133

въпроси, въпроси...

преди 3 години

Вирусът засяга имунната с-***,Ако ваксината е работеща,защо няма ваксина за СПИН? Всички вирусолози твърдят,че при прекарана инфекция на Ковид/SARS ,имунитета е доживот, но може да се заразиш от нов щам.Ваксините предпазват ли от новите мутации?Знаем за страничните ефекти след ваксинацията до 28 дни след ваксинацията -тромбозис,анафилактичен шок,неврологични реакции и.т.н.,но не знаем за след 5 или 10 год.И не знаем също за колко време ваксината дава защита.Или някой знае?

132

Асан

преди 3 години

Да ви *** таковам имунитету!Язе и ниъ сакаме да ни раните, оти че одим да си берем пу къштите ви.

131

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукБраво доктор Пичук! Ния у маалътъ сме с вазе!Ти на *** си ли си кръстен?

130

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Явно фарма мафията е забавила чековете за този лекар защото олегите му твърдят упорито, че само ваксината създава имунитет, а не преболедуването не създавало никакви антитела... Платете му на време следващия път, за да не мъсти по този начин публично...

129

До докторката

преди 3 години

Като са ви толкова хубави ваксините, защо ме карате да подписвам документ за информирано съгласие???????Вие предлагате продукт, като всяка индустрия!Трябва да могат да си носят последиците тези, които са го произвели и твърдят, че е манна небесна!!!Аз лично към ваксиниращият ме нямам нищо против! Но пострадалите трябва да могат да съдят за финансови обезщетения. Тези с ваксините станаха мултимилиардери, а ние есна жабла да не можем да пуснем. Ай сиктир!

128

Анонимен

преди 3 години

Така е, аз нямах. Но мъжът ми имаше и то какви! 3 седмици! Не искам дори да си помисля, че може да преживеем това пак!

127

до 137

преди 3 години

Ми те и неваксинираните нямат симптоми, или паметта ви е къса?

126

До 121 fuf

преди 3 години

Вярно, заразени са старците в дома, но нямат симптоми. Това не е ли важно?

125

Анонимен

преди 3 години

Мисленето на хората се изкриви, стана неприемливо да полагаш каквото и да било физическо усилие. Аз живея в малък град, обаче види ли ме някой да си правя разходката следва въпросът "Кво се обърка бе, що си пеш?" Закърнели, затлъстели, затъпели. По надолу споменаха полицаите - 800 метра за 4 минути е нормативът за тези в системата, което е обидно смешен норматив, лек крос, и пак почти няма кой да го покрие. На 37 години ги бягах за под малко под 3 минути. А сега какво - мазната баница с бозата.

124

Анинимен

преди 3 години

Проблема е че вредните храни са широко достъпни е евтини. Човек без воля влиза във всеки магазин и си купува кофа нутела за 10лв и яде докато не види дъното. Дори преди 100 г хората щяха да са шопари ако стандарта и наличността го позволяваха. За да изглеждаш и да се чувстваш добри си трябва гладуване и спорт 5 дни в седмицата, а това без да ти е голяма цел, или изграден режим от детството, най вероятно неизпълнима задача от мързелив гражданин.

123

Анонимен

преди 3 години

Шопари, ама ваксинирани шопари :) Колко е надеждна защитата с ваксина при такива времето ще покаже.Според мен беше редно да се наблегне повече на профилактиката - правилно хранене, движение на открито, слънце.Вместо това на много места махнаха пейките в парковете, глобяваха хора с по 3000 лв седнали на пейка в парка. Как се отазяват такива простотии на позанемареното психическо и физическо здраве на българина е ясно. И пак подкараха омразния стар рефрен "Останете си в къщи".Гнила работа...

122

Де да беше ама не

преди 3 години

Нисък е процента всичко е силно преувеличено по Крали Марковски. Друг е въпроса и огромна тема затова че хората са си болни и зле поддържани много преди вируса да се появи. Дебели затлъстели и затъпели, диабетици, алкохолици, хронични депресии болно население.Болни и сакати, но правят секс и създават болно и увредено поколение. После друг им е виновен здравна система и вирусите.

121

Анинимен

преди 3 години

Ако си като спартанец, короната не те интересува, обаче при 25% с наднормено тегло под 18г и 61% затлъстяване, Българина е леш. в България диабет имат 6.9% от хората над 15г възраст. Щом полицайте ни са като шопари смятайте за какво става дума.

120

Обективен

преди 3 години

Според другарите учени, имунитетът след преболедуване трае около 9 месеца. Така че наесен се гответе за ново боцкане. И така до края на света. Гарантирано от юдео-масонската върхушка!

119

Анинимен

преди 3 години

4% смъртност при що годе работеща здравна система, без нея ще са 10%. 10% от 4 милиона са 400 000 души. Колкото Пловдив и Ловеч взети заедно.

118

Анонимен

преди 3 години

До ЗАТОВАСтранното е, че и да се заразиш не е толкова лесно, аз лично от година и половина нямам изкарана дори лека настинка. А да кажеш, че се пазя - не, напротив. Обаче движение, спорт, бягане - кросове всеки ден, не се изнежвам, гледам да съм на въздух и не боледувам.Гледам, че бая народ възлага големи надежди на тия ваксини и си мислят, че всичко вече е минало след иглата, затлъстяха, пушат, обездвижени, не се пазят.Дали няма да изиграе мечешка услуга тая кампания, илюзорна сигурност.

117

ЗАТОВА

преди 3 години

ПРЕБОЛЕДУВАЙТЕ СИ ГО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ много по-безвредно е отколкото ваксините. Отваряйте всичко, за за мога хората да се заразят и да го преболедуват по-бързо да мине през населението не може така да се влачим с години и да го пазим вирусчето споделете го с повече хора около себе си имунизирайте ги по естествен начин.

116

Анонимен

преди 3 години

"Бързата *** - слепи ги ражда" ще кажа и ще изчерпя коментарът си за ваксините.

115

Анонимен

преди 3 години

Между 15-20 години минават, докато една ваксина се проучи както трябва, изпелтечи го Мангърата.

114

Анонимен

преди 3 години

"Няма как да се одобри една ваксина, ако тя не е преминала изключително тежките изисквания, които са необходими." - Само дето не са минали 2-3-4 години, за да се види какви са полезните и страничните ефекти, но това май няма значение...