42

ГЗомиещБършещПерсонл

преди 3 години

Никакъв 1 млрд. ?, не внасят емигрантите - миналата пролет ги изгониха, като мръсни котетета заради коеида и половината си се прибраха голи, боси и бременни. Под 300 млн. са преводите за миналата година.

41

Нахалниците

преди 3 години

Трвбва да се забрани гласуването в чужбина за хора, които не пребивават годишно поне 6 месеца в България! Откъде накъде някой, който от 30 години живее и плаща данъци в Турция или Америка ще ми определя, кой мен да ме управлява тук. Тези хора си имат друго основно гражданство и си гласуват по него, я за Байдън,я за Тръмп, я за Ердоган! Все едно децата ми, които отдавна си имат други семейства и жилища, да ми казват какво аз да си готвя в моята къща! Откъде накъде??

40

Тц,тц

преди 3 години

Не го разбирам това постоянно цвилене покрай избори! Хора, които са емигрирали в чужбина, ако имат желание нищо не може да ги спре да гласуват даже и на 500 км от дома,след като са избягали на хиляди км от България.

39

Анонимен

преди 3 години

Може ...но и тук не грамотните ромове не плащат осигуровки и решават съдбата ни

38

ЗАДГРАНИЧНИ

преди 3 години

вие от Чужбината, като сте толкова допринесли за България с тези 2 миларда, КЪДЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ

37

Анонимен

преди 3 години

До пепиА в Родината каква е.60 процента пенсионери 20 процента роми10 процента чалгариНе си измислям виждам по улиците.

36

Истината

преди 3 години

До Анонимен 36Ами внасят в бедната Родина над 2 милиарда на година чиста параето така.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Каскета е донесъл от чужбина много повече пари в икономиката на бгот колкото ти си произвел докато не си излизал и мил чинии.

34

Vako

преди 3 години

Да със сигурност както винаги.милион са минимум там българите.Нали ако гласуват ще развлят сметките .

33

Анонимен

преди 3 години

Националният ни спорт е мрънкането за щяло и нещяло. Вечно сме недоволни. Вечно някой ни е длъжен, най вече държавата. Държавата по 1 стотинка на никой не е дала! Всичко, което сме си направили сме си го направили сами! От къде накъде ще плащам данъци на тая държава!

32

БАБИКЯН

преди 3 години

КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ИЗБОРИ 04.04 е да не може да се състави правителство и фигурантът да си назначи частно правителство на Черепа, защото на Румбата след януари 2020 година ще му трябвата много пари за адвокати и ... други неща, то да правиш метеж не е шега работа, някои държавни глави по света бяха направо разстреляни при опит за преврат или метеж

31

Анонимен

преди 3 години

Българите са в чужбина по СОБСТВЕНО желание.Никой, никога не ги е гонил.И как по-точно подпомагат нашата икономика, след като плащат данъците си там???

30

Така е

преди 3 години

целия зор с машинното гласуване е за да може БСП то да вземе властта и ДБ да влезнат в парламента. За Кремъл е важно да елиминира ГЕРБ. Важно е също да махне Гешев, и сложи правилния главен прокурор, защото ГЕРБ ще изчезне щом Боко бъде вкаран в затвора. Боко е човека на Щатите и ЕНП в България. Всичко друго е резидент на Кремъл.

29

наивници

преди 3 години

Бе крайната цел е да спечели Бойко Борисов бе, не го ли разбрахте вече?Вижте че няма и предизборна кампания - всичко е решено!Така беше при Тодор Живков. Отиваш да гласуваш задължително.Разбира се, гласуваш задължително за Тодор Живков.И сега ще е така, независимо за кого гласувате...

28

до 28 Ако

преди 3 години

Ако смяташ, че с машини се решава въпросът ви за влизане в Народното събрание, да приемем, че паследните 3 избора са били фалшифицирани и Радев фигурантът моментално да напусне поста си, Баце си отива след 04.04 и веднага евродепутатите включително МИЛИОНЧЕВА И РАДАН да се връщат, само вие от БСП-то с проДай България търкате тази тема

27

ДО 23

преди 3 години

четеш ли си написаното, а може би нямаш представа, броим се по ИНТЕРНЕТ, като един човек, напр. аз пиша за цялото ми домакинство, което на този ми адрес е 5 човека, значи когато няма и адрес един човек може да събере и на 50 и на 500 гласоподаватели, машините по-лесно се манипулират отколкото бюлетините, но нали ВЪВ ВСЯКА СЕКЦИЯ ИМА ОТ ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКИСТИ, ВОЛЯ да гледат и да броят, освен това значимите партии имат и застъпници

26

Анонимен

преди 3 години

Обществена тайна е че тия в чужбина са 70% от тъмничките ни сънародници. Айде няма нужда те да определят какво ще става тука.

25

Гуфу

преди 3 години

До 23И аз да ти отговоряДали с голям или малък зор закона е спазен и машини имаПо пощата не се гласува защото няма гарантирана тайна на вота, справка изборите в САЩ,Същото е и с електронното гласуванеЗа снимането в секциите, ще за заснемат доста лични данниИ последно доколкото си спомням президентските избори бяха по същия ИК, сега даже има и машини, пък не съм чул мрънкане, че са били нечестни.

24

Ако

преди 3 години

бяха успели протестите лятото и се беше сформирало правителство на Радев, тогава машинното гласуване щеше да има смисъл и то щеше да е САМО такова. По принцип така беше сценария от Москва. Сега е по-сложно наложи се план Б - трябва хакери да хакнат машините, няма електрононно или по пощата...Но ако успеят да направят насипен парламент, който да не излъчи правителство, отново ще отидем към план А - правителство на Радев. Просто ще е нужно повече време.

23

До 24

преди 3 години

Не искаш,ама баце се е на.дупил на Ердоган и затова най-много от гласувалите в чужбина са в Турция.А спри ги,де.