129

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрахме какви са тези общи приказки на зеленооките платени загубенаци,добре да бъдат разследвани за подкупи,защото от глупавите поправки не става ясно нищо.Между другото цялия доклад на БГ е публикуван в македонската преса,а българската не е.А трябва и ние да сме информирани.Дори е доста балансиран.Дискриминацията срещу българите в СМ е пределно видна и агресивна,не трябва да се оставя така и е време да се информира ООН,защото ситуацията е трагична и недопустима!

128

Анонимен

преди 3 години

да ти напомня гретчо че си личиш колкото и коментара да напишеш. партиите са косвено виновни че нямаш акъл, пряко отговорен за това си ти гретчо. научи се да пишеш и от свое име и към определен човек, не се крий зад множествено число гретчо.

127

Анонимен

преди 3 години

152 аз обичам да гледам как на такива псевдозагрижени Гретчовци като теб им се казва да ходят на училище. Като искаш да научиш нещо трябва да знаеш как и какво да попиташ. А не да излизаш тука с някакви розови агресии. Спасете Бритни.... Хората там преживяха толкова войни, мисля че даже макетата са загрижени за теб, всеки там има оръжие.

126

Анонимен

преди 3 години

Станишефф-гнусен национален предател, семитско семе .

125

Анонимен

преди 3 години

Не се хабете. От БСПто пак сгазихте лука... И пак преди избори. Как все на вас се случва!? Йотова се чуди как да го замаже със смешно изявление, а нинова и радев са си прехапали езиците и се маят какво да кажат... Ами ударете по масата бе! Нали уж сте лидерти? С юмручета.... Поставете вашите депутати (станишко, лудата йончева и другата ***) на мястото им. Да защитавта интересите на България - затова са там, а не да правят интриги и да злословят срещу народа си. Или не можете или не искате!

124

Анонимен

преди 3 години

каракачана знае че в случая нищо освен да лае не може да направи. Наврял се е в коалиция с боко, а боко предните мандати прави точно обратното, всички циигании биваха възпяти до неузнаваемост. Кога хората щяха да запалят къщата на онзи ман го Киро, пръв се натресе там американският посланик да го пази. Дали каракачана изобщо може да прави нещо освенда симулира в случая.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148"Ако някой е преследван, има си международен съд."Мхм. Колкото има за битите и убиваните в Беларус и Русия.Абе, вие избщо как се гледате в огледалото сутрин?

122

Диана

преди 3 години

До Анонимен148И каква е провокацията на Каракачанов в Туитър? Че е изразил мнение за отношението към българщината в Скопие?! Това не е никаква провокация!Провокация означава действие, насочено към манипулиране на отсрещната страна за извършване на определено, искано от провокатора, действие!Как сърбите ще признаят, че македонците са българи, а ще третират българите там като предатели?Няма логока! Каракачанов протестира, но и според мен за него, като държавен министър, тази форма не е приемлива

121

Диана

преди 3 години

До Анонимен137Това си е твое тълкуване - не на Социалистите и зелените! Те никъде не са посочили нещо такова, а колкото да твоето мнение, та какво е провокативното на Каракачанов? Какво, къде и как той е замесил кого в какво, значи?! И..какво е точно провокативното в изявлението на Манов от Герб,че сме един народ? Кои са един народ? Всички българи сме един народ, разбира се!..ИСТИНАТА! Истината е важна! Не желанията на някои хора..То всеки може да си пожелае всичко иначе-да отиде на Луната също

120

Анонимен

преди 3 години

Щом народът си е избрал нашите европейски представители, народът си заслужава съдбата! Дядовците и прадявоците ни са умирали за Македонния, но сегашните техни внуци правнуци си преизбират все същото управение, така че това е гласът божи!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144"къв геноцид пък ти видя там от макетата"Така е, преследване на гражданите с българско самосъзнание не е геноцид само за червените продажници на Майка България.

118

Спеца

преди 3 години

Това са тайните мишкувания на оня мишок Станишев!Уж играе срещу БСП , но залага на карта името на Бългаярия!Типичен мишок-предател!

117

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Те не означават нищо!"Грешиш мила. В международната политика няма такова нещо като "това не означава нищо". Точно заради такова подценяване в ЕС не са наясно каква е ситината, защото македонците обикалят и лъжат като побъркани.

116

Диана

преди 3 години

До Анонимен133Не съм за БСП, ***! Не трябва да се драматизира, защото фактите, които привеждат тези в изявлението си са нулеви, общи приказки /типично за БСП!/...Подобни изявления може да направи всеки! Те не означават нищо! Понеже Македония ни е болен проблем от много години, някои хора са готови да подскочат, да се хванат за думата, да започнат да обясняват колко това е грешно, а кое е точно "това" не се знае...Такива изявления се наричат "провокативни" - провокират те сам да се разкриеш

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Сергей е съветски и след това РУСКИ гражданин.Червените *** сте отчаяни, но поне си напишете домашното.

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137"Постоянните глупизми на Каракачанов .. "Ц. Приказките за това как трябва да спрат с геноцида над българи в СМ и да спрат фалшификациите на Историята са им проблема, не някакви дребни глупости каквито споменаваш.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135Мдааааа. Българите продажници като теб никога няма да свършат.

112

Анонимен

преди 3 години

България се държи като изтъркана булка, реагира на всякакви дребни неща. От друга страна, македонците от Македония се безразлични към омразата, която идва от България.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"сергей е украинец по рождение"Сергей Станишев е РУСКИ гражданин до 1996. НЕ УКРАИНСКИ. РУСКИ.Червените продажници не сте ли разбрали, че вече не ви минават номерата?

110

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Важното е да не се драматизира! Нищо особено не са казали Социалистите и зелените ..."Много ви се икса на прдажниците на Майка България да "не се драматизира", това, че не виждате да са казали "нещо особено" се дължи на това, че не виждате проблем с това да се продават българските интереси. Това за вас червените си е напълно нормално.