14

Анонимен

преди 3 години

Госпожа съм.Внасям баланс сред цялата тъпотия.

13

Анонимен

преди 3 години

Е, да аз съм маргинал, понеже истината не Ви харесва.А Вие господине, с Вашата изисканост и бляскав ум, какво търсите при маргинали, ако смея да запитам?

12

Анонимен

преди 3 години

Е така се изпират мръсни АНОНИМНИ пари.Всички наркопласьори с чисто нови Тесли.Мошенници.***.Империалисти.Всички се правят на Ударени щото виждаш ли то това е бизнес.

11

Анонимен

преди 3 години

Да наречеш най-богатия човек на света "самозванец", когато ти си анонимен маргинал, е меко казано нелепо. Но и типично за хората :DХората сме само 7млрд, но рядко някой изпъква измежду всички, камо ли да е най.

10

Спецялист

преди 3 години

Опитва се да разклати пазара, тази новина ще вдигне биткойна до нови рекорди.

9

23

преди 3 години

Ама честно ли? 2018-а продадоха 200 000 автомобила. 2019-а продадоха 375 000 автомобила. 2020-а почти 495 000. Сега най-слабите прогнози им дават 750 000, като някои стигат 1 000 000 автомобила през 2021-а, а според всички данни, Q1 на 2021 ще е най-доброто им тримесечие досега, така че нищо чудно, да имат милион нови автомобила.Уолстрийт, Хонконг у дори ЕС взимат несериозно криптовалутите.Обаче "спецялистите" в "беге" пак много ги разбирали.

8

Анонимен

преди 3 години

Ми тъй, зер те байчовците от кво разбират, туй АЕЦ Козлодуй, туй Иван (Джон) Атанасов ряпа да ручат.То само чобаните и мириканците разбират от всичко.Ииии... както изглежда, скоро даже и *** ще спрат да бият и ще почнат да се къпят.

7

Анонимен

преди 3 години

Байчовците от всичко разбират.. биткойн, ел. коли, ракети, световна политика.. всички са маскари

6

Емииии...

преди 3 години

Правилно, бит кон за тесла.Сега сърбите да го нaдyпят за ползване на чуждо име, Никола ТЕсла е най-великият учен и откривател на всички времена, докога този самозванец ще прави помен с чужда пита?

5

Хаха

преди 3 години

Като чете човек първите три коментара има усещане, че живее в паралелният свят на байчовци с интелект на кроманьонци, с които технологичният прогрес се е изгаврил и им е дал компютри вместо да ги остави в пещерата.

4

на Найлон

преди 3 години

Кога ще му построят мавзолей и ще го балсамират, казаха ли вече, или...

3

Анонимен

преди 3 години

Май го е закъсал.

2

Фейл койн

преди 3 години

Нека да я закове цената в биткойн. Да видим Не може нали. Щото вече лети на долу. Цената е в долари, и се преобразува, тогава какъв е смисълът да минавам през посредник да ме съдере с още 4% за покупко продажба на биткойн.

1

V

преди 3 години

Ами добре прави щото как сега компаниите ще плащат дивидент ? Мумията като обложи печалбата с 40 % данък къв дивидент ще има. То криптото може и да остане нещо за дивидент . Сега всички чакат дъртия да раздаде парите за да се надуят спекулативно хартийките и после който продал на време добре а другите зад борда . Само спекулации .Според мен сега е удобен момент да се атакуват западните компании щото ще трябва да плащат по високи данъци.