

мда

преди 3 години

Дори и ваксиниран пренасяш вируса, когато срещне друг невъзприемчив "госпоприемник" в един момент затихва. Повтаряйки думите на специалистите - вируса мутира когато има "почва" за развитие. Следователно ваксинацията ще намали и броя на мутациите. И като заключение , няма как да се отървем от това без ваксинация - масова.

80

Анонимен

преди 3 години

защо не са ваксинирани всичките възрастни в тоя дом а само отбрани членове

79

Язе

преди 3 години

До 79Няма как да са били заразени преди ваксиниране, след като са получили и 2те дози, а получават симптслед това - нали инкубационният период е 4-7 дни??? Този случай е поредният, който доказва, че с ваксина само изкарваш болестта по-леко (което не е малко) , но пак си се заразяваш и може да заразиш. Затова в други държави вече има инфо колко от новите случаи са на ваксинирани.